Ankara'daki Falcılar

o güneş ,cafe açan güneşse rezalet ötesi bakıyor bence - ne dediyse tersi oldu. 30 tl verdiğim paraya içim yandı resmen. ümitköydekini bilemeyeceğim ama.

dediklerinden çıkan oldu mu hiç cnm?bide ne kadara hangi kafede nerde bakıyo yani

hayatımla alakalı şeylerin %90 ını bildi diyebilirim . içinde bulunduğum durumu sevgilşme yaşadıklarını düşündüklerini bildi. tandoğanda metro çıkışının tam karşısında cafe bronzy's de bakıyor. falcının adını hatırlamıyrum ama sarışın bir bayandı

ata iskenderin yanındaki bina yani karamel kafenin üstü...eğer bugüneş o güneşse bırakın paranızı,orda zaman öldürüp onun triplerini çekeceğinize yazık...benden kurşun büyü için 600 lira mı ne istemişti.üstelik o büyüyle kurşunla bozarsam olacak dedi olay aynı gecekendiliğinden gercekleşmişti.yani burnunun ucunu göremez o

aynen katılıyorum - bu kadar falcıya gitmişimdir ama o kadına verdiğim paraya yandığım kadarını hiç hatırlamıyorum. ha bir de heline verdiğime o kadar üzülmüştüm. değmez yani bu ikisine de.

kızılay turuncu cafede'ki tugba o, tandoğan'da bronzy's e geçmiş. baktırmışlığım var benim de.
bana dediklerinin çıkmasına daha zaman var ama olan durumu siz hiç bir şey söylemeden çok iyi biliyor. arkadaşlarımdan da baktıran vardı - onlara baya bi tutmuştu dediklerine göre.

Sanırım yakın zamanda Evim'deki Gülcan Hanımı deneyeceğim, bir arkadaşımı da götüreceğim haftaya. Gene yazarım kızlar. Tryamour gene sana bir sorum var, sence Leyla'nın düzelecek dediği durum düzelir mi? Bana çok imkansız görünüyo da

Ya rica etsem bana haber verir misin baktırdıktan sonra? Yada baktırıp da yorum yapacak olan biri var mı etrafında? Ben de geçen hafta baktırdım Gülcan'a. Platoniğim var, onun adının 4 harfini bildi ve kendisini tarif etti. Birebir uyuyor ama evlenme teklifi var dedi. İşte o çok çok imkansız görünüyor bana. Merak ediyorum açıkçası söyledikleri çıkıyor mu diye.. :26:

tamam canım mutlaka haber veririm, uzun bakıyor mu peki gülcan??

tamam canım mutlaka haber veririm, uzun bakıyor mu peki gülcan??

Evet canım epey sürüyor. Ama açıkçası çok bana hitap etmedi ilk başta pek önemsemeden dinledim. Çünkü sürekli burçlardan bahsetti. şu burçtan biri var, şu burçtan biri etrafında vs vs. Bir de şu kadar vakte kadar şu olacak diyor sürekli. Onları bir yere not etmedim ama sadece 20 şubat dedi ısrarla. Bir de az evvel bahsettiğim gibi aşık olduğum adamın isminin son 4 harfini bildi. Tipini falan da birebir tarif etti ama imkansız bir durum olmasına rağmen evlenme teklifi görünüyor dedi. :) Hiç inanmıyorum aslında ama merak ediyorum tutturuyor mu diye.

Bi kac gun once leylaya gittim 3. Gidisim istikrarli:) dedigi seylerde olmasini bekledgm biseyi soyledi bana olacak diye bakalim bekliyrm olursa hemn yazicambirde arkadaslar bana cigdemin gelecekle ilgili olacak dedigi seylerde cikti ama cigdem yok yerini bulan olursa yazin hemen

Sevgili blackberry sen kahve falına mı tarota mı baktırdın ,hangisinde daha iyi bakıyor acaba ?
Cuma günü bende gitmeyi düşünüyorum yazarsan çok sevinirim.

kahve ve tarotu aynı anda baktırdım . öyle 2-3 sorudada bırakmıyor. merak ettiğim çoğu şeyi sordum :) hayatımla alakalı bir çok şeyi bildi. umarım verdiği tarihlerde çıkar

canım bronzys deki sarışın bayanın ücreti ne kadar ona göre yarın bronzy's e haftaya da gülcana gidicem ahh ah gene falkolik oldum iş ve eş bulana kadar da bu bende gidecek sanırım böyle

eh ben söylüyorum çiğdem süperdi diye.ne dediyse gününde çıkıyor.ama diğer falcılar gibi hawalı kaprisli olmadığı için kimse ciddiye almadı başta onu.hatta ben bile dalga gecer gibi gülerek dinlemiştim..yerini bilen yok ama yolumuzun düştüğü cafelere sorarsak buluruz..ufak kafelerin birindedir bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…