Ankara'daki Falcılar

tabiki söylerim kadının adı marziye. ama adresini bilmiyorum merkezde tlf nosunu da buraya yazmıyım yasak bildiğim kadarıyla özelden msj hakkım var mı bilmiyorum ama denerim. bu arada kadın kahve değil iskambil falı bakıyor

Heidi falcının telefonu, adresi nedir? Öğrensek de biz de gitsek. Kırıkkale, Ankara'ya 80km. Cevap verirsen memnun olurum.

canım denedim ama msj hakkım yok ben sana adresi tarif ediyim biz de sadece tarif adresiyle gidip bulduk merkezde yıldız hamamı var 2 üstündeki bina karşısında da erkek kuaförü var

kızlar yine sölüorum bana figenle mantıcıdaki aysu ablanın dedikleri zamanları geç olsada tutmaya basladı..figen abla hoş eylül ayı demişti onun tarihide tutuo gibi gidişat sonucu önemli bakalım sölicem size

Kızlar şu gabriela meselesine çok güldüm.Çok komedi bir durum çünkü bu kadın eğer gerçekten böyle biri varsa ki bu yabancı yani Türkçe bilmiyor her millet içn kendine bi tercüman mı tuttu ki milletin falına bakıpta onun dilinde yazıyor bu mümkün mü?

Bu arada şu 100 mesajı olmayanlar bi tamamlayın artık şunu yaaa nolur artık :))))

Arkadaşlar Gabriella konusunda siteden bir üye ile yazıştım. Aynı şeyleri yazmamış bize. Bence ilk mailde bazı gerçekler var. Çünkü cidden detay veriyor kadın. Ve dediğim gibi başka bir arkadaşa farklı şeyler yazmış. İlk maile inanıyorum ben. Ama diğer gelenler fix ki zaten onların da hepsi para göndermeye ikna etme çabası. Fal filan yok ortada.

adresini ve fiyatını öğrenebildinizmi

Kızlar merhaba bende ona ücretsiz yorum yaptırdım.Ve tahminleri büyük ölçüde tutuyor.Yani genelleme yaptığını sanmıyorum.Yuvarlak şeyler söylemedi.Şu an ki durumumla alakalı nete yakın şeyler söyledi.O kadar ki geleceği sadece Allah bilir tabii ki ama bazı özel insanlar aracılığıyla bize gösterir diye düşünüyorum.
Şimdi benim sizlere sorum şu olacak siz bu hatuna ödemeli astrolojik yorum yaptırdınız mı?İletişim adresi falan yok.Güvenlimidir kredi kartı numarasını vermek ....
Sevgiler......:)

Herşey gönlümüzce olsun kızlar...:76:

tunus caddesinde bi parti vardı onun tam karşısında kalıo cnm öle tam bilmiorm hatırlamıorm yani önceki sayfalarda tam aders yazıodu ama bak istersen:80:

Büyük Birlik Partisinin karşısında. Tunusta değil, bestekarda.

adresini ve fiyatını öğrenebildinizmi

evet bende merak ediorum:44:

İş yoğunluğumdan gidemedim henüz. Ama gider gitmez yazıcam ayrıntıları.

Benden size bir tavsiye; falcıya giderken evliyseniz yüzüğünüzü çıkarın, değilseniz takın, soru sorarsa cevap vermeyin. Duruma göre seyler anlatıyorlar cünkü.

bende ücretsiz yorum yaptırmıştım yaptırmaz olaydım hergün mail geliyo yok şu olacak yok bu olacak yıldız haritanızı alın falan filan 50 lirada çok geldi bana açıkcası dedigi bi kaç sey tuttu onun dışında çok araştırdım ama kimsenin bi bilgisi yok yabancı sitelerde falan var onuda ing old için anlayamadım.dediginiz gibi kredi kartınada gönderemiyorum begenmediginiz takdirde iade falanda dio

dimiii benimde ilk aklıma o gelmişti.. :) ama ben mailleri okurken çok eğlendim...

ikna edici değilmi :) ama ben linki verirken kanmayın para tuzağı havası var demiştim. şöyeki para verirsen seni üye olamaya ikna edecek vs.. yani sonu gelmeyecek. iyi olan hiçbir falcı ya da medyum gel üye ol demezki... açıkcası gerçek gabriella (gerçekten iyi bir medyummuş) ile tanışabilseydim para sorun olmayabilirdi ama bu gabriellanın türkiye ayağı... :44: boş yere para vermeye değmez...

Evet gabriella herkese aynı şeyi yazmıyor. Buna bugün bir daha şahit oldum. Başka bir arkadaşım da mail aldı ondan çünkü. Ama asla ve asla para vermeye değmez. Kafelerde 5e, 10a baktırmak varken yüz yüze, buna ne diye 50 verelim. Çok gereksiz. Bence çok da inanmamak lazım ayrıca. Bir şeyleri bilebilmiş olsa da.

Gabriella genelleme yaparak yorumluyor. Detaya girmiyor zaten. Bu yüzden çoğu tutuyo gibi geliyo. Bende baktırdımda. Kurtulamadım ama hergün saçma sapan mailler atıyo

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum:)bişey sorcaktım;fikriye mihriye kardeşler var ben mihriyeye baktırdım,mihriyeye fal baktıran ve söylenenlerin tuttuğu biri var mı

merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum:)bişey sorcaktım;fikriye mihriye kardeşler var ben mihriyeye baktırdım,mihriyeye fal baktıran ve söylenenlerin tuttuğu biri var mı

Ben baktırdım. Bi insan bu kadar mı sallar ya. Hiçbiri olmadı dediklerinin. Bi de pahalı. Hiç değmez bence.
Ben asla önermem. Ama belki vardır memnun kalanı bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…