Ankara'daki Falcılar

Ben baktırdım. Bi insan bu kadar mı sallar ya. Hiçbiri olmadı dediklerinin. Bi de pahalı. Hiç değmez bence.
Ben asla önermem. Ama belki vardır memnun kalanı bilemiyorum.

teşekkür ederim:)bide annem baktırmıştı ona söyledikleriyle bana söyledikleri aynı o kadar net şeyler söyledi kafam karıştı sormak istedim

terapi dıye bı yer var zafer carsısının arkasında orda mihriye hanım

Ankara Kızılayda Serhat diye bi falcı varmış biliyormuş bazı arkadaşlar bilerek baktırmıyor kötü şeyler söyler ve çıkarsa moralimiz bozulur diye..Geçen hafta Babasını kaybetmişti izinliydi..Ne zaman gelir yada başladı mı bilmiyorum..Bu isme fal baktıran var mı aranızda ?

Nerdeymiş bu Serhat tam olarak?

Gabriella genelleme yaparak yorumluyor. Detaya girmiyor zaten. Bu yüzden çoğu tutuyo gibi geliyo. Bende baktırdımda. Kurtulamadım ama hergün saçma sapan mailler atıyo

arkdaşlar bende internetten gabriellaya fal baktırdım ilk başta hep doğru geldi dedikleri bana ama kardeşime dediklerinin gerçekle alakası yoktu zaten kurtulamadm devamlı mail atıyor beimle telepatik ilşki içindeymiş en çok benimle ilgileiyormuş önce deneyeyim diye düşündüm sonraki glen mailler saçma geldi ben evliyim ilşkim olmadını yeni bir aşk beledimi söylüyor zaten en altta yazan açıklamalar var o isediği para bir sefelik değilmiş kartlaödeme yapınca ordan her ay para kesiyorlarmış zaten orada birsürü fal baktıran vardır bukadar çok kişiye nasıl zaman ayırsınlar ellerinde olan kalıp şeyleri gönderiyorlar burca göre bence....

fal işine gelince böyle şeylere çok meraklıydım birgüün kızılayda kardeşimle falcı aramaya çıktık esadüfen biryerde ünlü medyum burda yazıodu çıktık 1.kat biyerdi kahve falı 5 tarotla 25 ti fakat sadece kahve ise başka esmer birkadın bakıyordu hem tarot hem kahveyse içerde sarı saçlı genç renkli gzlü bir bayan vardı sıra bekleyen birsürü kişi vardı.aslındasadc kahve baktırcaktık sadec kahve bktıran kişler çıkınca bu bilemiyor sarışın daha iyi diye aralarındayorum yapıyolardı.sonr sarışıda çıkan 2kişi çıktğında bekleyen arkadaşlarına herşeyi bildi falan filan iy yorumlar yaptılarbizde ona baktırmaya karar verdik içeri girer girez tüylerim diken diken oldu kekeledim konuşamadım bile kadının müthiş bi enerjisi vardı

Gabriella'ya başka mailden de üye oldum ve bana yazmış olduğunun aynısını attı o adresime de. Başka bir tanıdığımın ismi ile girdim, onun için baktırmak istedim. Kesinlikle inanmayın ve dediklerinin kafanızı karıştırmasına izin vermeyin.
Daha önce başka bir arkadaşım da yapmıştı ona başka mail atmıştı, o zaman biz de sandık ki doğru diyor ama alakası yok. Sonra bir daha başka mailden denedim bu kez de arkadaşıma atılanın aynısı geldi. Farklı insanlar adına yazdım mailleri tabi ki. Zaten 1 saat gibi kısa sürede bakım yapıp uzun uzun yazması imkansız.
Otomatik bir sistemden işliyor. Sahtekarlık başka da bir şey değil.

Ayrıca mail atmasını istemiyorsanız bir seçenek var attığı mailin alt kısımlarına doğru. Benden mail almak istemiyorsanız tıklayın diye. Oraya girip üyeliğinizi sonlandırabilirsiniz. Ben öyle yaptım.

Son düzenleme:
[sonra bana ankaraya yeni gelmişsin çok uzak sınırdan biyerden gelmişin dedi doğruydu ankaraya ağrı doğubeyzıttan ia sınırından yeni geldim.sonra lben hep dua ediyordum eşimle birlikte ölelim onun acısını görmeyim diye birde rüyalarımda hep eşimden ayrıldımı görüyordum dediki sen hep eşinle birlikte ölmek içinlş dua ediyorsun eşini kaybetmekten koorktuğun için devamlı rüyalarında ayrıldınızı görüyorsun ama eşinle asla ayrılmıcaksınız o seni çok seviyo dedi.annemin ismini bildi annenin adı fatma dedi sonra eşimi kıskandğım bir işinden bayan vardı devamlı onun yüzünden kavga ettiğimiz onun adınıda bildi hatice diye biri var huzurunuzu bozcak ama eşin asla seni aldatmıcak dedi ya okadar çok şey bildiki ben titreyerek çıktım orada hissettiğim enerjiyi hiçbiyerde hissetmedim yarım saat sürdü çok atmin oldum.7ay içindee hamile olcamı ve birsürü geleceğe dair çokşey söyledi bkalım inş. olur adını hatırlamıyorum ama yne gitcem isteyen olursa öğrenip adresini ve adını yazabilirim.birde şu eylülü merak ettim onuda denicem ben

Bana verdiğin mail adresinden senin bütün bilgilerinini bulabilirim..Biraz uğraşan herkes nereli olduğunu,evli mi bekar mı olduğunu,kocanın ve senin ne iş yaptığını,ailendekilerin adını,evlilik tarihini ve bu tarihe bakarakta ne kadar süre içinde hamile olacağını vs bunları bilebilir..İnternet üzerinden mailinizi vererek neden böyle bi işe girişiyorsunuz anlamış değilim..O mailinizden sizin ev adresinizi bile bulabilirler ne gereği var böyle şeylere..Çok kızıyorum net yüzünden yapılan işlemlere Sonrada anne adımı bildi,evli oluduğumu bildi vs diye mutlu oluyorsunuz..

serhatı biliyorum konur sokakta asmaaltımıydı asmalı konakmıydı aaaaa ehlikeyf kaan mıydı neydi o kafenin hemen yanındaki kafede serhat iyidir açık konuşur çok uzun zaman ünce baktırmıştım şimdi hatırlamıyorum ama tek hatırladığım açık sözlü olduğu halen oradamı onuda bilmiyorum

Evet asma altı yada asmalı konaktı..Babası vefat etmiş geçen hafta o yüzden yoktu..Bilmiyorum tekrar başladı mı..Baktırdığın çıktı mı peki?

Kızlar ben geçen gün size sorduğum Deniz'e gittim. Bana herkes bakamaz fal ve özellikle sorgulamak istediğim bişey vardı. Şaşırdım bu kadar özel birşey bilebilmesine. Hani sallasanız imkanı yok tutmaz o derece kesin ve net. Ne soyledıyse doğruydu. Ancak arkadasım baktırdı benden sonra, ona hiç bilememiş. Bu da size dip not :))) Ama ben kendi adıma inanılmaz memnun kaldım.

Deniz'in sende başarılı olmasına sevindim, paran boşuna gitmemiş, bu arada arkadaşlar yakında istanbula gidiyorum orda bildiğiniz iyi flacı varmı?? istanbul forumunu okuyorum onlar medyum elmira diye birisini tavsiye ediyolar telefonda da bakıyormuş, facebook sayfası da varmış ama 75tl imiş, istanbulda da evinde bakıyormuş bana biraz ters geldi, sizin bildiğiniz duyduğunuz falcı varmı?

Bence serhata gitmeyin yazık. Ben gitmiştim ona, uydurdu allah uydurdu hiç bişey de çıkmadı zaten. Ancak bir iki şey tutturmustu onu da atsan yıne tutar zaten. şu ehlikeyf deki kaana da gittim, çok kısa baktı ama o da tutturdu. Olacak bişey soyledı o da oldu. Amma cok falcıya para odedık yahu :))

bence bakırköyde emele git oda iyiydir yada yine bakırköyde neşeye git dejavu kafede oda. emelde cafe emel'de.ben hem ankarada hem istnblda çok falcıya gittiğimden biliorumda:)) yani en azından bu 2sinin bana dedikleri çıkmaya başladı o yzden tavsiye ettiim

ben serhata baktıralı çok oldu hatırlamıyorum dediklerini, randevu ile bakıyor 30 liraya mı baktırmıştık tam hatırlamıyorum o civarda bişey olmalı pahalıydı çünkü . Deniz kim bu arada nerede bakıyor?

teşekkür ederim, zaten dejavu cafeyi pek bir övüyorlar, ankara bitti sıra orada:))

Canım Deniz bahçelide kale cafe' de bakıyor. Ben memnun kaldım baya. Ama dediğim gibi arkadaşım da bir o kadar memnuniyetsizdi. 30 lira kahve+tarot bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…