Ankara'daki Falcılar

nisan biraz tuzlu ama pazarlık yapacagım sonuçları iletirim 4-5kişi gideceğiz toparlamam vakit alır çünkü grup indirimi yapıyormuş

ne zaman gideceksiniz? zaman uyarsa bende katılabilirim size.
ben de gelirim kızlar - haftasonuna doğru olursa daha iyi olur. bi de erken saatlerde gidelim - telefonda seslerden anladığım kadarıyla baya kalabalıktı. kafası dağılmadan ilk bizi alsın:)

ben de gelirim kızlar - haftasonuna doğru olursa daha iyi olur. bi de erken saatlerde gidelim - telefonda seslerden anladığım kadarıyla baya kalabalıktı. kafası dağılmadan ilk bizi alsın:)

Arkadaşlar grup indirimi 50 tl 80 miş te eski olduğumuzdan ben pazar a varım derim tek başıma gidersek 100tl diyor

Arkadaşlar İletişim Bilgisi Paylaşmak Yasaktır..
Bilginize..

Son düzenleme:
En az 6 demiş grup oluyormuş sanki voleybol takımı :)

ahahah sahinus alemsin:)) bu arada nisanın bu kadar uçuklayıcı fiyatlara bakması da şaşırttı beni - 1 ay öncesine kadar kızılay'da muhtemelen taş çatlasa 30'a bakıyordur.
ben bgn telefon açtığımda birebir nisan'ın kendisi ile konuştum, 50 dedi. ikinci sefer emin olmak için yine aradım - o zaman bir adam açtı, şu an falda dedi, fiyat sormadım. sonra yine deneyeceğim bakalım ama bence 4-5 kişi olsak bile öpsün başına koysun 50'ye:)

Ben de aradım bir kız açtı nisan değildi bana 100dedi arkadaşım aramış gruba 50 demiş o zaman başka zaman ararım bakıyım o zaman ne diyecek biliyorsun telefonu sen verdin bu konuda bi bilgim yok tlf numaraları da sizde mevcut size yanlış bilgiler verme gibi birdurumum olamaz ben çok önce baktırdığımda haklısın 30du ben 100tl yi duyunca adres bile sormadım pınara giderim dedim arkadaşım pazarlık yapmış ama telefonumu açan bir kızdı bana en son nerde bakmıştı diye sordu ben de söyledim siz eski müşterimizsiniz dedi sesim zengin mi geldi acaba?

yok cnm sanırım kahve bakmıyor, ya da bana bahsetmedi. iskambil, tarot bir de su falına bakıyorum dedi. ben iskambili seçtim - 50 liraydı.

Sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun arkadaşıma pek güvenemiyorum onun işi mişi çıkar sap gibi kalırım diye korkuyorum iş çıkışı fln diyor iş çıkışı bana ters gecenin yarısında mı eve geleceğim ama pazara da ikna ederim de her ihtimale karşı eğer 50 tl ise tekbaşına bile cmt bile gidebilirim

cnm işte haftaya pazar eğer toplanırsanız bana uyar. esasında daha geç gitmeyi planlıyordum ama grup indirimi diye bir şey varsa cidden size katılırım.

cnm işte haftaya pazar eğer toplanırsanız bana uyar. esasında daha geç gitmeyi planlıyordum ama grup indirimi diye bir şey varsa cidden size katılırım.

Ama sana da grup indirimi olmadan 50 demiş sen grup indirimi sorsan acaba kaç tl derdi bana hepsi uyar aslında zaman olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…