teşekkür ederim, zaten dejavu cafeyi pek bir övüyorlar, ankara bitti sıra orada:))
hiç bıkmadan bende hem ankara hem istanbul takılıorm:)) ya ankarada favorilerin kimler seniin çıkan falları falan?
Benim favorilerim daha önce ikimizde yazmıştık, mantıcıdaki aysu hn. valla hiç gündemde olmayan bir şeyi bildi ya da tesadüf etti artık bilmiyorum, ama sonraki falları çok iyi değildi bi de tanıdı artık. Sonra Bahçelievlerdeki Kadriye hn. o da iyi hele tarotu, laf cafedeki necla var o da terapi olarak iyi geliyor, bazen söylediği bi kaç şey isabet ediyor bazen isabetsiz bi de kurşun döküyor, sevgi cafedeki nur da fena değil orayı burdan öğrenmiştim, bahçeli bistroda sema var o da iyidir, ayrancıdaki leyla'ya gittin mi sen hiç ? eskiden şilan cafedeyken daha iyiydi sanki ama şimdi bilemiyorum bazen iyi, kalabalık oluyor gerçi. Buradan öğrenip gittiğim figeni beğenmedim mesala, sonra hüseyin evim cafedekiler başarısız bi asmalıdaki kadın fena değil pozitif birisi. Asıl Saimekadındaki yaşar hn. merak ediyorum ama adresini veren olmadı sen biliyormusun??
kısa özet geçmenizi istiyorum.. okudum kafam karman çorman oldu..
şimdi kim
nerde
fiyatı nekadar..
atıyormu? atığı tutuyormu?
yoksa gerçekten çıkıyormu? objektif bir şekilde yazalım bence ...
ben ankarada 2 falcıya gittim biri asya diye bir bayandı herkez övüp tepelere çıkarmıştı meraktan buluncaya kadar canım çıktı..buldum gittim hayatımda bu kadar salak hissetmedim kendimi ....attı babam attı.. sonra benim gazla gelen vardı kız arkadaşım onada aynı şeyleri salamış.. su ve tarot 50tl
birde tunalıda gittim pasajın son katı.. oda iyi salladı hata o gün makyaj yapmamıştım uykusuzdum bana ölümcül hasta olacaksın vs falan dedi.. sadece tarot 30tl
bide nohut falına baktırdım.. bitek o çıktı.. okadınada bidaha ulaşamadım nohutla bakıyor azeri bir bayan..10tl
kısacası..gerçekten adam gibi sizleri etkileyen bişi varmı...
anket gibi bişey olsun..
nerde adı ne fiyat atıyormu/çıkıyormu
slm...
sana zahmet olmazsa;
mantıcı daki aysun hnm
adresi ne bide..
bahçelievlerdeki kadriye hnm. adreslerini alabilirmiyim...
bide fiyat?
fiyat önemli çünkü bazen bilmeseniz fiyatı abartılı alabiliyorlar..
başıma geldi..40 tl lik fala 60 istedi biri benden ondan bilelim..
figene gitmeyi düşünmüştüm.. hımss..:18:
saimekadındaki yaşar hnm? bende soruşturayım.. iyiymiymiş..?
Benim favorilerim daha önce ikimizde yazmıştık, mantıcıdaki aysu hn. valla hiç gündemde olmayan bir şeyi bildi ya da tesadüf etti artık bilmiyorum, ama sonraki falları çok iyi değildi bi de tanıdı artık. Sonra Bahçelievlerdeki Kadriye hn. o da iyi hele tarotu, laf cafedeki necla var o da terapi olarak iyi geliyor, bazen söylediği bi kaç şey isabet ediyor bazen isabetsiz bi de kurşun döküyor, sevgi cafedeki nur da fena değil orayı burdan öğrenmiştim, bahçeli bistroda sema var o da iyidir, ayrancıdaki leyla'ya gittin mi sen hiç ? eskiden şilan cafedeyken daha iyiydi sanki ama şimdi bilemiyorum bazen iyi, kalabalık oluyor gerçi. Buradan öğrenip gittiğim figeni beğenmedim mesala, sonra hüseyin evim cafedekiler başarısız bi asmalıdaki kadın fena değil pozitif birisi. Asıl Saimekadındaki yaşar hn. merak ediyorum ama adresini veren olmadı sen biliyormusun??
kızlar evim kafeye gitcem iş çıkışı kime gideyim binnaza mı yoksa pembeye mi gülcanda fena değil aslında ama gülcana 2 kez gittim birde neşe ismini duyarım oraya gittiğimde bilgisi olan tavsiye edebilrcek olan var mı
evimde özlem de iyiymiş diye duydum. Ya bana yine aynı şey oldu. Yine bi olay oldu. Yine kimin dediğini tam hatırlamıyorum. Ya bahçelide ki Kale kafede ki sarışın bayan promosyon 10 tl kahve falı, ya da eskiden cidan kafede çalışan arzu hanımdı yok hatırlayamıyorum 2 gün arayla baktırmıştım. Hatta arzu hanım eve geldi. O da 10 a bakıyor kahveye. Bi de yazdım güya ikisinin de dediklerini. Ama o cümleyi yazmamışım işte. Benim de aklımda denemek için şu mantıcı ile bahçelide ki kadriye kaldı arkadaşım da övmüştü onu. Ama önce Yaşar ablaya gidicem. En azından çıkan yazıları kendin de okuyorsun. Kafadan atıyor mu atmıyor mu onun stresini yaşamıyorsun.
Arkadaşlar uzun süredir takip etmiyordum bu siteyi ama geçen hafta sonu ankara cafedeki EYLÜL hanıma gittim yoktu ayrılmıştı evlenmiş,yer açmış diyorlar bilen varmı veya giden EylüL hanıma ben ulaşamıyorum..Ben dört ay önce gittim söylediği çogu şey bana çıktı yani gelişmeri falda anlattığı gibi yaşadım eylül hanımı bulmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim açtığı yeri bilen varsa özelden bana mesaj atarsanız sevinirim...
Bana da ilk falında dediklerinin bi tanesi hariç hepsi olmuştu ama 2.ci gidişimde dediği hiçbir şey olmadı.
İlk falda tutturan 2.de beceremiyor niyeyse. Çok var böyle örnek.
Yani bulamasan da üzülme bence.
ARkadaslar kursun doken birini biliyormusunuz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?