Ankara'daki Falcılar

arif bey orta yaşlı.şilan kafede ...lütfen çiğdem in yerini bilen ya da telefonunu adresini bilen yazsın..lütfen...

Son düzenleme:
Arkadaşlar beğendiğiniz falcıların sakıncası yoksa ne kadar ücret aldıklarını da yazarsanız belki farklı fiyat uygulamamalarına yardımcı oluruz.

ne kadara bakıyor bılgı verırımısın

arkadaşlar eylül hanımı bulabilen olursa aranızda, bana da şimdi çalıştığı yerle ilgili bilgi verebilirse sevinirim.

Anlaşılan şu koskoca kızılayda tam anlamıyla işinin ehli bir falcı yok iyiki buraya üye olmuşum yazılanları okudukça artık falcılara az gitmeye başladım eleye eleye sadece 1 falcı kaldı oda çok iyi değil ama hem parası makul hemde attıkları yani idare eder fal krizim tutarsa arada sırada hiç yoktan gideceğim birisi kimseyede şu falcıdır diye tavsiye edemem sonra reklamam girer.

Bugün yine Karamel'deki Leyla'ya gittim. Hayatımda bitakım gelişmeler oldu çünkü.
O bilmişti hepsini.Yine ondan fikir aldım.
Biraz daha gelişme yaşarsam 5liralık değil de daha detaylı fal baktırıcam ona.
Artık benim falcım o.

Bu arada arkadaşımla elektiriği pek tutmadı ama benimle çok güzel uyuştu.
Herkes memnun kalır diye bi şey yok.

Ayrıca bu gelişmeyi yaşamama vesile olduğu için de Çiğdem'e teşekkür ederim.
Ne değişik bi falcıydı o ya. Çok tatlı bi kadındı.
Ha bi daha kesinlikle gitmem ona ama yön vermesi güzeldi, yoksa dedikleri çok mühim şeyler değildi yani.

Bi de Figen'e çok uzun bi aradan sonra yine gitmeyi düşünüyorum.
O benim ilk gözağrımdır Ankara'da.

Ve Eylül'ü bulsaydık süper olurdu ya.

Son düzenleme:

bu hafta karameldeki leyla yı bende denemek istiyorum fırsatım olursa...

Dene ama dediğim gibi herkese enerjisi tutmaz.
Birine iyi diyeni, öteki kötülüyor biliyorsun.
Çok şey beklemeden gidersen daha iyi olur.

biliyorum biliyorum merak etme sen...dediğin şey bizzat benim başıma geldiği için daha iyi biliyorum hemde.

^______________________________________^

Hayatin Ritmi | Kariyer Danışmanlığı,Kariyer Koçluğu, CV hazırlama, Vizyon Kazandırma adresine girin bi bakın derim ayrıca astroloji haritanızdan daha gerçekçi yorumlar alabilirsiniz bu sitenin mesaj bölümünden astroloji haritanızı isteyin kafanızı karıştıran sorularla ilgili hiç diilse doğum haritanızdan faydalanarak kişisel özelliklerinizin, bilmediğiniz yönlerinizin farkına vararak hayatınıza gerçek anlamda bir yön verisiniz.

bu gün çok merak ettiğim güneş ablanın kafesine gittim.hakkındaki olumlu ve olumsuz birçok şey okumuştum bu sayfalarda.benim görüşüm olumlu.mekan çok temiz .bu benim için önemli.7,5 tan başlayıp 20 tlye kadar fal var ama ben güneş ablaya baktırdım.sadece kahve dediğim halde yanında ücretsiz tarot kağıtlarıda çekti.bazı gerçeklerin kafama dank etmesini sağladı.şimdi daha kararlı ve güçlü hissediyorum kendimi.çok iddialı bir aşk yıldıznamesi var.ilanlarına bile yazdırmış tüm mal varlığımı veririm diye.nasıl yaptığını anlamadım ama sevgilimin karakterini aynen anlattı.ben memnun kaldım.ayrıca ordaki masa şeklindeki akvaryuma bayıldıııım.

arkadaşlar bu güneş hanıma çok iyi yazanlara gerçekten çok şaşırıyorum.bana 2 kere denk geldi ve son derece kötüydü ben bile daha iyi sallardım.sevgilinin annesi tesettürlü dedi (ki değil ailecek kapanmaya da karşılar), evin tek oğlu dedi (bi erkek kardeşi daha var) daha neler neler...bi de birisi mucizeler yaratıyor yazmış bi tarafımla güldüm geleceği değil hali hazırda olanları bile bilemedi.madem siteyi takip ediyormuş kendisine burdan sesleniyorum sallayıp sallayıp 20 tlmi aldınız rahat rahat yiyin enayi parası tabi.aslında suç bizde hala bu devirde gidip bu şarlatanları dinleyip bi de para veriyoruz...

Güneş hanım konusuna ben de eylem86 ya katılıyorum, biz iki arkadaş gittik beraber baktırdık ve ikimiz de memun kalmadık, çünkü tamamen uydurdu, hiçbirşey bilemedi, hele o aşkname dediği şey tamamen sallamasyon :) ama tabi ki burda hep söyleniyor fal elektrik işi, biz beğenmemiş olabiliriz başkaları beğenebilir, mesela ben mantıcıdaki aysu hanımı da hiç beğenmemiştim ama beğeneni çoktu, kibeledeki sevtap hanımın ilk falı çok iyidir, sonrasında o da hep aynı şeyleri tekrarlar, sevgi cafedeki nur hanımdan da çok iyi çıkmıştım ama söylediği hiçbirşey olmadı, belki söyledikleri oluyordur biz hatırlamıyor da olabiliriz, yani ben fal işini uzun zaman önce bıraktım ama burayı arada takip ediyorum, güneş hanım hakkında yazılanlar beni çok şaşırtıyor..

Güneş hanıma bende gittim burada çok övgü alınca, ama bencede çok başarısız tek bir bingosu yoktu.

7,5 a diğerleri bakıyor sadece kahve. onun ki 15...ne 20 si anlamadım. bir de buradan birine de 600 liraya sana kurşun dökelim demişler. iyi ki paragöz değil dedim ha. ^__________________________________^

Son düzenleme:
Herkese merhabalar,
siteye bugun üye oldum. Ancak daha önceleri misafir olarak yazılarınızı takip ediyordum.
Ben burayı bulmadan önce kendimdeki fal merakını tuhaf bir durum olarak değerlendirirdim.
Ama burayı okuduktan sonra tek değilmişim buna sevindim.vaktimin olduğu bir zamanda
bende ANKARA da gittiğim falcılardan bahsedeceğim.
şimdilik sadece merhaba demek için girdim.

Fala inanma falsız kalma mantığıyla, belkide kendi psikolojimi bu sözle düzeltmek istiyorum :) sürekli fal baktırırım. ankaradaki çoğu falcıya gittim. daha iyi falcı varmıdır diye üşenmedim 1. sayfadan başlayarak tüm yorumları okudum. ama arkadaşlar hakarete varacak boyutta yorumlar yapmışlar bu yanlış. ayıp birşey. bende çok fal baktırıyorum herkes bilecek diye birşey yok. denediğim falcıları fikir edinmek amacıyla( eğer sizde söylediğim falcıları biliyorsanız yorum yaparsanız sevinirim) paylaşmak istedim.

ASMA ALTI ( SERHAT) : Ankarada ilk fal baktırdığım kişidir. bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim. gittiğimde ağzım açık kalmıştı. dediği herşeyi yaşadım. genelde sallamasyon fal bakıyor ama gününe denk gelirseniz mükemmel fal bakar. ankaradaki beğendiğim falcılar arasındadır ve verdiğim paradan pişman olmayacağım kişilerden biridir
EVİM CAFE ( SEVDA ) : aklınızdan geçen isimleri gerçekten çok iyi okuyor ve pat diye sevdiğiniz insanın ismini verebiliyor. ama karşıdaki kişilerin duygularını asla bilemiyor ve gelecekle ilgili yaptığı yorumların hepsi fısssssss...... ben baktırdığımda memnun kalmadım. sadece enerjisi güzel ve pozitif bir kadın... kensidini severim ama falını pek beğenmiyorum
EVİM CAFE ( GÜLCAN ) : gerçekten pzoitif ve enerjisi yüksek bir bayan tutarlı söyledikleride oldu. ama şu zaman meselesi ve oradaki gözlüklü kadının sürekli ikaz etmesi çok rahatsız edici
FAl CAFE ( RUKİYE ) : hem iyi hem kötü yorumlar yapılmış ama ben rukiyeyi beğeniyorum. baktığı falda ağzım açık kalmasada tekrar gideceklerimin arasındadır
BAHÇELİDE ( GÜL ) : bir daha asla gitmeyeceğim falcılar arasındadır
GÜNEŞ CAFE (TUĞBA ) : enerjisi çok yüksek bir kadın fakat hiç falcı tipi yok. aslında güneş abla için gitmiştim onu evim cafeden tanıyorum çünkü ben güneş ablayı beğeniyorum. randevusuz bakmadığı için tuğbaya denk geldim bu kadın falı bilemez dedim istemeyerek oturdum ama ön yargılı olmamak gerekiyormuş ve en beğendiğim falcılardan birisi oldu. özellikle tarotunu çok tuttum.
TURUNCU CAFE ( MUSTAFA ) : arkadaşlarımın çok büyük ilgi ve tavsiyesiyle gittim ve hayal kırıklığına uğradım. hayatımımdaki insanın harflerini çıkardı evet ama söykedikleri çok tutarlı değildi ve daha sonra giden bir kaç arkadaşımada bana söylediklerini söylemiş
TURUNCU CAFE ( CENGİZ ) :ilk baktırdığımda falını beğenmemiştim ama beğenmediğim faldaki söyledikleri çıkınca şaşırdım. cengiz sürekli gittiğim falcılar arasındadır hem kendisi çok şeker hemde söyledikleri saçma bile gelse çıkıyor. özellikle su falını çok beğeniyorum hem piyasadan ucuza bakıyor
KARAMEL ( BERFİN ) : ilk falını çok beğenmiştim ama sonraki gittiklerimde hep aynı şeyleri söyleyince iyi fal bakmadığını anladım. paranızı boşa harcamayın
GÜLÇA ( AYŞİN ) : çok para göz bir kadın dediklerinin hiçbiri çıkmadı. büyü diye diye psikolojimi bozdu. falcılar büyü yapmayı bileselerdi kendilerine yapar fal bakmaktan kurtulurlardı. korkunç paralar istiyorlar

aklıma gelen beğendiğim ve beğenmediğim falcıları yazdım ama hiçbiri için hakareti barındıracak sözler söylemedim ve buradaki okuduğum hakarete varan ve seviyesiz sözler beni çok rahatsız ediyor. kazem eğer sitenin yöneticisiysen öncelikle seviyeli davranması gereken sensin. insanlara senin örnek olman gerekir. bu tarz yazıları okumak istemiyorum. şimdi kesinlikle benide falcı yaparsınız... bana göre ya falcısın ya falcı yakınısın. burda en beğendiğim iye TYRAMOUR olması o insana hakaret etmeden beğendiğini yada beğenmediğini yazıyor. sonuçta hepimiz aynı falcıyı beğenecek değiliz.
benim falcılar sırasıyla : serhat , güneş abla, cengiz, tuğba ve rukiyedir. diğerlerini beğenmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…