slm nisanı ara motorundan medyum nisan diye aratıp bulabilirsiniz hoşçakalın
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba yaprak89, eğer dikmendeki yasemin hn. telefonunu istersen verebilirim ama mail adresini silmişim, yasemin hn. fena değil kesinlikle bi şey var o hanımda, geleceği ise bilmiyorum henüz tutan bi şey olmadı, görücez?
bu arada sana gönderdikten sonra yaşar hn. gittin mi merak ettim? bende henüz gerçekleşen bi durum olmadı!!
Sevgili Bal1o, topikte tekrar sizi görmek çok hoş. Canım evet Yaşar hn gittik. Geçmişe dair nokta atışlar yaptı ve banada beklediğim bir şeyin olacağını söyledi. Hala beklemedeyim. İnşallah çıkarsa burada paylaşırım. Hoşçakalın
canım bronzys deki sarışın bayanın ücreti ne kadar ona göre yarın bronzy's e haftaya da gülcana gidicem ahh ah gene falkolik oldum iş ve eş bulana kadar da bu bende gidecek sanırım böyle
Çok tşk ederim siz son baktırdığınızdan memnun kaldınız mı?Biraz bilgi verebilir misiniz acaba???
Pınar ya da nisana gideceğim yorumunuza göre karar vereceğim şimdiden teşekkürler:)
aynen cnm ya çiğdem nasıl gözümüzden kaçmış:) bir de olumsuz yazan kimseyi de okumadım daha. nasıl buluruz ki acaba:/çiğdemi ben nasıl kaçımışım yahu nerde olduğunu da kimse bilmiyo şimdi değil ama bir kaç ay sonra denenesi şahıslar içinde listede
hem pınar hem nisan'a gittim. anı ikisi de çok güzel biliyor; pınar nokta atışı yapıyor, nisansa merak ettiğinin kişinin ağzından konuşuyor birebir.Çok tşk ederim siz son baktırdığınızdan memnun kaldınız mı?Biraz bilgi verebilir misiniz acaba???
Pınar ya da nisana gideceğim yorumunuza göre karar vereceğim şimdiden teşekkürler:)
aynen cnm ya çiğdem nasıl gözümüzden kaçmış:) bir de olumsuz yazan kimseyi de okumadım daha. nasıl buluruz ki acaba:/
aynen sahinus çok haklısın yazdıklarında - nicelerini gördük ağzından laf alıyor yorum yapıyor, yaşına bakıyor tahmin yapıyor... çoğusu zaaflardan yararlanmaya çalışıyor; zaman içinde anlıyorsun, ayırt ediyorsun tabi bunları.
çiğdem için bu arada bütün çevremi seferber ettim ama ulaşamadım - sırra kadem bastı sanki:) neyse bilen duyan birisi düşer elbet, takipteyim:))
Yasemin hnm'dan memnunsanız numarasını bana da gönderebilirmisiniz
tabi gönderirim ama msj hakkım yok, mail adresinizi yazarsanız olur, memnuniyet noktasına gelince anı ve geçmişi bildi ama gelecek konusunda daha zamanı var bekliyorum, gerçekleşen bir şey olursa burdan yazarım, daha pınar, nisan, yaşar hn. söyledikleri içinde bekliyorum,sonuçta geleceği bilen olacak mı bakalım:)) fala inanma falsız da kalma işte.....
bende bugün çiğdeme gidiyim diorum fal krizim fecii..bi kaç kişide çıktı falları demiş merak ettm onu
bugün bakla falı baktırdım çok ilginçti bana falcı bu baktığım yakın tarihlerde çıkacak olanlardır ve hemen yaşarsın dedi sölediklerinden 2 tanesi akşamına çıktı geriye 2 tane kaldı bakalım çıkacakmı?:18:
sahinus pazar günü olacak randevuya bende katılabilirmiyim tek başıma gitmekten çekiniyorum hemde aradım defalarca malesef ulaşamadım eğer randevu halen geçerliyse benide eklermisin kesinlikle gelirim özelden cevabı yazarsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?