Ben baktırdım. Bi insan bu kadar mı sallar ya. Hiçbiri olmadı dediklerinin. Bi de pahalı. Hiç değmez bence.
Ben asla önermem. Ama belki vardır memnun kalanı bilemiyorum.
arkadaşlar birde kızılayda ankara cafede mihriye diye bi bayan vardı.harika bakıyordu,isimle bakıyordu kahve falına.ben bir kez gittim ona ama arkadaşlarım her ay gider,ve dedikleri çıkıyor.
şimdi o cafeden ayrılmış kendisine bir yer açmış,ama yeni yerini bilmiyorum.ilginenler için öğrenebilirim.
kız kardeşi de var bu bayanın o da fikriye ama mihriye çok daha iyi bakıyor.aklınızda bulunsun.
Ankara Kızılayda Serhat diye bi falcı varmış biliyormuş bazı arkadaşlar bilerek baktırmıyor kötü şeyler söyler ve çıkarsa moralimiz bozulur diye..Geçen hafta Babasını kaybetmişti izinliydi..Ne zaman gelir yada başladı mı bilmiyorum..Bu isme fal baktıran var mı aranızda ?
Gabriella genelleme yaparak yorumluyor. Detaya girmiyor zaten. Bu yüzden çoğu tutuyo gibi geliyo. Bende baktırdımda. Kurtulamadım ama hergün saçma sapan mailler atıyo
[sonra bana ankaraya yeni gelmişsin çok uzak sınırdan biyerden gelmişin dedi doğruydu ankaraya ağrı doğubeyzıttan ia sınırından yeni geldim.sonra lben hep dua ediyordum eşimle birlikte ölelim onun acısını görmeyim diye birde rüyalarımda hep eşimden ayrıldımı görüyordum dediki sen hep eşinle birlikte ölmek içinlş dua ediyorsun eşini kaybetmekten koorktuğun için devamlı rüyalarında ayrıldınızı görüyorsun ama eşinle asla ayrılmıcaksınız o seni çok seviyo dedi.annemin ismini bildi annenin adı fatma dedi sonra eşimi kıskandğım bir işinden bayan vardı devamlı onun yüzünden kavga ettiğimiz onun adınıda bildi hatice diye biri var huzurunuzu bozcak ama eşin asla seni aldatmıcak dedi ya okadar çok şey bildiki ben titreyerek çıktım orada hissettiğim enerjiyi hiçbiyerde hissetmedim yarım saat sürdü çok atmin oldum.7ay içindee hamile olcamı ve birsürü geleceğe dair çokşey söyledi bkalım inş. olur adını hatırlamıyorum ama yne gitcem isteyen olursa öğrenip adresini ve adını yazabilirim.birde şu eylülü merak ettim onuda denicem ben
Ankara Kızılayda Serhat diye bi falcı varmış biliyormuş bazı arkadaşlar bilerek baktırmıyor kötü şeyler söyler ve çıkarsa moralimiz bozulur diye..Geçen hafta Babasını kaybetmişti izinliydi..Ne zaman gelir yada başladı mı bilmiyorum..Bu isme fal baktıran var mı aranızda ?
serhatı biliyorum konur sokakta asmaaltımıydı asmalı konakmıydı aaaaa ehlikeyf kaan mıydı neydi o kafenin hemen yanındaki kafede serhat iyidir açık konuşur çok uzun zaman ünce baktırmıştım şimdi hatırlamıyorum ama tek hatırladığım açık sözlü olduğu halen oradamı onuda bilmiyorum
Kızlar ben geçen gün size sorduğum Deniz'e gittim. Bana herkes bakamaz fal ve özellikle sorgulamak istediğim bişey vardı. Şaşırdım bu kadar özel birşey bilebilmesine. Hani sallasanız imkanı yok tutmaz o derece kesin ve net. Ne soyledıyse doğruydu. Ancak arkadasım baktırdı benden sonra, ona hiç bilememiş. Bu da size dip not :))) Ama ben kendi adıma inanılmaz memnun kaldım.
Deniz'in sende başarılı olmasına sevindim, paran boşuna gitmemiş, bu arada arkadaşlar yakında istanbula gidiyorum orda bildiğiniz iyi flacı varmı?? istanbul forumunu okuyorum onlar medyum elmira diye birisini tavsiye ediyolar telefonda da bakıyormuş, facebook sayfası da varmış ama 75tl imiş, istanbulda da evinde bakıyormuş bana biraz ters geldi, sizin bildiğiniz duyduğunuz falcı varmı?
bence bakırköyde emele git oda iyiydir yada yine bakırköyde neşeye git dejavu kafede oda. emelde cafe emel'de.ben hem ankarada hem istnblda çok falcıya gittiğimden biliorumda:)) yani en azından bu 2sinin bana dedikleri çıkmaya başladı o yzden tavsiye ettiim
ben serhata baktıralı çok oldu hatırlamıyorum dediklerini, randevu ile bakıyor 30 liraya mı baktırmıştık tam hatırlamıyorum o civarda bişey olmalı pahalıydı çünkü . Deniz kim bu arada nerede bakıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?