slm şekerim tabiki var tek kelimeyle sevgi cafedeki nur hanımı tavsiye ederim 80tl veriyorsunuz ama 3 defa kurşun döküyor vede dualarla.. zaten onun enerjisi yeter..
Canım Deniz bahçelide kale cafe' de bakıyor. Ben memnun kaldım baya. Ama dediğim gibi arkadaşım da bir o kadar memnuniyetsizdi. 30 lira kahve+tarot bakıyor
Tam olarak neredir acaba.ben mithatpasadaki sevgi cafeyi aradim boyle bir falci yok dedi
sevgi cafe ykm'nin iki arka sokağı, üst geçitin olduğu sokak
helini kesinlikle tavsiye etmem ağzı çok güzel laf eden bir bayan ben ve yiğenim birkaç kez gittik ama çok sonra anladıkki hiçbir dediği çıkmıyor sadece sallıyor bence..Yaklaşık 1.5 ay önce moralim çok bozuktu.Bir arkadaşım tarot bakan birini tavsiye etmişti.Ben oraya giderken yolumun üstünde asmalı konak cafe ye tesadüfen girdim.Orda Falcı Helin Hanımla tanıştım.Bana gerçekleşmesi imkansız olan şeyler söyledi.Ayrıldığım erkek arkadaşımın geri döneceğini söyledi.Erkek arkadaşımın adını,mesleğini,nerde yaşadığını birebir söyledi.İnanamadım.Ama zaman geçtkçe söyledikleri birer birer çıkıyor.Arkadaşlar Helin Hanımı tavsiye ederim.Kahve falı,su falı bakıyor ve enaz yarım saat sürüyor.Adresi .................................. cafe.memnun kalacaksınız.
Tesekkur ederim.bugun nur hanima gittik.benden once baktiran 2 arkadasim cok etkilendi.beni ise kotu etkiledi.bi sure falcilara gidicegimi pek sanmiyorum
ykm nin yukarısında ilerde üst geçit var orda sevgi cafeTam olarak neredir acaba.ben mithatpasadaki sevgi cafeyi aradim boyle bir falci yok dedi
kızlar evim cafeye tarota gittim, şuanki durumumu çok iyi bildi, geleceğe dair tutarlı şeyler söyledi, hadi hayırlısı
çıktıkça söylerim :80:
Ben de bu akşam evimdeydim zeynep için ama o çıktı 8 de bana sıra gelmeden birgüle baktırdım iyiydi sanki çünki gelecek için söyledi. Orda bi bayan bana turunç kafede mustafa iyi dedi 15 e bakıyormuş onun sevgilisinin adını bilmiş hakan diye. Giden var mı?
Ben de bu akşam evimdeydim zeynep için ama o çıktı 8 de bana sıra gelmeden birgüle baktırdım iyiydi sanki çünki gelecek için söyledi. Orda bi bayan bana turunç kafede mustafa iyi dedi 15 e bakıyormuş onun sevgilisinin adını bilmiş hakan diye. Giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?