Ankara'daki Falcılar

3 tane dilek tutmuşsun üçüde olacak sende büyü var. eve girince ilk soldaki odada kahverengili kırmızılı desenli bir halı var oraya domuz yağı sürülmüş sirkeli suyla sil, yatak odasında ikili çekmece var alt tarafında çamaşırlar var o çekmeceye domuz yağı sürülmüş sirkeli suyla sil ( bu arada herkes genelde çamaşırları alt çekmeceye koyar ) bide bordo satenimsi yatak örtüsü yada perde var onada domuz yağı sürülmüş sevgilin varmı diye soruyor. cevabı söyleyince bende sevgiliyle alakalı yorum yaparım :) ailem bana destek olmuyormuş aileyle ilgili sorunlarım varmış. hatırladığım bunlar

sağol sawakocum....denıyım bakıyım buara kendıme hepsıne gıtme özgürlüğü verdım...ya bana terapi oluyr kahve falı..dıyelımkı modum kötü..bir falcıya gıdıyorum o havam dağılıyor...napıyım yaaaa..amannnn

benimde çok falcıya gidesim geldi yine.ben kime gitsem ki??güneşe gitmiştim en son ben acaba karamelde ki leylayımı denesen hemde 5tl??ne diosun tylamour sna çıkmış birazda dediine göre

merhaba kızlar
ben sürekli takip ediyordum bu siteyi ama yeni üye oldum. fal işinin tamamen enerji işi olduğunu düşünüyorum ama özellikle kızılayda insanların bu zaaflarını kullanmayı seven çok insan var. geçenlerde sakarya caddesinde tesadüfen gittiğim cafede fal baktırdım ayseldi adı yanlış hatırlamıyorsam. enerjimiz çok tuttu. iyi de baktı fal + tarotu 25e baktı. mükemmel bir falcı demek yanlış olur kimseyi umutlandırmak istemem ama geçmişimi felan bildi gelecekle ilgili 10 gün içinde olacak dediği de oldu. bir dediği olmadı sadece.
bende başka birini denemek istiyorum ama hemen hemen tüm sayfaları okudum ve çok kararsız kaldım. yakında ben bakmaya başlıyacağım sanırım böyle olmuyor çünkü:)

peki evinizde kahverengili kırmızı desenli halı, bordo satenimsi yatak örtüsü var mı? merak ettim.

böyle düşünerek gidiyorsan güzel o zaman. bir şey değil ne demek ^_______________________________^

benimde çok falcıya gidesim geldi yine.ben kime gitsem ki??güneşe gitmiştim en son ben acaba karamelde ki leylayımı denesen hemde 5tl??ne diosun tylamour sna çıkmış birazda dediine göre

canım ben bugün gittim. karameldeki leyla hanıma. haftasonu olduğundan mıdır nedir çok kalabalıktı. 1,5-2 saat kadar bekledim orada. gidersen haftasonu gitme yani. bir de falları 3 çeşitmiş. 5, 10 ve 25 liralık. 25 liralık falında öğrenciden 20 alıyormuş ama. 5 liralık falları çok kısa oluyormuş öyle dedi leyla hanım, bende 10 liralığa çevirttirdim.

ps: ne kadar fiyata ne baktırdığımızı yazma fikri bence güzel. farklı farklı fiyatlar uygulanmasın en azından.

yorumum; denenebilir. şu anki durumla ilgili;

hemen bildiği şeylerde var, çok alakasız şeyler söyleyip benim birşeyler söylememle yorum yaptığı şeyler de var.

gelecekle ilgili;

uzak gelecekle ilgili güzel şeyler söyledi. yakın gelecekle ilgili ise 2-3 hafta ya da 2-3 ay süre verdi. dediği şey olursa yazarım.

Son düzenleme:
arkadaşlar buradaki falcılardan denediklerim arasından söylediği çıkanlar, fal cafedeki rukiye ve eylül dür. eylül ün uzak gelecek için bile söyledikleri çıktı. rukiye zaten ilk baktığı fala çok iyi bakan biridir. sonraki gittiklerinizde gittikçe bildikleri azaldı benimle ilgili ya da çok yoğun biri oldu zaten sonrasında. ilgilenemedi. bilemiyorum.

bu 2 falcı için denedim çok iyi diyebilirim. figen e de gittim. bilemiyorum. genelde kişilik analizi yapmıştı. sürpriz bir evlilik yapıp herkesi şaşırtacağımı filan söylemişti. ben pek sürpriz yapacak biri değildir o konularda

bugün de msn üzerinden bir hanıma baktırdım. çok tatlı bir hanımdı. zaten o konudaki görüşlerimi diğer topikte de yazdım..

eylülü buldduğunu söyleyen birileri olmuş. buraya da yazarsa sevinirim. bu aralar gitmek gibi bir niyetim yok ama yine de insan kafasına esince çıkıp gidebiliyor. bilmek isterim yeni yerini.

annem hayatımı bildiği için tüm falıcılardan daha ii bakıyor bana söyledikleride çıkıyor:)))
haftada bi kere fal baktırma ihtiyacı duyuyorum baktırdıkça baktırasın geliyor annemle geçiştiriyorum..
sizin de çevrenizde 6. hisleri kuvvetli yakınlarınız varsa onlara baktırın daha güvenilir ya verdiğim paralara acıyorum hiç kimse bişey bilmiyor

Tamamiyle katılıyorum kızılayda her falcıyım diyene fal baktıra baktıra hepsi sayemizde zengin oldu %95 de zaten bilmiyor

Tamamiyle katılıyorum kızılayda her falcıyım diyene fal baktıra baktıra hepsi sayemizde zengin oldu %95 de zaten bilmiyor

böyle diyorm genede fal baktırmaktan kendimi alamadım ya bugun tekrar baktırdım((

Tryamour'un gittiği leyla hanıma bende gittim bugun geçerken ugradım:) bende begendim genel olarak biçok şeyi bildi güzel şeylerde söyledi bakalım inşallah çıkar hiç beklemediğim aklımda olmayan bişey söyledi uzun vadede olmasını bekleyecem...

selam kızlarr,bugun cidan kafeden figen ve dilçadan duyguya gittim.evet hızımı alamadım ikisini birden denedim.duygu tam anlamıyla fiyasko boş yere gidip paranızı kaptırmayın tarot açılımı yapmadan önce sınırsız soru hakkın var sormak istediğin şeyleri soracaksın dediler tarot sırasında duygu şimdiyi tutturmayı bırakın sadece şunu bildi hayatında iki kişiye özel anlamda değer vermişsin.isabetli olan sadece bu oldu ve genel açılımdan sonra sadece 4 tane soru hakkı verdi.fal sırasında yaklaşık olarak bes on sene sonrasını baz alarak baktı yok eşinle boşanacakmısın mutlu evliliğin olacak mı? ablacım önce karşıma nasıl bi insan çıkacak bionu söyle ondan sonra evliliğe geç.bir kere denedim HAYATTAAAAA bir daha baktırmam.
figen e gelince kahve falı baktırdım şimdiden tutturduğu iki üç şey oldu.gelecekle ilgili dogrumu yanlış mı tabii bilemem ama karakterime ters şeyler söyledi ve ben bilirim karşıma yine çıkacaksınnnn diyerek direterek konuşması hoşuma gitmedi.şimdi ve geçmişle bile iki üç şey bilmişken geleceğe kusura bakmasın zerre kadar inancımı kazanmadı

dilçada ki falcılar hep öyle oluyor ya daha düzgün bakanını görmedimm..tarotu eline alan falcıyım die geçiniyorr biz alıp baksak daha iyi bakarız kendimize artık o duruma geldim her hafta fal baktırıyorum

o bu şu değilde ben asıl şu eylül ü merak ettim. hiç gitmedim ama burada çok bahsedildi. bir denemek istiyorum ama nerede bilmiyorum. buradan biri bulmuş ama tekrar bu sayfaya dönmedi galiba...

o bu şu değilde ben asıl şu eylül ü merak ettim. hiç gitmedim ama burada çok bahsedildi. bir denemek istiyorum ama nerede bilmiyorum. buradan biri bulmuş ama tekrar bu sayfaya dönmedi galiba...

canım leylanın dediklerinden çıkan oldu mu sana?? eylülü bende merak ediyorum..

canım leylanın dediklerinden çıkan oldu mu sana?? eylülü bende merak ediyorum..

şu an için yok canım. ama yarın gideceğim bir yer var. eğer buna bağlı olarak olumlu bir şey olursa uzak gelecek için dediği bir şeyin ilk adımı olacak ^____________^ olursa yazarım ben.

şu an için yok canım. ama yarın gideceğim bir yer var. eğer buna bağlı olarak olumlu bir şey olursa uzak gelecek için dediği bir şeyin ilk adımı olacak ^____________^ olursa yazarım ben.

tamam canım bekliyorum merakla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…