Ankara'daki Falcılar

Yaklaşık 1.5 ay önce moralim çok bozuktu.Bir arkadaşım tarot bakan birini tavsiye etmişti.Ben oraya giderken yolumun üstünde asmalı konak cafe ye tesadüfen girdim.Orda Falcı Helin Hanımla tanıştım.Bana gerçekleşmesi imkansız olan şeyler söyledi.Ayrıldığım erkek arkadaşımın geri döneceğini söyledi.Erkek arkadaşımın adını,mesleğini,nerde yaşadığını birebir söyledi.İnanamadım.Ama zaman geçtkçe söyledikleri birer birer çıkıyor.Arkadaşlar Helin Hanımı tavsiye ederim.Kahve falı,su falı bakıyor ve enaz yarım saat sürüyor.Adresi .................................. cafe.memnun kalacaksınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar burada gördükten sonra wwwxxxxxxxxxxxxxx/url] sitesinde be...ediyorum herkese aynımailler mi geliyor diye.

Ahaahahahaha
kadın kandırıyor bizii... Bana da aynen o cümleyi yazdı. Herkeste aynı şeyi seziyor demek ki bu kadın.

tatlımmmm hayallerini yıkmak istemezdim ama tamamen atmasyon gabriella biz ablamla beraber denedik gecen gün ikimizde aynı maili atmış karşılaştık bidğin şokhatta o yazdığın cümle ikimizde de vardı

Ya peki bu gabriela hepinize artık her şey daha güzel olacak, şansın açılacak falan dedi mi?

aynen canım ya aynı şeyleri yazmış beni daha güzel bir gelecek bekliomuşta şansım açılacakmışta falan da fistan da. valla ne yalan söyiyim insan önce bi şöyle düşünüyo acaba diye ama dedim aynısını herkese söylüyo mu diye bir de size sorayım dedim. acaba şu anda arkasından dedikodu yaptığımızı da hissediyor mudur

Tüüühh beaa... Ben biraz olsun spesifik şeyleri biliyor diye düşünmüştüm. Çünkü bazı verdiği detaylar bana gerçekten uyuyordu.

Bir de bana ikinci mail olarak sizi seven bu kişi kim? başlıklı bir şey yazmıştı. Bir diğer üyeye bu adam kim? diye yazıp mail atmış. Bu da mı palavra yahu.

Beni seven biri var cidden çünkü. İyi tuttu.

Ahaahahahaha
kadın kandırıyor bizii... Bana da aynen o cümleyi yazdı. Herkeste aynı şeyi seziyor demek ki bu kadın.

Aynen yaa banada yazdı bu cümleyi :))

Ya peki bu gabriela hepinize artık her şey daha güzel olacak, şansın açılacak falan dedi mi?

Evet bana da söyledi bunu. Bende çok sevinmiştim halbuki. Sanırım maillere devam etmemiz, ödeme yapmamız için geleceğe dair umut veriyor kii merak edelim.

Sizi seven bu kişi kim mailini bana da attı ama ben mailin içeriğinde o kişiyle ilgili tek cümle göremedim ki. Anlamsız bir başlıktı yani. Sevgilim var zaten seven birisi var biliyorum :))

sakin cevap verme o kadina bende denedim ,sana daha cok mail gelecek ben almanyadan yazmistim ona .ilk önce bana oturdugum sehirin ismini söyledi tabiki yanlisdi bilgisayarima öylesine bir isim yazmistim onu söyledi bana ,demek bilgisayardan arastirma yapmis öyle görmüs onu bende yaparim . sonra para istedi cevap göndermedim ,birdaha yazdi benim icin indirim yapmis bilmen neeee bu simdi dört ay dan beri devam ediyor her hafta bir seyler yaziyor !!!!!! dikkat edin !!!!!!!!!!! birde Tara medyum var oda öyle yapiyor bende söylemesi !

Sizi seven bu kişi kim mailini bana da attı ama ben mailin içeriğinde o kişiyle ilgili tek cümle göremedim ki. Anlamsız bir başlıktı yani. Sevgilim var zaten seven birisi var biliyorum :))

Evet o başlık anlamsız ama daha çalışmamı bitirmedim o konuda, daha sonra bildireceğim yazmış pis kandırıkçı.
Daha da mail gelmedi zaten, engellerim artık.

Biz birkaç ay önce denemiştik arkadaşlarla, ilk gelen mail, farklı oluyor fakat ondan sonra gelenler herkese aynı mailler sırayla gelmeye başlıyor. Nasıl bir sistem bilmiyorum ama ilk mailde bazı şeyleri gerçekten tutturuyor, verdiği şehir isimlerine inanmayın bence, büyük ihtimalle ip numarasından otomatik algılanıyor.

Ben başka bir şehirdeyim ama bana Antalya dedi şehir olarak.

Bir de nasıl bir ilişki içinde olduğumu biliyormuş gibi bu ilişki sizi memnun etmez, karşı tarafı üzecek olsanız da bitirin, yoksa aşk anlamında gelişme olmaz malesef yazmış. Ya o kadar uyuyor ki. İnsanın inanası geliyor gerçekten.

ya bana da başka bir şehir demişti, hatta en olmak istediğim şehri. Sonra biz bazı fake mail adresleri alıp, erkek arkadaşlarımız içinde gönderdik benim bilgisayarımdan gönderilenlere hep aynı şehri , arkadaşın gönderdiklerinde de hep aynı şehri yazdı. bir de dikkat edin, sizi seven kim diye gelen mailde, ilk kart TANRININ EVİ mi? bizde hep o kartla başlıyordu. ama ilk gelen mail gerçekten şehir bilgisi hariç, nokta atışları var, onu hala çözemedim, nasıl oluyor. erkek arkadaşlar için gönderdiğimiz sahte fallarda bile doğru çıkıyor hatta. :)

kızlar 1 sene önce 3 arkadaşım bir falcıya gitmişler ve 1 sene içinde kadının her dediği olmuş ki hadi 1 kişi olsa yine inanmıcam ama 2 kişi şahit. Örneğin o zamanlar sevgilisinden ayrılmıştı birinden evlenme teklifi alacağını evleneceğini v.s söylemiş ve arkadaşım grçektende 1 sene içinde evlendi. Neyse tabi birebir duymadığımız için haliyle çok inandırıcı gelmedi yine de ama arkadaşlarla dedik ki hadi deneyelim. 3 hafta önce arkadaşlar ve kardeşimle gittik. Arkadaşlar kadın inanılmazdı ya. Zaten kadın soruyor aynı odada baksam sakıncası var mı diye. Yok dedik ve hepimize aynı odada baktı ve hepimiz birbirimizin herşeyini bildiğimiz için kadın inanamayacağınız kadar çok şey bildi ve her ağzını açtığında biz dönüp birbirimize baktık. Ve hepimiz hayretler içinde kaldık. Ve öyle 10 atıp 2 tutturmuyo her söylediği birebir çıkıyor ve üstelik inanılmaz ucuz bakıyor. Gerçekten bu kadar birebir tutturmasa yazmazdım ki çok falcıya gittim Kızılay' da filan hepsi fasa fiso. Hiçbirini buraya yazmadım sadece 1 kere yazmıştım. Onda da psikolojik olarak çok rahatlatıcı gelmişti o zamanlar çok kötü olduğum için ondan yazdım ama bu gerçekten süper.

heidi bu kadın kim? nerde bakıyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…