Tesekkurler belki bir gün denerim.Kişi analizi iyiydi fakat her şeyi bildi diyemem faldan ziyade tavsiye niteliğinde oldu 1 defa denenebilir
Sevdaya kalsa eski sevgilim ile evlenme aşamasına kadar geliyorduk fakat dedikleri hiç çıkmadı ama karşı tarafın karakterini iyi biliyor o ayrı arada Benim de gidesim geliyor ama süre olayı sinir ediyor beni deTesekkurler belki bir gün denerim.
Ben devrimi arıyorumoda ortada yok galiba. Begenılmese de bence iyiydi.
Sevdaya gitmeye niyet ediyorum arada, 20 dk tutmaları kısacık sürmesi, hosuma gitmiyor.
dolandırıcı o. arkadaşıma sana cin musallat olmuş bana 2000 tl ver senin için hocayla konusu cam diyerek kandırmaya çalıştı canimBen bu gün bahçelievler dedikodu cafede sevgiye gittim. 150 tl ye tarot ve kahve birlikte bakıyor. Kısa bakıyor fakat geçmişte ve anda iyiydi gelecekle ilgili bekleyecegiz
Yakın zamanda mı gittiniz? Bana da hep geleceğe yönel yeni insan çıkacak falan dedi biraz yönlendirme gibi geldi beğenmedimMeryeme gitmiştim kızlar,anda iyi gbiydi gelecekle ilgili tarihleri bekliyordum tam tersi oldu.buda olmadı
Yaklaşık 3 ay önce gitmiştimYakın zamanda mı gittiniz? Bana da hep geleceğe yönel yeni insan çıkacak falan dedi biraz yönlendirme gibi geldi beğenmedim
Hiç bir dediği çıkmadı:) Kişi analizlerinde iyi olabilir sadece ama dediklerinden hiç birini yaşamadım.Merhaba Turuncu’daki Venüs için nolur biri bi şey yazsın lütfen? Baktıran bana ulaşabilir mi?
. çok sağol ya içim rahatladı birazHiç bir dediği çıkmadı:) Kişi analizlerinde iyi olabilir sadece ama dediklerinden hiç birini yaşamadım.
Kişi analizi fena değildir. Ama cok da biseyi yok. Orda cengizi begenmezler ama ben onu da seviyordumMerhaba Turuncu’daki Venüs için nolur biri bi şey yazsın lütfen? Baktıran bana ulaşabilir mi?
. Ben hiç tavsiye etmem açıkcası kötüydü.Duru cafe sinem nasıl yorum yapacak var mıdır acaba
Berbattı. Kimse de gitmesin. Ben hiç tavsiye etmem açıkcası kötüydü.
Merhaba Hazel nerede bakıyor.Hazel in baktığı faldan bir öngörü daha gerçek oldu. Bu gerçi keşke olmasaydi diyeceğim türden... maalesef bir kayıp... süper bakıyor her şeyi biliyor demiyorum o anlamda da değil paylaşımım. Sadece bilgi amaçlı yazdım
Hazel kim acabaaMerhaba Hazel nerede bakıyor.
Geçmiş tarihte gittiğim falcıları buraya yazmışım, tekrar baktım da Venüs'ü hiç beğenmemişimMerhaba Turuncu’daki Venüs için nolur biri bi şey yazsın lütfen? Baktıran bana ulaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?