Ankara'daki Falcılar

slm nisanı ara motorundan medyum nisan diye aratıp bulabilirsiniz hoşçakalın

Çok tşk ederim siz son baktırdığınızdan memnun kaldınız mı?Biraz bilgi verebilir misiniz acaba???

Pınar ya da nisana gideceğim yorumunuza göre karar vereceğim şimdiden teşekkürler:)

arkadaşlar, eylül ü buldum ancak bana dediğine göre yakında kendilerinin bir cafe açabilme durumu varmış. o zaman müşteri alabilecekmiş. şimdilerde sadece çok güvendiği müşterilerine bakıyormuş. bilginiz olsun..cafe açarlarsa buraya yazarım.

Çok tşk ederim siz son baktırdığınızdan memnun kaldınız mı?Biraz bilgi verebilir misiniz acaba???

Pınar ya da nisana gideceğim yorumunuza göre karar vereceğim şimdiden teşekkürler:)

Daha önce pınara giden bir arkadaşla gittik o da memmundu ama gelecek konusunda zaman gösterir lakin çok değişik bir fal olduğunu söylediler ben zaten memmun kaldım daha önce baktırmıştım zaten o zaman dedikleri çıkmıştı. Pınarı bilmiyorum ben sen bilirsin.

çiğdemi ben nasıl kaçımışım yahu nerde olduğunu da kimse bilmiyo şimdi değil ama bir kaç ay sonra denenesi şahıslar içinde listede

çiğdemi ben nasıl kaçımışım yahu nerde olduğunu da kimse bilmiyo şimdi değil ama bir kaç ay sonra denenesi şahıslar içinde listede
aynen cnm ya çiğdem nasıl gözümüzden kaçmış:) bir de olumsuz yazan kimseyi de okumadım daha. nasıl buluruz ki acaba:/

Son düzenleme:

hem pınar hem nisan'a gittim. anı ikisi de çok güzel biliyor; pınar nokta atışı yapıyor, nisansa merak ettiğinin kişinin ağzından konuşuyor birebir.
ama beklediğim tarihler var - çıkarsa yazarım buraya ikisinin de tutturma oranını.

aynen cnm ya çiğdem nasıl gözümüzden kaçmış:) bir de olumsuz yazan kimseyi de okumadım daha. nasıl buluruz ki acaba:/

benim bildiğim verzogen çiğdemin de telini bulur .ikimiz de öyle her falcıya inanmayacak kadar falcılar konusunda tahsilimiz var gözünden tanırız evelallah :) şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar çoğumuz aşk için ya da sevdiğim benim olacak mı dönecek mi diye baktırıyoruz bir de iş mevzusu var tabi çoğu üç kağıtçı falcılar da sizi bizi gözümüzden anlayıp istediğimizi veriyor biz de onlara iyi falcı diyoruz bunlara hemen inanıp da umutlanmayın derim ben.
mesela geçen hafta nisana gittiğimde orda sırada beklediğim biri bana sen evliysen neden fala baktırmaya geldin dedi bana. fala giden çoğu arkadaşların bu niyetle olduğunu ispatlayan küçük bir delil. işte insanın işi varsa eşi varsa hiç bir problemi yok gibi gelen sığ düşüncelerin bir belirtisi o zaman şöyle olurdu insanlar 25 yaşlarında hadi 27 yaşlarında işe ve eşe sahip oluyor o zaman ne bu mutsuzluk herkes güllük gülüstanlık yaşasın. bunu soran arkadaşa diyorum ki senin annen baban ya da büyüklerin oh oh diye hergün kahkahalar mı atıyorlar.
sözün özü şudur ki her falcı gerçek falcı değildir zaaflarımızı ele vermemiz çok kolay sakın her falcıya inanmayın. çünkü niye geldiğmizi biliyorlar.
ben şimdiye kadar pınar nisan ve çiğdemden genelinin mutlu olduğunu anladım 400sayfa boyunca.. pınar ve çiğdemi de merak ediyorum...

Son düzenleme:
benim bildiğim verzogen çiğdemin de telini bulur .ikimiz de öyle her falcıya inanmayacak kadar falcılar konusunda tahsilimiz var gözünden tanırız evelallah :) şimdi şöyle bir durum var arkadaşlar çoğumuz aşk için ya da sevdiğim benim olacak mı dönecek mi diye baktırıyoruz bir de iş mevzusu var tabi çoğu üç kağıtçı falcılar da sizi bizi gözümüzden anlayıp istediğimizi veriyor biz de onlara iyi falcı diyoruz bunlara hemen inanıp da umutlanmayın derim ben.
mesela geçen hafta nisana gittiğimde orda sırada beklediğim biri bana sen evliysen neden fala baktırmaya geldin dedi bana. fala giden çoğu arkadaşların bu niyetle olduğunu ispatlayan küçük bir delil. işte insanın işi varsa eşi varsa hiç bir problemi yok gibi gelen sığ düşüncelerin bir belirtisi o zaman şöyle olurdu insanlar 25 yaşlarında hadi 27 yaşlarında işe ve eşe sahip oluyor o zaman ne bu mutsuzluk herkes güllük gülüstanlık yaşasın. bunu soran arkadaşa diyorum ki senin annen baban ya da büyüklerin oh oh diye hergün kahkahalar mı atıyorlar.
sözün özü şudur ki her falcı gerçek falcı değildir zaaflarımızı ele vermemiz çok kolay sakın her falcıya inanmayın. çünkü niye geldiğmizi biliyorlar.
ben şimdiye kadar pınar nisan ve çiğdemden genelinin mutlu olduğunu anladım 400sayfa boyunca.. pınar ve çiğdemi de merak ediyorum...

Son düzenleme:
aynen sahinus çok haklısın yazdıklarında - nicelerini gördük ağzından laf alıyor yorum yapıyor, yaşına bakıyor tahmin yapıyor... çoğusu zaaflardan yararlanmaya çalışıyor; zaman içinde anlıyorsun, ayırt ediyorsun tabi bunları.
çiğdem için bu arada bütün çevremi seferber ettim ama ulaşamadım - sırra kadem bastı sanki:) neyse bilen duyan birisi düşer elbet, takipteyim:))

Nisana çiğdemin yerini de mı sorsaydık ? Buluruz onu da ne zaman?bu arada nickin ne zor yahu . ha şunu da söyleyim meryem bişeyi bilmiş ama küçük birşey büyük şeyler için mayıs anca

Son düzenleme:
Tandoğan Bronzy's deki Tuba'ya baktırdım boş değil güzel nokta atışı yapıyor. Tabi duymak istediklerim değildi coğu ama anı iyi biliyor. Zeki bir bayan tutturduğu yerden üstünü iyi inşa ediyor. Ben ana yönelik sorularıma cevap bulmak için gitmiştim bence bir deneyin.Tavsiye ederim

Evimde zeynepe baktırmış annem memnun kalmıştı bi de fatihe ama o kısa bakmış. Leylaya da baktırmış biliyor ama kısa baktı diyor. Ben en son figene baktırdım ama pek havasında değildi. Evimdekiler iyi ama o kadar kalabalıkki zaten hiç bilmeyen bile uzmanlaşır. Şimdi de ilk mustafaya gidicem turuncudaki sonra da tandoğandakini deneyebilirim.

Son düzenleme:

Kim o yahu bakla falcısı bildi mi hemen oldu mu

sahinus pazar günü olacak randevuya bende katılabilirmiyim tek başıma gitmekten çekiniyorum hemde aradım defalarca malesef ulaşamadım eğer randevu halen geçerliyse benide eklermisin kesinlikle gelirim özelden cevabı yazarsan sevinirim

Biz geçen hafta gittik yine gayet başarılıydı ama fiyatı pahalı biz indirimle 50ye gittik ara ara yinede insanın falı geliyor onun için uygun fiyatlı falcı arıyorum şimdi değil ama ilerisi için çiğdemi arıyorum . Verzogenle ben iki koldan arıyoruz o da nisandan memmun kalmış enterasan biri bence ama krizin tuttuysa ve indirim yapmıyorsa pınarı da deneyebilirsin onu da öneriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…