Heidi falcının telefonu, adresi nedir? Öğrensek de biz de gitsek. Kırıkkale, Ankara'ya 80km. Cevap verirsen memnun olurum.
canım denedim ama msj hakkım yok ben sana adresi tarif ediyim biz de sadece tarif adresiyle gidip bulduk merkezde yıldız hamamı var 2 üstündeki bina karşısında da erkek kuaförü var
kızlar yine sölüorum bana figenle mantıcıdaki aysu ablanın dedikleri zamanları geç olsada tutmaya basladı..figen abla hoş eylül ayı demişti onun tarihide tutuo gibi gidişat sonucu önemli bakalım sölicem size
Mantıcının adresini öğrenebilir miyim?
Benim de bi tanıdığım var. Yıllar önce komşumuzdu millete minnet rica fal bakardı. Bana bir kez baktı ve söylediği hersey tam onun söylediği tarihte cıktı.
Kadın işleri büyütmüş :) Kızılayda yasal bir büro acmış. Fal bakıyormuş haftaya gideceğim mutlaka. Yerini tam olarak öğrenip size de yazarım gelişmeleri.
adresini ve fiyatını öğrenebildinizmi
tunus caddesinde bi parti vardı onun tam karşısında kalıo cnm öle tam bilmiorm hatırlamıorm yani önceki sayfalarda tam aders yazıodu ama bak istersen:80:
adresini ve fiyatını öğrenebildinizmi
evet bende merak ediorum:44:
Kızlar merhaba bende ona ücretsiz yorum yaptırdım.Ve tahminleri büyük ölçüde tutuyor.Yani genelleme yaptığını sanmıyorum.Yuvarlak şeyler söylemedi.Şu an ki durumumla alakalı nete yakın şeyler söyledi.O kadar ki geleceği sadece Allah bilir tabii ki ama bazı özel insanlar aracılığıyla bize gösterir diye düşünüyorum.
Şimdi benim sizlere sorum şu olacak siz bu hatuna ödemeli astrolojik yorum yaptırdınız mı?İletişim adresi falan yok.Güvenlimidir kredi kartı numarasını vermek ....
Sevgiler......:)
Herşey gönlümüzce olsun kızlar...:76:
Kızlar şu gabriela meselesine çok güldüm.Çok komedi bir durum çünkü bu kadın eğer gerçekten böyle biri varsa ki bu yabancı yani Türkçe bilmiyor her millet içn kendine bi tercüman mı tuttu ki milletin falına bakıpta onun dilinde yazıyor bu mümkün mü?
Kızlar merhaba bende ona ücretsiz yorum yaptırdım.Ve tahminleri büyük ölçüde tutuyor.Yani genelleme yaptığını sanmıyorum.Yuvarlak şeyler söylemedi.Şu an ki durumumla alakalı nete yakın şeyler söyledi.O kadar ki geleceği sadece Allah bilir tabii ki ama bazı özel insanlar aracılığıyla bize gösterir diye düşünüyorum.
Şimdi benim sizlere sorum şu olacak siz bu hatuna ödemeli astrolojik yorum yaptırdınız mı?İletişim adresi falan yok.Güvenlimidir kredi kartı numarasını vermek ....
Sevgiler......:)
Herşey gönlümüzce olsun kızlar...:76:
merhaba arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum:)bişey sorcaktım;fikriye mihriye kardeşler var ben mihriyeye baktırdım,mihriyeye fal baktıran ve söylenenlerin tuttuğu biri var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?