astral seyahatle bana ulaştığını , rüyasında beni gördüğünü ve önüme fırsatlar çıkacağını söyledi... garip inanması zor aslında...
birde bu adam kim?? başlıklı bi mail attı. nooluyoruz dedim baskın yemiş gibi. mailin devamında eşimi tarif ediyordu tabi eşim olduğunu bilmeden... yaşadığımız bazı olaylardan bahsetti...
beni tanımayan biri için gayet iyi tahminlerdi... tabi yinede inanması zor ona para yatırmam için daha fazlasını yapmalı.. :100:
kızlar burada gördükten sonra xxxxxxxxxxxxxx sitesinde bedava açılım yaptırdım arkadaşların da dediği gibi falda çok iyi kişilik analizleri var şu anda içimde yaşadıklarımı son 1 sene içinde ne kadar hayalkırıklıklarına uğradığımı yaptığım tüm planların ve hayallareimin nasıl yıkıldığını tabi olay söylemeden yazmış. Hatta bu sene içinde nişanlımdan ayrıldım ve her ağladığımda o kadar çok ben bunu hak edecek ne yaptım cümlesini kurdum ki gelen mailde de aynen şu cümle vardı buraya aynen kopyaladım
"önsezilerim geçen ayları düşünmeye itiyor, pek çok düş kırıklığı, hayal kırıklığı ve tatminsizlik yaşadınız. Hatta "tanrı"ya şunu sormak istediniz: "Bunu hak etmek için ben ne yaptım?"
yani bilmiyorum tabi tamamen atmasyonda olabilir boş atıp dolu tutturmakta ama çok şaşırdım çok isabetli tahminler vardı cidden ya. Aranızda var mı bu siteden ücretsiz fal baktıran merak ediyorum herkese aynımailler mi geliyor diye.
kızlar burada gördükten sonra xx sitesinde bedava açılım yaptırdım arkadaşların da dediği gibi falda çok iyi kişilik analizleri var şu anda içimde yaşadıklarımı son 1 sene içinde ne kadar hayalkırıklıklarına uğradığımı yaptığım tüm planların ve hayallareimin nasıl yıkıldığını tabi olay söylemeden yazmış. Hatta bu sene içinde nişanlımdan ayrıldım ve her ağladığımda o kadar çok ben bunu hak edecek ne yaptım cümlesini kurdum ki gelen mailde de aynen şu cümle vardı buraya aynen kopyaladım
"önsezilerim geçen ayları düşünmeye itiyor, pek çok düş kırıklığı, hayal kırıklığı ve tatminsizlik yaşadınız. Hatta "tanrı"ya şunu sormak istediniz: "Bunu hak etmek için ben ne yaptım?"
yani bilmiyorum tabi tamamen atmasyonda olabilir boş atıp dolu tutturmakta ama çok şaşırdım çok isabetli tahminler vardı cidden ya. Aranızda var mı bu siteden ücretsiz fal baktıran merak ediyorum herkese aynımailler mi geliyor diye.
Ahaahahahaha
kadın kandırıyor bizii... Bana da aynen o cümleyi yazdı. Herkeste aynı şeyi seziyor demek ki bu kadın.
Ya peki bu gabriela hepinize artık her şey daha güzel olacak, şansın açılacak falan dedi mi?
Tüüühh beaa... Ben biraz olsun spesifik şeyleri biliyor diye düşünmüştüm. Çünkü bazı verdiği detaylar bana gerçekten uyuyordu.
Bir de bana ikinci mail olarak sizi seven bu kişi kim? başlıklı bir şey yazmıştı. Bir diğer üyeye bu adam kim? diye yazıp mail atmış. Bu da mı palavra yahu.
Beni seven biri var cidden çünkü. İyi tuttu.
Sizi seven bu kişi kim mailini bana da attı ama ben mailin içeriğinde o kişiyle ilgili tek cümle göremedim ki. Anlamsız bir başlıktı yani. Sevgilim var zaten seven birisi var biliyorum :))
kızlar 1 sene önce 3 arkadaşım bir falcıya gitmişler ve 1 sene içinde kadının her dediği olmuş ki hadi 1 kişi olsa yine inanmıcam ama 2 kişi şahit. Örneğin o zamanlar sevgilisinden ayrılmıştı birinden evlenme teklifi alacağını evleneceğini v.s söylemiş ve arkadaşım grçektende 1 sene içinde evlendi. Neyse tabi birebir duymadığımız için haliyle çok inandırıcı gelmedi yine de ama arkadaşlarla dedik ki hadi deneyelim. 3 hafta önce arkadaşlar ve kardeşimle gittik. Arkadaşlar kadın inanılmazdı ya. Zaten kadın soruyor aynı odada baksam sakıncası var mı diye. Yok dedik ve hepimize aynı odada baktı ve hepimiz birbirimizin herşeyini bildiğimiz için kadın inanamayacağınız kadar çok şey bildi ve her ağzını açtığında biz dönüp birbirimize baktık. Ve hepimiz hayretler içinde kaldık. Ve öyle 10 atıp 2 tutturmuyo her söylediği birebir çıkıyor ve üstelik inanılmaz ucuz bakıyor. Gerçekten bu kadar birebir tutturmasa yazmazdım ki çok falcıya gittim Kızılay' da filan hepsi fasa fiso. Hiçbirini buraya yazmadım sadece 1 kere yazmıştım. Onda da psikolojik olarak çok rahatlatıcı gelmişti o zamanlar çok kötü olduğum için ondan yazdım ama bu gerçekten süper.
canım bı kadın ankarada değil kırıkkalede. 8 liraya bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?