aklıma gelen beğendiğim ve beğenmediğim falcıları yazdım ama hiçbiri için hakareti barındıracak sözler söylemedim ve buradaki okuduğum hakarete varan ve seviyesiz sözler beni çok rahatsız ediyor. kazem eğer sitenin yöneticisiysen öncelikle seviyeli davranması gereken sensin. insanlara senin örnek olman gerekir. bu tarz yazıları okumak istemiyorum. şimdi kesinlikle benide falcı yaparsınız... bana göre ya falcısın ya falcı yakınısın. burda en beğendiğim iye TYRAMOUR olması o insana hakaret etmeden beğendiğini yada beğenmediğini yazıyor. sonuçta hepimiz aynı falcıyı beğenecek değiliz.
benim falcılar sırasıyla : serhat , güneş abla, cengiz, tuğba ve rukiyedir. diğerlerini beğenmedim.
Nur Hanımın söylediği bir şey hemen çıktı vallaSağlık konusunda maalef ..
Kırmızıyla belirttiğim cümlenizde yanılıyorsunuz. Ben hemen burada kaba tabirle kimin ne mal olduğunu anlarım. Reklam yapanlar bahsettikleri falcıyı ,(ya da zaten bahsettikleri falcının ta kendisi oluyor o insanlar) yere göğe koyamayıp, süper, muhteşem, yok böyle bi şey gibi laflarla anlatıyorlar. Ya bi insan nasıl bu kadar iddialı konuşabilir ki? Oradan durum belli oluyor zaten. Siz bi sürü falcı için yorum yazmışsınız burada. Ve hiç de abartmadan ille de gidin demeden, normal bi şekilde ifade etmişsiniz düşüncelerinizi, bu durumda falcı ya da falcı yakını olduğunuzu düşünmez kimse.) Ki zaten malesef cidden reklam yapanların da sahtekarlığını anlamıyor burada insanlar.
------------------------------------------------
Kaç kişi Güneş'e gitmiş o abartılı yorumlara inanarak. Çok komik ya.
Ha bi de başka başka insanlar laf dokundurma mahiyetinde ay ben bi şey yazmiim beni de reklamcı sayarlar şimdi gibi şeyler yazıyorlar, onlar da ayrıca komik.
Laf dokundurmak yerine gözlerini açmalı onlar bence. Sonra giderler mors olup çıkarlar falcının yanından.
-------------------------------------------------------------------------
sawako Leyla'ya gitmedin mi daha? Merak ettim. :26:
Çok haklısınız insanlar zaten bunalım hallerinde falcıyaı daha çok gitmek istiyor ve sağlıklı düşünemiyor bu insanların paralarına zamanlarına vede umutlarına yazık değil mi?
Kırmızıyla belirttiğim cümlenizde yanılıyorsunuz. Ben hemen burada kaba tabirle kimin ne mal olduğunu anlarım. Reklam yapanlar bahsettikleri falcıyı ,(ya da zaten bahsettikleri falcının ta kendisi oluyor o insanlar) yere göğe koyamayıp, süper, muhteşem, yok böyle bi şey gibi laflarla anlatıyorlar. Ya bi insan nasıl bu kadar iddialı konuşabilir ki? Oradan durum belli oluyor zaten. Siz bi sürü falcı için yorum yazmışsınız burada. Ve hiç de abartmadan ille de gidin demeden, normal bi şekilde ifade etmişsiniz düşüncelerinizi, bu durumda falcı ya da falcı yakını olduğunuzu düşünmez kimse.) Ki zaten malesef cidden reklam yapanların da sahtekarlığını anlamıyor burada insanlar.
------------------------------------------------
Kaç kişi Güneş'e gitmiş o abartılı yorumlara inanarak. Çok komik ya.
Ha bi de başka başka insanlar laf dokundurma mahiyetinde ay ben bi şey yazmiim beni de reklamcı sayarlar şimdi gibi şeyler yazıyorlar, onlar da ayrıca komik.
Laf dokundurmak yerine gözlerini açmalı onlar bence. Sonra giderler mors olup çıkarlar falcının yanından.
-------------------------------------------------------------------------
sawako Leyla'ya gitmedin mi daha? Merak ettim. :26:
Ya bende bugun sıhhıyede bı cafeye gıttım yolumun üstü diye ,şasırdım kaldım bayagıda uzun baktı dünyanın sorusunu sordum kadının herdedıgı bu kadarmı uyar halen ne yorumladı ama dıyıp dedıklerını düsünüyorum ayrıca tavsıyelerde bulundu,annemde yanımdaydı kadın bide bütün düsüncelerımı herseyı dokunce annem saşkın baktı ınan dogru anne dedım :)) sizlere siddetle tavsıye edıyorum ınanın sasırır kalırsınız kı ben oyle kaldım :)) 10 tl falan bakıyor bılgınıze
Strazburg Caddesinde ,metrodan inince bu caddeye donuyosun bıraz ılerleyınce solda , gozlem cafe , meral adında bır bayan bakıyor ısımlerden emın deyılım kusura bakmayıncanım sıhhıyede nerde bu kafe??
uzun zamandır takip ediyorum bu sayfayı..bnmde bunlaım zamanlarımda başvurduğum falcılardan tecrübelerimi aktaracağım arkadaşlar...birrr çok falcıya gıttım ankarada...şimdibaşlıyorum...
serhat bir kere gıttım çok kötü değildi ama bişiy de çıkmadı söyledıklerınden..
arif bey bir kere gıttım 4 yılsonrahımm evet bılmış dedım ama fal bakarken sorduğu sorulardan yorum yapmıştı dıye düşünmüştüm..bir kere daha gidicem..
hafıze hanımm bır kere gıttım..çok saçmalamıştı dıye düşünmüştüm..yanlış hatırlamıyorsam o bişiyler bilmiş..ama artık yok eskı yerınde..
sevgi kafe nur enteresan bakıyor yumuşak bir bayan ama bişiy bilemedı çıkan bişiy yok..
bahçeli gül ilk gıttığımde tam ısabet demiştim ama sonrası çıkmadı..
kadrıye eskıden laklak ta olan kadrıye..geçenlerde gıttım bılmıyorum daha bişiy çıkmadı tatmin olmadım yıne gel tekrar bakalım dedı..belkıııı gıderım
eylül bana söyledıığı tek bışıy çıktı ama önemsız bişiydi malesef
rukıye hala gıderım ama yaşanılanı bılıyor ama gelecekle ılgılı söyledığı henuz çıkmadı bılmıyorumm yaa..yınede fena değil..
cidan kafe fıgennnn çok kötuydu ben negatıf ayrıldım yanından
cengız bişiy çıkmadııı söyledıklerınden...
gülcan geçenlerde gıttım syledığı zamana az kaldı bakıcaz:)çıkarsa gıderım tekrar
karamelde leyla yı okudum trymour dan.eskı kullanıcıyorumlarını beğenıyorum trymour'un ama benı pek tatmın edemedı leyla..zamanı var çıkarsa yazarım..
bana önerebıleceğiniz varmı kızlar bunlar dışında?
canım turuncu cafede mustafa. ( birisi fiyatları da yazın demişti: 20 lira verdim ben ) gerçi buradan sonraki fallarının olmadığını
söylemişlerdi. sayfaları iyice oku ona göre git. ^_____^ birçok yerde geçti mustafa bey.
sonra buradan önerdiler, gittim, övenler boşuna demiş, pişman oldum, onların yüzünden gittim olmasın. hepimizin özgür iradesi ve beyni
var sonuçta. öneriyi alırsın, gitmeyi TERCİH EDERSİN, sonucuna da katlanırsın. bunu düşünemiyorsak hayvanlardan ne farkımız var ki
allah aşkına???
edit;
sadece kahve falı baktırmıştım ben
iyiki kahve baktırmışsın. turuncunun normal tarot fiyatları 25ti mustafaya tarot baktırma gafletinde bulundum. hiçbirşey bilemediği halde 80 tl yazdıonların küçük kağıtları varya içime oturmuştum. şanslıymışsın. cengize, tuğbaya yada rukiyeye git daha iyi sonuç alırsın :))) senin önerecebileceğin git dediğin falcı varmı? sonuçta değişik kişiye baktırmak iyi oluyor
bence deneyin. pişman olmayacaksınız. ama mustafa haricinde tavsiye edeceğiniz bir falcı varsa sevinirim. çünkü bana söylediklerinin aynısını arkadaşlarımada söylemiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?