öyle mi??? ne dedi peki ortak olarak??? yazabileceğiniz birşeyse yazın. mesaj hakkınız yok. özelden soramam. bana dedikleri ile kıyaslayayım.
cidanda figen hanım bakmıştı. o da fena değildi. onun dışında, karamel cafe ye gitmeyi planlıyorum bu ara dediğim gibi. olumlu olursa yazarım.
yani şöyle söyleyeyim; artık falcılara 15-20 lira vermek istemiyorum. ( çok iyi olmadığı sürece ) 5 lira iyidir.
canım turuncu cafede mustafa. ( birisi fiyatları da yazın demişti: 20 lira verdim ben ) gerçi buradan sonraki fallarının olmadığını
söylemişlerdi. sayfaları iyice oku ona göre git. ^_____^ birçok yerde geçti mustafa bey.
sonra buradan önerdiler, gittim, övenler boşuna demiş, pişman oldum, onların yüzünden gittim olmasın. hepimizin özgür iradesi ve beyni
var sonuçta. öneriyi alırsın, gitmeyi TERCİH EDERSİN, sonucuna da katlanırsın. bunu düşünemiyorsak hayvanlardan ne farkımız var ki
allah aşkına???
edit;
sadece kahve falı baktırmıştım ben
3 tane dilek tutmuşsun üçüde olacaksende büyü var. eve girince ilk soldaki odada kahverengili kırmızılı desenli bir halı var oraya domuz yağı sürülmüş sirkeli suyla sil, yatak odasında ikili çekmece var alt tarafında çamaşırlar var o çekmeceye domuz yağı sürülmüş sirkeli suyla sil ( bu arada herkes genelde çamaşırları alt çekmeceye koyar ) bide bordo satenimsi yatak örtüsü yada perde var onada domuz yağı sürülmüş sevgilin varmı diye soruyor. cevabı söyleyince bende sevgiliyle alakalı yorum yaparım :) ailem bana destek olmuyormuş aileyle ilgili sorunlarım varmış. hatırladığım bunlar
sağol sawakocum....denıyım bakıyım buara kendıme hepsıne gıtme özgürlüğü verdım...ya bana terapi oluyr kahve falı..dıyelımkı modum kötü..bir falcıya gıdıyorum o havam dağılıyor...napıyım yaaaa..amannnn
benimde çok falcıya gidesim geldi yine.ben kime gitsem ki??güneşe gitmiştim en son ben acaba karamelde ki leylayımı denesen hemde 5tl??ne diosun tylamour sna çıkmış birazda dediine göre
Eylül'lü Ben buldum ÇooooooooK mutluyum çok uzaklarda aramayın eski çalıştığı yere çok YAKIN...
yetim kalmış burası...
gidemedim ben hala falcıya ya kendimi tutuyorum 2 hafta olucak
annem hayatımı bildiği için tüm falıcılardan daha ii bakıyor bana söyledikleride çıkıyor:)))
haftada bi kere fal baktırma ihtiyacı duyuyorum baktırdıkça baktırasın geliyor annemle geçiştiriyorum..
sizin de çevrenizde 6. hisleri kuvvetli yakınlarınız varsa onlara baktırın daha güvenilir ya verdiğim paralara acıyorum hiç kimse bişey bilmiyor
Tamamiyle katılıyorum kızılayda her falcıyım diyene fal baktıra baktıra hepsi sayemizde zengin oldu %95 de zaten bilmiyor
o bu şu değilde ben asıl şu eylül ü merak ettim. hiç gitmedim ama burada çok bahsedildi. bir denemek istiyorum ama nerede bilmiyorum. buradan biri bulmuş ama tekrar bu sayfaya dönmedi galiba...
canım leylanın dediklerinden çıkan oldu mu sana?? eylülü bende merak ediyorum..
şu an için yok canım. ama yarın gideceğim bir yer var. eğer buna bağlı olarak olumlu bir şey olursa uzak gelecek için dediği bir şeyin ilk adımı olacak ^____________^ olursa yazarım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?