o güneş ,cafe açan güneşse rezalet ötesi bakıyor bence - ne dediyse tersi oldu. 30 tl verdiğim paraya içim yandı resmen. ümitköydekini bilemeyeceğim ama.wala kızlar cok fazla sayfa olduu için hepsini okuyamadm belkı solemssnzdr ama size iki yer önericm.. ilki kızılay karanfilde evim cafe ata iskenderin karsısı özllkle güneş hanım we gülcan hanımikinciside ümtköy sevgi cafedeki falcııı denenms onaylanmstr kzlr aklnzda blnsn
dediklerinden çıkan oldu mu hiç cnm?bide ne kadara hangi kafede nerde bakıyo yani
kahve falına 10 tarota 30 a bakıyor. katina falıda bakıyor ama onun fiyatını sormadım
slm nisanı ara motorundan medyum nisan diye aratıp bulabilirsiniz hoşçakalın
wala kızlar cok fazla sayfa olduu için hepsini okuyamadm belkı solemssnzdr ama size iki yer önericm.. ilki kızılay karanfilde evim cafe ata iskenderin karsısı özllkle güneş hanım we gülcan hanımikinciside ümtköy sevgi cafedeki falcııı denenms onaylanmstr kzlr aklnzda blnsn
aynen katılıyorum - bu kadar falcıya gitmişimdir ama o kadına verdiğim paraya yandığım kadarını hiç hatırlamıyorum. ha bir de heline verdiğime o kadar üzülmüştüm. değmez yani bu ikisine de.ata iskenderin yanındaki bina yani karamel kafenin üstü...eğer bugüneş o güneşse bırakın paranızı,orda zaman öldürüp onun triplerini çekeceğinize yazık...benden kurşun büyü için 600 lira mı ne istemişti.üstelik o büyüyle kurşunla bozarsam olacak dedi olay aynı gecekendiliğinden gercekleşmişti.yani burnunun ucunu göremez o
hayatımla alakalı şeylerin %90 ını bildi diyebilirim . içinde bulunduğum durumu sevgilşme yaşadıklarını düşündüklerini bildi. tandoğanda metro çıkışının tam karşısında cafe bronzy's de bakıyor. falcının adını hatırlamıyrum ama sarışın bir bayandı
arkadaşlar konular o kadar dağılmış ki herkes başka şeylerden bahsediyor.. benim sesimi duyan varsa EYLÜL ve ÇİĞDEM in adreslerini bilen var mı?[/QUOT
Sevgili Ecemsude, aylardır bende Eylül hn, Çiğdem hn vede Sokulludaki Yasemin hn arıyorum. İnşallah sizede banada cevap yazan bir kişi çıkar. Hoşçakalın.
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba yaprak89, eğer dikmendeki yasemin hn. telefonunu istersen verebilirim ama mail adresini silmişim, yasemin hn. fena değil kesinlikle bi şey var o hanımda, geleceği ise bilmiyorum henüz tutan bi şey olmadı, görücez?
bu arada sana gönderdikten sonra yaşar hn. gittin mi merak ettim? bende henüz gerçekleşen bi durum olmadı!!
Uzun bi aradan sonra tekrar merhaba yaprak89, eğer dikmendeki yasemin hn. telefonunu istersen verebilirim ama mail adresini silmişim, yasemin hn. fena değil kesinlikle bi şey var o hanımda, geleceği ise bilmiyorum henüz tutan bi şey olmadı, görücez?
bu arada sana gönderdikten sonra yaşar hn. gittin mi merak ettim? bende henüz gerçekleşen bi durum olmadı!!
Yasemin hnm'dan memnunsanız numarasını bana da gönderebilirmisiniz
Sanırım yakın zamanda Evim'deki Gülcan Hanımı deneyeceğim, bir arkadaşımı da götüreceğim haftaya. Gene yazarım kızlar. Tryamour gene sana bir sorum var, sence Leyla'nın düzelecek dediği durum düzelir mi? Bana çok imkansız görünüyo da
Ya rica etsem bana haber verir misin baktırdıktan sonra? Yada baktırıp da yorum yapacak olan biri var mı etrafında? Ben de geçen hafta baktırdım Gülcan'a. Platoniğim var, onun adının 4 harfini bildi ve kendisini tarif etti. Birebir uyuyor ama evlenme teklifi var dedi. İşte o çok çok imkansız görünüyor bana. Merak ediyorum açıkçası söyledikleri çıkıyor mu diye.. :26:
tamam canım mutlaka haber veririm, uzun bakıyor mu peki gülcan??
Sevgili blackberry sen kahve falına mı tarota mı baktırdın ,hangisinde daha iyi bakıyor acaba ?
Cuma günü bende gitmeyi düşünüyorum yazarsan çok sevinirim.
Bi kac gun once leylaya gittim 3. Gidisim istikrarli:) dedigi seylerde olmasini bekledgm biseyi soyledi bana olacak diye bakalim bekliyrm olursa hemn yazicambirde arkadaslar bana cigdemin gelecekle ilgili olacak dedigi seylerde cikti ama cigdem yok yerini bulan olursa yazin hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?