Ankara'daki Falcılar

kısa özet geçmenizi istiyorum.. okudum kafam karman çorman oldu..

şimdi kim
nerde
fiyatı nekadar..
atıyormu? atığı tutuyormu?
yoksa gerçekten çıkıyormu? objektif bir şekilde yazalım bence ...

ben ankarada 2 falcıya gittim biri asya diye bir bayandı herkez övüp tepelere çıkarmıştı meraktan buluncaya kadar canım çıktı..buldum gittim hayatımda bu kadar salak hissetmedim kendimi ....attı babam attı.. sonra benim gazla gelen vardı kız arkadaşım onada aynı şeyleri salamış.. su ve tarot 50tl

birde tunalıda gittim pasajın son katı.. oda iyi salladı hata o gün makyaj yapmamıştım uykusuzdum bana ölümcül hasta olacaksın vs falan dedi.. sadece tarot 30tl

bide nohut falına baktırdım.. bitek o çıktı.. okadınada bidaha ulaşamadım nohutla bakıyor azeri bir bayan..10tl

kısacası..gerçekten adam gibi sizleri etkileyen bişi varmı...

anket gibi bişey olsun..

nerde
adı ne fiyat atıyormu/çıkıyormu

hiç bıkmadan bende hem ankara hem istanbul takılıorm:)) ya ankarada favorilerin kimler seniin çıkan falları falan?

Benim favorilerim daha önce ikimizde yazmıştık, mantıcıdaki aysu hn. valla hiç gündemde olmayan bir şeyi bildi ya da tesadüf etti artık bilmiyorum, ama sonraki falları çok iyi değildi bi de tanıdı artık. Sonra Bahçelievlerdeki Kadriye hn. o da iyi hele tarotu, laf cafedeki necla var o da terapi olarak iyi geliyor, bazen söylediği bi kaç şey isabet ediyor bazen isabetsiz bi de kurşun döküyor, sevgi cafedeki nur da fena değil orayı burdan öğrenmiştim, bahçeli bistroda sema var o da iyidir, ayrancıdaki leyla'ya gittin mi sen hiç ? eskiden şilan cafedeyken daha iyiydi sanki ama şimdi bilemiyorum bazen iyi, kalabalık oluyor gerçi. Buradan öğrenip gittiğim figeni beğenmedim mesala, sonra hüseyin evim cafedekiler başarısız bi asmalıdaki kadın fena değil pozitif birisi. Asıl Saimekadındaki yaşar hn. merak ediyorum ama adresini veren olmadı sen biliyormusun??

slm...
sana zahmet olmazsa;

mantıcı daki aysun hnm
adresi ne bide..
bahçelievlerdeki kadriye hnm. adreslerini alabilirmiyim...

bide fiyat?

fiyat önemli çünkü bazen bilmeseniz fiyatı abartılı alabiliyorlar..

başıma geldi..40 tl lik fala 60 istedi biri benden ondan bilelim..

figene gitmeyi düşünmüştüm.. hımss..:18:

saimekadındaki yaşar hnm? bende soruşturayım.. iyiymiymiş..?

Valla çok iyi fikir bu anket işi anladığım kadarıyla üç aşağı 5 yukarı hepimiz ayyı falcıları dolanıp duruyoruz anket yapalım.. gerçi bence fal birazda enerji işi sana iyi gelen bena iyi gelemiye biliyor malesef ama anket iyi fikir

Selam, mantıcı bestekar sok. kebap 49 un aşağısı parti binasının karşısı fiyatı 35TL, Kadriye hn bahçeli 7 deki starbucks olduğu sokakta bulunan eski ebruli cafe- şimdi çiğköfeci-kahve 30 tarotta 40 yada 45 diye hatırlıyorum. Figeni burdaki arkadaşlar tutuyor ama bende başarısız, Yaşar hn bilmiyorum bu forumda adı bayağa geçti ama adresi muamma

kızlar evim kafeye gitcem iş çıkışı kime gideyim binnaza mı yoksa pembeye mi gülcanda fena değil aslında ama gülcana 2 kez gittim birde neşe ismini duyarım oraya gittiğimde bilgisi olan tavsiye edebilrcek olan var mı

yok canım yaşar hanımı bende blmiorm ama aysu abla ve figen favorimdir bnmde derim hep ztn en basından beri çıkıo gibi bana falları ama süreler tutmuo.bakalım sonuç ikisindede aynı olursa yazıcam ztn

evim de fal 7,5 olmuş bilginize ben pembeye, gülcana, zeynepe baktırdım. Ben en çok zeynebi beğendim. Ama neşeyi de denemek istiyorum. Sevdayı da kimi çok övdü kimisi de kötüledi kararsız kaldım pahalı ama o.

evimde özlem de iyiymiş diye duydum. Ya bana yine aynı şey oldu. Yine bi olay oldu. Yine kimin dediğini tam hatırlamıyorum. Ya bahçelide ki Kale kafede ki sarışın bayan promosyon 10 tl kahve falı, ya da eskiden cidan kafede çalışan arzu hanımdı yok hatırlayamıyorum 2 gün arayla baktırmıştım. Hatta arzu hanım eve geldi. O da 10 a bakıyor kahveye. Bi de yazdım güya ikisinin de dediklerini. Ama o cümleyi yazmamışım işte. Benim de aklımda denemek için şu mantıcı ile bahçelide ki kadriye kaldı arkadaşım da övmüştü onu. Ama önce Yaşar ablaya gidicem. En azından çıkan yazıları kendin de okuyorsun. Kafadan atıyor mu atmıyor mu onun stresini yaşamıyorsun.

yaşar hanım'ın numarası ya da tam adresi sizde var mı, verebilir misiniz eğer mümkünse, ben özel mesaj atamıyorum da.

Arkadaşlar uzun süredir takip etmiyordum bu siteyi ama geçen hafta sonu ankara cafedeki EYLÜL hanıma gittim yoktu ayrılmıştı evlenmiş,yer açmış diyorlar bilen varmı veya giden EylüL hanıma ben ulaşamıyorum..Ben dört ay önce gittim söylediği çogu şey bana çıktı yani gelişmeri falda anlattığı gibi yaşadım eylül hanımı bulmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim açtığı yeri bilen varsa özelden bana mesaj atarsanız sevinirim...

Arkadaşlar uzun süredir takip etmiyordum bu siteyi ama geçen hafta sonu ankara cafedeki EYLÜL hanıma gittim yoktu ayrılmıştı evlenmiş,yer açmış diyorlar bilen varmı veya giden EylüL hanıma ben ulaşamıyorum..Ben dört ay önce gittim söylediği çogu şey bana çıktı yani gelişmeri falda anlattığı gibi yaşadım eylül hanımı bulmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim açtığı yeri bilen varsa özelden bana mesaj atarsanız sevinirim...

mrb arkadaşlar bugün taynat cafede ercan beye gittim.kendisi gerçekten güzel fal bakıyor değişik yöntemleri var.çok memnun kaldım üstelik sadece 5tl.gitmenizi tavsiye ederim memnun kalmazsanız fazla bi kaybınız olmaz ucuz zaten.cafede bi de göksu adında trevesti bi falcı var o da fena sayılmaz.XXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:

Bana da ilk falında dediklerinin bi tanesi hariç hepsi olmuştu ama 2.ci gidişimde dediği hiçbir şey olmadı.
İlk falda tutturan 2.de beceremiyor niyeyse. Çok var böyle örnek.
Yani bulamasan da üzülme bence.

Bana da ilk falında dediklerinin bi tanesi hariç hepsi olmuştu ama 2.ci gidişimde dediği hiçbir şey olmadı.
İlk falda tutturan 2.de beceremiyor niyeyse. Çok var böyle örnek.
Yani bulamasan da üzülme bence.

aynen katılıyorm
ben de ilk baktırdığımda iyiydi ama sonraki iki gidişimde maalesef .....

kızlar bişey sorcam. bu ankara cafede mi ne . bir bayan varmış.doktormuş ama 3 harfliler peşini bırakmadığı için doktorluğu bırakmış.bu bayanın ismini bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…