bu arada ikisi de alfabedeki butun harfleri saydı bunu tanıyomusun sunu tanıyomusun die
Yok mu gideceğimiz düzgün en azından daha az atan biri?
sen Tuğba yada Leylayı da denedinmi?
Yok denemedim.. leyla yı bende merak ediyorum. bakalım yorumlara göre gidebilirim.
yok mu eylül nerede söyleyecek bir babayiğit????
^_______________________________^
tryamour sevgiline kavuşunca buraları unuttun mu??? aslında sen gibi yapmak lazım...birşeyler için beklemeyeceksin. harekete geçeceksin. falcılar çok oyalayıcı ve para kaybı çok haklısın.
ps: üstte falcıyı arayan altta falcıyı kötüleyen yorum da çok tezat oldu ama neyse...
Canım burdayım. Valla artık unuttum. Hiç okumuyorum burayı. En son mesaja bakim dedim senin yazını gördüm.
Ben demiştim zaten son kez Figen'e gidip uzaklaşıcam faldan diye.
Öyle de yaptım. Bu kadar.
tebrik ederim seni o zaman vallahi ^___________________________________________^ darısı hepimizin başına.
bende gitmek istemiyorum artık ama şu eylülü bir kezcik denemek istiyorum. tabi bulursam. ondan sonra inşallah.
bugün bi yere gidicektin canım sen leylanın dediği gibi olucak mı falan diodun olumlu yani noldu o? denenebilir mi gerçekten gitmem lazım bi falcıyaaa
canım ben bugün gittim dediğim yere yalnız haberi haftasonuna kadar gelecekmiş.
^__________________________________________^
canım ben bugün gittim dediğim yere yalnız haberi haftasonuna kadar gelecekmiş.
^__________________________________________^
arkadaşlar ankara dikmende yasemin hanım varmış tam isminde emin değilim ama kızına bakıyormuş çok iyi diyorlar evinde bakıyormuş bilenininz varmı bilgi rica edebilirmiyim
Ben bi kaç arkadaşımla Yasemin Abla'ya gitmiştim. Gerçekten günü inanılmaz iyi biliyor. Falı da çok uzun sürüyor. Hepimiz inanılmaz etkisi altında kalmıştık, ama gelecekle ilgili dediklerinin hiç biri çıkmadı. Ben o sıralarda bi dava açmayı düşünüyordum, sakın açma kaybedeceksin demişti. Allahtan onu dinlemeyip açmışım davayı kazandım :))) Kısacası hem gelecekle ilgili dedikleri çıkmadı, hem ne dediyse tersi çıktı. Gerçi bu pek çok falcıda başıma gelen şey de sen bilirsin, istersen deen. Ben 7-8 aydır fal dünyasından uzağım, sırf bugüne kadar bana falda ne denirse tersi gerçekleştiği için artık baktırmama kararı almıştım, ama hala browser'in "Favorites" kısmında durduğu için bu foruma girip duruyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?