Ankara'daki Falcılar

Kırmızıyla belirttiğim cümlenizde yanılıyorsunuz. Ben hemen burada kaba tabirle kimin ne mal olduğunu anlarım. Reklam yapanlar bahsettikleri falcıyı ,(ya da zaten bahsettikleri falcının ta kendisi oluyor o insanlar) yere göğe koyamayıp, süper, muhteşem, yok böyle bi şey gibi laflarla anlatıyorlar. Ya bi insan nasıl bu kadar iddialı konuşabilir ki? Oradan durum belli oluyor zaten. Siz bi sürü falcı için yorum yazmışsınız burada. Ve hiç de abartmadan ille de gidin demeden, normal bi şekilde ifade etmişsiniz düşüncelerinizi, bu durumda falcı ya da falcı yakını olduğunuzu düşünmez kimse. ) Ki zaten malesef cidden reklam yapanların da sahtekarlığını anlamıyor burada insanlar.

------------------------------------------------

Kaç kişi Güneş'e gitmiş o abartılı yorumlara inanarak. Çok komik ya.

Ha bi de başka başka insanlar laf dokundurma mahiyetinde ay ben bi şey yazmiim beni de reklamcı sayarlar şimdi gibi şeyler yazıyorlar, onlar da ayrıca komik.
Laf dokundurmak yerine gözlerini açmalı onlar bence. Sonra giderler mors olup çıkarlar falcının yanından.

-------------------------------------------------------------------------

sawako Leyla'ya gitmedin mi daha? Merak ettim. :26:

Son düzenleme:
Nur Hanımın söylediği bir şey hemen çıktı valla Sağlık konusunda maalef ..

Falcı nur buradan okuyup gittiğim bir falcı;
Pozitif bir bayan değişik fal bakıyo eliyle fincanın içinden şekiller çıkarıp yorumluyo tarot kartıda yorumluyo soru cevap şeklinde.
İşyerimle ilgili bildiği kişi ve yorumlar güzeldi.Geçmişimle ilgili yorum yapmasını istemedim zaten biliyorum diye.
Gelecekle ilgili söyledikleri henüz gerçekleşmedi. 2 ay oldu ben baktıralı.dolayısıyla çok memnun kalmadım.
PINAR;
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle gittim.
Benim için çok önemli olan ve olmasını istemediğim bir olay aynen dediği gibi oldu tarihde dahil.
Bunun üzerine 2. sefer gittim ama hiç biri çıkmadı.

HÜSEYİN;
10 -15 dakikada kartları çektirdi ve okudu bu konuda çok iddalı olduğunu söyledi ama malesef çıkan bişey olmadı.

GÜL;
Benim depresyona girmeme neden olan tek falcı bu kadar olumsuz ve başarısız bir kadın için para verdim ya kendime yuh diyorum.Zaten kendide deli gibi bişey.

BETÜL;
Engürü pasajında tek kelimeyle atmasyon. bide sanki transa geçiyorumuş gibi gözlerini kapatıp bişeyler anlatıyo ama tek kelime tutmadı ne geçmiş ne şimdi nede gelecek 3 yıl falan oldu baktıralı.

HAFİZE;
Kafenin birindeydi adını hatırlamıyorum.pozitif bir kadın güzel şeyler duymak için sıklıkla gitmiştim ama çıkan bişey yokkkkkk
Hafize beni ayrıca GÜL diye kısa boylu bir kadına yönlendirdi kızılayda bi kafede ama o da beni epeyce oyaladı paramı aldı haftaya gel bi daha bakalım diye (haram olsun) şimdi diyeceksinizki niye bu kadar sıklıkla gittin? evet ama insanın bazan hayatı öyle karamsar oluyorki çaresiz ne yapacağını bilemez umutsuz.....daha sonra kadın ortadan kayboldu iyikide kayboldu.

SERAP;
Çok sıkıntılı bir dönemde gitiştim sıkıntılarımı bildi ve çözeceğini söyledi ama çözülmedi(içeriğinde bazı işlemler yaptı)

IŞIL yada ışın ;

Bahçelide güzel şeyler söyledi ama çıkmadı.

Şu an aklıma gelenler bunlar anlayacağınız yok doğru dürüst falcı

Nurun dediklerinde çıkan olursa kesin burada paylaşırım.beklemedeyim.

Çok haklısınız insanlar zaten bunalım hallerinde falcıyaı daha çok gitmek istiyor ve sağlıklı düşünemiyor bu insanların paralarına zamanlarına vede umutlarına yazık değil mi?

Çok haklısınız insanlar zaten bunalım hallerinde falcıyaı daha çok gitmek istiyor ve sağlıklı düşünemiyor bu insanların paralarına zamanlarına vede umutlarına yazık değil mi?

Doğru diyorsunuz da bu kadar falcı falcı gezmiş insanlarız. Artık bir şeylerin ayrımını yapabilmemiz lazım bence.
Hele ki eski sevgilin sana dönecek palavrası konusunda özellikle dikkatli olmalıyız.

Eski sevgilisini bekleyenlere bu mesajım...
Her falcı gelecek dedi de gelmedi sevdiğim. 2,5 yıl geçti. Ben de artık asla olmayacağını anladım ve kendim bi adım attım. Meğerse sevdiğim çok kötü durumdaymış, hastaymış. (
Bence eski sevgiliyi bekleyen arkadaşlara tavsiye ederim bunu. Boş boş bekleyeceğinize, falcıların yalanlarına inanacağınıza kendiniz iletişime geçin. Ne kaybedersiniz ki? Seviyorsanız yapın bi şeyler. Diyelim ki mesaj, mail ya da her neyse ulaştınız ona. Ama cevap alamadınız. Yine sorun neden cevap vermiyorsun diye. Ben öyle yaptım mesela. Ancak 2. mesajdan sonra özür diledi ve hastalığından bahsetti. Hayat kısa. Zaman akıp gidiyor. Pasif bir şekilde beklemenin bir manası yok! Harekete geçin. Eğer yanıt olumsuz olursa vazgeçersiniz beklemekten. Belirsiz yaşamınıza bi son verebilirsiniz.

2 gün önce fal krizimin tutması sonucu figen ablaya cidan cafeye gittim.figen abla izinliymiş onun yerine esen ya da esengül isimli bi bayan baktı.çok tatlı samimi bi bayan ama falı için aynı şeyi söleyemicem.hep yuvarlak şeyler söyledi sıkıntıların bitecek falan...bi de fala başlamadan önüme kağıt kalem koydu yaz diye.her şeyi ilkokul öğretmeni gibi cümle cümle yazdırdı.ben yazmaktan fala konsantre olamadım.bu ne saçmalıktır anlamadım ister yazarım ister yazmam.fal benim için bi terapi, onun zevki dinlemekte.2 sayfa yazmışım resmen.bu bayana baktıran var mı??

Son düzenleme:
------------------------------------------------

Kaç kişi Güneş'e gitmiş o abartılı yorumlara inanarak. Çok komik ya.

Ha bi de başka başka insanlar laf dokundurma mahiyetinde ay ben bi şey yazmiim beni de reklamcı sayarlar şimdi gibi şeyler yazıyorlar, onlar da ayrıca komik.
Laf dokundurmak yerine gözlerini açmalı onlar bence. Sonra giderler mors olup çıkarlar falcının yanından.

-------------------------------------------------------------------------

sawako Leyla'ya gitmedin mi daha? Merak ettim. :26:[/FONT][/QUOTE]

bir şey sormak istiyorum. burada 2 gündür Leylanın reklamı yapılıyor. kimseden ses seda yok. gerçi ben ona baktırmadım nasıl bir fal baktığı konusunda bilgim yok. neden leylanın reklamı yapılınca kimse ses çıkarmıyorda güneş abla için hakaret ediliyor? bu arada Nurun iyi fal baktığı konularına katılıyorum...

Ya bende bugun sıhhıyede bı cafeye gıttım yolumun üstü diye ,şasırdım kaldım bayagıda uzun baktı dünyanın sorusunu sordum kadının herdedıgı bu kadarmı uyar halen ne yorumladı ama dıyıp dedıklerını düsünüyorum ayrıca tavsıyelerde bulundu,annemde yanımdaydı kadın bide bütün düsüncelerımı herseyı dokunce annem saşkın baktı ınan dogru anne dedım :)) sizlere siddetle tavsıye edıyorum ınanın sasırır kalırsınız kı ben oyle kaldım :)) 10 tl falan bakıyor bılgınıze

herşey güzel hoşda mors kelimesini hiç yakıştıramadım sana.

yok canım daha değil, haftasonunu bekledim. haftaiçi halimi görsen acırsın. gerçi haftasonu da çok farklı sayılmaz ama neyse. en azından kafa dağıtmaya vaktim var. 5 lira idi de mi??? daha fazla ise gitmeyeceğim.

@kız başıma; canım eğer çok rahatsızsan, mesajların altında kötü içerik bildir tuşuna bas. gereken yapılıyor. bizzat kendim şahit oldum ^^

leyla içinde şöyle söyleyeyim kendi adıma; leyla'yı söyleyen kişinin reklam yaptığını sanmıyorum. sebebi; sitede eski olması ve buradaki diğer yorumlarını da okumam. bu şekilde birkaç kişinin söylediklerinin reklam olduğunu sanmıyorum.

edit; güneş hanım dedinde aklıma geldi; verdiği 6 gün bu gece doluyor. beklediğim haberi alamadım. sanırım' ikinci fallar hipotezi' doğru ^__________________^

Son düzenleme:
nur a gecen yıl şubatta gittim.şu anı iyi biliyor ama gelecek için dedikleri çıkmadı.tryamour haklı walla.güneşi öwenlerin gazıyla ben de gittim.ne dün ne bugün ne yarın h,ç bir şey bilmiyor.sadece randewu ile bakarım diye kendini ağırdan satıyor.gülçe kafede ayşin:) daha ağzını acmadan sende büyü war getir bilmem kaçyüz tl.yoksa falın çıkmaz diyor ama fal bakmış gibi, parasını alıyor.ömrümde gördüğüm en negatif falcıydı.çiğdemin peşindeyim.lütfen haberi bilgisi olan yazsın buraya..

canım sıhhıyede nerde bu kafe??

canım sıhhıyede nerde bu kafe??
Strazburg Caddesinde ,metrodan inince bu caddeye donuyosun bıraz ılerleyınce solda , gozlem cafe , meral adında bır bayan bakıyor ısımlerden emın deyılım kusura bakmayın ebced hesaplıyor bayagı bı yorum yapıyor kahveye hemen bakmadı o kadar konustuk sorular sordum ınanın son zaman fıncanı actı baktı bana gore hısler bayagı kuvvetlı....

uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı..bnmde bunlaım zamanlarımda başvurduğum falcılardan tecrübelerimi aktaracağım arkadaşlar...birrr çok falcıya gıttım ankarada...şimdibaşlıyorum...

serhat bir kere gıttım çok kötü değildi ama bişiy de çıkmadı söyledıklerınden..
arif bey bir kere gıttım 4 yılsonrahımm evet bılmış dedım ama fal bakarken sorduğu sorulardan yorum yapmıştı dıye düşünmüştüm..bir kere daha gidicem..
hafıze hanımm bır kere gıttım..çok saçmalamıştı dıye düşünmüştüm..yanlış hatırlamıyorsam o bişiyler bilmiş..ama artık yok eskı yerınde..
sevgi kafe nur enteresan bakıyor yumuşak bir bayan ama bişiy bilemedı çıkan bişiy yok..
bahçeli gül ilk gıttığımde tam ısabet demiştim ama sonrası çıkmadı..
kadrıye eskıden laklak ta olan kadrıye..geçenlerde gıttım bılmıyorum daha bişiy çıkmadı tatmin olmadım yıne gel tekrar bakalım dedı..belkıııı gıderım
eylül bana söyledıığı tek bışıy çıktı ama önemsız bişiydi malesef
rukıye hala gıderım ama yaşanılanı bılıyor ama gelecekle ılgılı söyledığı henuz çıkmadı bılmıyorumm yaa..yınede fena değil..
cidan kafe fıgennnn çok kötuydu ben negatıf ayrıldım yanından
cengız bişiy çıkmadııı söyledıklerınden...
gülcan geçenlerde gıttım syledığı zamana az kaldı bakıcaz:)çıkarsa gıderım tekrar
karamelde leyla yı okudum trymour dan.eskı kullanıcıyorumlarını beğenıyorum trymour'un ama benı pek tatmın edemedı leyla..zamanı var çıkarsa yazarım..

bana önerebıleceğiniz varmı kızlar bunlar dışında?

canım turuncu cafede mustafa. ( birisi fiyatları da yazın demişti: 20 lira verdim ben ) gerçi buradan sonraki fallarının olmadığını

söylemişlerdi. sayfaları iyice oku ona göre git. ^_____^ birçok yerde geçti mustafa bey.

sonra buradan önerdiler, gittim, övenler boşuna demiş, pişman oldum, onların yüzünden gittim olmasın. hepimizin özgür iradesi ve beyni

var sonuçta. öneriyi alırsın, gitmeyi TERCİH EDERSİN, sonucuna da katlanırsın. bunu düşünemiyorsak hayvanlardan ne farkımız var ki

allah aşkına???

edit;

sadece kahve falı baktırmıştım ben

Son düzenleme:

iyiki kahve baktırmışsın. turuncunun normal tarot fiyatları 25ti mustafaya tarot baktırma gafletinde bulundum. hiçbirşey bilemediği halde 80 tl yazdı onların küçük kağıtları varya içime oturmuştum. şanslıymışsın. cengize, tuğbaya yada rukiyeye git daha iyi sonuç alırsın :))) senin önerecebileceğin git dediğin falcı varmı? sonuçta değişik kişiye baktırmak iyi oluyor

valla benim önerdiğim mustafa beydi işte. onu da sen beğenmemişsin ^_____^ diğer dediklerini hiç bilmiyorum zaten.

Son düzenleme:
bence deneyin. pişman olmayacaksınız. ama mustafa haricinde tavsiye edeceğiniz bir falcı varsa sevinirim. çünkü bana söylediklerinin aynısını arkadaşlarımada söylemiş

bence deneyin. pişman olmayacaksınız. ama mustafa haricinde tavsiye edeceğiniz bir falcı varsa sevinirim. çünkü bana söylediklerinin aynısını arkadaşlarımada söylemiş.

gerçi, pişman olmayacaksınız demekte yanlış sonuçta geleceği Allahtan başkası bilemez ... atıyorlar tutuyor diyorum ben fallarından gayet memnunum

bence deneyin. pişman olmayacaksınız. ama mustafa haricinde tavsiye edeceğiniz bir falcı varsa sevinirim. çünkü bana söylediklerinin aynısını arkadaşlarımada söylemiş.

öyle mi??? ne dedi peki ortak olarak??? yazabileceğiniz birşeyse yazın. mesaj hakkınız yok. özelden soramam. bana dedikleri ile kıyaslayayım.

cidanda figen hanım bakmıştı. o da fena değildi. onun dışında, karamel cafe ye gitmeyi planlıyorum bu ara dediğim gibi. olumlu olursa yazarım.

yani şöyle söyleyeyim; artık falcılara 15-20 lira vermek istemiyorum. ( çok iyi olmadığı sürece ) 5 lira iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…