Ankara'daki Falcılar

Canım gerçekleşirse bana da bilgi ver hatta özelden mail adresimi de verebilirim hatta ve hatta verzogene o bilgileri verebilirim onun maili de var bende

ahahah tamam cnm, 2 şubat'a çok kalmadı zaten sabrederim. iyi falcı duyunca sensörlerim açıldı bir an:) o beklediğin konu da istediğin şekilde netleşir umarım. senden haber bekliyorum.

ahahah tamam cnm, 2 şubat'a çok kalmadı zaten sabrederim. iyi falcı duyunca sensörlerim açıldı bir an:) o beklediğin konu da istediğin şekilde netleşir umarım. senden haber bekliyorum.

Sevgili Verzogen, bahsettiğiniz hanımın telefonunu İnşallah benimlede paylaşırsınız. Telefonda bakması benim için çok iyi. Çünki ben bu mevsimde Ankaraya sık gelemiyorum. Teşekkürler hoşçakalın.

kızlar pınar'ın dediği büyük bir şey az önce çıktı. 2 gün, 2 hafta ya da 2 ay sonra olacak demişti. olduğunda göreceksin o 2li sürenin geçmiş olduğunu demişti. ben de atıyor diye düşünmüştüm çünkü 2 ay sonra olursa oturup da sayamam yani ne kadar geçti diye. ama az önce oldu ve ben pınar'a tam 2 hafta önce bu gün gittim. söylediği can sıkıcı şeylerden de çıkan oldu. diğer dediği can sıkan şeyler olmaz umarım.

Ay noldu pınara da mı gitsem napsam önemli bişey miydi büyük şeyler ne zaman olacak? Biraz daha beklesek mi ne yapsak?

canım sen biraz bekle istersen. tarihler 3 aşağı 5 yukarı değişse de bana nisanla pınar'ın dedikleri paraleldi.

Nisan da bana 14gün 3haftaya kadar bişey duyacaksın demişti 7 si geçti birde sağ tarafına dikkat et demişti sağ kolum ve sırtım tutuldu tabi bunlar küçük şeyler ama... Ben asıl amacımın çıkması için beklemeliyim sen anlıyorsun beni sen de benim gibi bekleyemeyenlerdensin :))

evet cnm seni en iyi ben anlarım, çünkü ben de tez canlıyım hemen olsun isterim. sen yine de nisan'In dediklerini bekle ama - pınar da az buz para almıyor çünkü.

evet cnm seni en iyi ben anlarım, çünkü ben de tez canlıyım hemen olsun isterim. sen yine de nisan'In dediklerini bekle ama - pınar da az buz para almıyor çünkü.

Bu vakit geçsin diyebir meşgale buluyoruz bu meşgalenin adı da çiğdem in yeri değil mi?

aa süpermiş, şu bahsettiğin olay netleşmese bile bilgilerini verebilir misin? ankaradaki fahiş fiyatlardan sonra denemeye değer diye düşünüyorum.

bana mesaj atabilir misiniz bu telefon numarasını xxxxxxxxxxxxxxxxxxx
gerçekten tutar belki

Son düzenleyen: Moderatör:
2 gün önce turuncu cafedeki yasemine gittim. Benden önce arkadaşım baktırdı ve söyledikleri onu baya etkilemiş olacak ki kendine gelemedi. Tam oalrakta anlattıklarından bana bahsetmedi. Banada baktı söyledikleri arasında en yakın tarih olarak verdiği 3-4 mart var 1 ay bekleyelim bakalım dedikleri çıkarsa yazarım buraya.

Edit:Bu arada bana söylediklerinde çoğu şeyi bildi geçmişe dair olan şu anda yaşanmakta olanları, umarım gelecekle ilgili söyledikleride çıkar. :)

bende bugun kızılayda rengarenk kafeye gıttım ... gezerken bırısı brosur verdı elımıze kahve falı 7.5 tl dıye bızde deneyelım dedık arkadasla
2 bayan vardı once fatos adındakı bayan bana kahve falı baktı ınanılmaz memnun kaldım herseyı bıldı hatta ısımlre kadar soyledı arkadasım da rabıa adındakı bayana baktırdı o da cok memnun kalmıs cıktık ama dayanamadım gerı dondum bırde tarot baktırdım ıkısınden de cok memnun kaldım gercekten cok ıyı bıldıler detayları bıle...ustelık 20 tl tarot + kahve falı ......

rengarenk cafenin adresini rica etsek lütfen?

kızlar, şu falcı tayfasının hiçbir dediği tutmuyor artık buna kesin kanaat getirdim. yani nerdeyse gitmediğim baktırmadığım kalmamıştır ama 1ini bilse 5ini 10unu es geçiyor.
kendi adıma örnek vereyim, ben haber alamadığım biri için gidiyordum bunlara. tabi iletişim yok ya, falcı tayfası ne dese inanıyorum. sonra barışıp konuşmaya başladığımızda bir öğreniyorum ki her şey bambaşkaymış. tarihi birazcık tutturabilenler olsa da verilen paralara yazık. kendi adıma, bundan sonra kolay kolay baktırmayacağım. baktırsam bile de fahiş fiyatlar vermeyeceğim artık.

Baktırırken ben de anlamıyorum da sonradan yazdıklarımı okuyunca anlıyorum kimin bildiğini mustafa bilmiş resmen tam isim vermiş ama şanstan ayrılmış turuncudan söylemiyor da ordakiler sadece yeni bir yer açtığını öğrendim. Zaten var ya hep öyle olur ne zaman birini beğensem hep ayrılıyor sinir oldum. Şu tandoğandaki tuğbaya gittim onun da pazar izin günüymüş ben de turuncuda ki yasemine baktırdım. Daha önce memnun kalmıştım aynılarını söyledi zaten gelecek için dediklerini beklemek lazım. Bence de fazla para vermek saçma.

Ayy benim falcım olan Fatoş mu acaba o.. Evim cafedeydi o çıkmış ama şimdi. Adam bana tekerleme gibi herkese aynı şeyleri söylüyormuş şikayet geldi çıkardık dedi ama bence kadın kendi çıktı yalan söylüyolar. Çünkü ben de çok memnun kalmıştım. Siyah saçlı hafif toplu beyaz yüzlü bir bayan mı bu Fatoş? Çok şeker ya ben çok da sevmiştim onu..

turuncudaki mustafa kısa boylu hafif kilolu biraz farklı birisiyse onun teli bende var eğer değiştirmediyse ama ben memnun kalmamıştım sölediklerindennn

fikriye ve mikriye abla terapi cafede çalışıyorlar 50 tl ye bakıyolar ama etlik de bi falcı var muhhteşem baktırmak isteyen varsa numarasını verebbilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…