Ankara'daki Falcılar

sahinus verdiğin telden nisana ulaşamıyorum cevap veren yok sabahtan beri arıyorumdoğru numara değilmi

doğru tel onu aradım ben ulaştık daha sonra ara çünkü mesajı hiç değiştirmeden bana geldiği gibi ilettim bir de googleden medyum nisan diye arat öyle de bilgileri çıkıyormuş..ben o internetteki numaradan aramadım sana yolladığım numaran aradım ama bu da başka bir hattı galiba onu da bir dene ama sana yolladığım numara da doğru emin olabilirsin..
 
Son düzenleme:
Uzun zamandır okumuyordum yorumları ama herkeste bir nisandır furyası var bende uzun zamandır fal baktırmıyordum merak ettim burda okuduklarımdan yola çıkarak dur bir arayayım dedim nisanı aman allahım 100tl diyince gitmeme kararı aldım bence fal işi eğlence,vakit geçirme vs...olarak gördüğüm için 100tl çok abartılı geldi bir iki atıp tuttukları çıkacakmı diye bekleyeceğiz birde ümit bağlayacağız peki bu falcı sölediklerine garanti veriyormu hayır yani makul bir fiyat olsa anlarım ama 100tl ye değmez yazıktır günahtır. en basitinden bir cafeye gidiyoruz hadi bir fal baktıralım arkadaşlarla diyoruz uçuk fiyatlarla karşılaşıyoruz resmen ticarete dönüştürmüşler eeeee bunlarıda bu duruma getirenler bizleriz.
 

Merhaba Uyan20, sizin görüşlerinize katılıyorum. Nisan hanıma bende baktırmak istiyordum. Ama 100 tl çok fazla,en iyisi baktırmamak. Hoşçakalın.
 
Yeniden merhaba,

Evim cafeden birilerine de baktırdım ama sizin sorduklarınız mıydı, hatırlamıyorum ne desem yalan olacak, benim evim cafe de tek memnun kaldığım fala özlem diye bi kız bakmıştı, o da çok tatlı bi kızdı ve enerjisi iyiydi, bana genel olarak tavsiye vermişti, dedikleri çıkmadı ama bazı konularda söylediklerini hiç unutmuyorum geçmişle ilgili düşüncelerimi temizlememe çok yardımcı olmuştu olaylara farklı bakabilmemi sağlamıştı. Şunu söylemek istiyorum kızlar Evim Cafe'de bir bayan var ismini hatırlamıyorum ama boynunda künyesi var, ismi yazıyor esmer bir kız o şekilde tanırsınız hala orada çalışıyorsa, aklıma gelmişken yazmak istiyorum, ben bir aile dostumuzun kızıyla gittim oraya kız daha üniversiteye hazırlanıyor 16-17 yaşında ve kendi yaşına göre bir ilişki yaşıyordu bir çocukla, o kız benim 16 yaşındaki arkadaşıma şimdiki erkek arkadaşıyla evleneceğini söyledi yuh dedim yani küçücük kız kafasına neler sokuyorlar, bana söylediklerinden de hiçbiri çıkmadı, eski erkek arkadaşımın yeni kız arkadaşıyla ilişkisinin çok uzun vadeli olacağını söylemişti, daha çok uzun süre beraber olacak onlar sana da geri dönüşü olmayacak umudunu kes dedi 1 ay geçmedi eski sevgilim ilişkisini bitirdi, benimle görüşmek istediğini söyledi. Evim'e de son gidişim oydu sanırım, o faldan sonra bi daha hiç gitmek istemedim ama dediğim gibi sorduğunuz falcıları bilmiyorum kızlar.

Belki iyidir onlar, yanıltmış olmayayım sizi de.


Leyla'ya gittim bugün kahveden çok tarottan gitti mevcut durumu bildi, gelecekle ilgili çok fazla bişey söylemedi ama, mevcut durum konusunda iyiydi, bir daha karamel e gidersem oradaki travesti bayana baktırıcam ben ona daha önce de başka bir kafede baktırmıştım ayrılmıştı ordan izini kaybetmiştim o da baya iyidir her dediği olmaz ama ikili ilişkiler konusunda baktıracaksanız kesin ona baktırın yani aklınızda bi insan varsa o insanla ne olacağını merak ediyorsanız, size olan hislerini güzel anlatıyor ama ben onun iş, kariyer konusunda söylediklerinden bişey anlamamıştım, o kısmını biraz sallıyo gibi geliyo bana

şimdi beklediğim çok tarih var hem pelinin söylediği tarihler, hem Cengiz'in söyledikleri ben artık Nisan ayına kadar fal baktırmam, tutmam gerek kendimi

Böyle giderse yakında kitap yazcam valla
 
Travesti falcı eskiden nasıldı bilmem ama şimdi berbat. Herkese aynı şeyi söyleyip yolluyor ve başından atıyor resmen.
Leyla 5liraya bir sürü kart açarken, buna 10 liralık baktırsan da yaranamıyorsun.
Benim hiçbir şeyimi bilememişti.
 
Son düzenleme:
mantıcıdaki bayana 2 yıl önce gitmiştim ve söylediklerinin bir çoğu tutmamıştı. ardından azda küfür etmedim :) 2 sayfa dolusu kağıda söylediklerini yazmıştım. geçen ay buldum bana gelecekle alakalı söylediklerinin %90 ını yaşamışım :) bir daha baktırırmıyım derseniz bilmiyorum ama ön yargılı olmamak gerekir derim.
bugün cengize sevgilim şehir dışından gelecek saat kaçta gelecek dedim oda gelmeyecek dedi ve gelmedi :)
tandoğanda kafe kampüste fal bakan sarışın bir bayanda var onuda tavsiye ederim. ben çok memnun kaldım
 


valla canım ben çok iyi hatırlıyorum bana baktığı falı, dediğin gibi 10 dakika salladı da salladı, diyor ki sen iş bulcaksın bi de yurtdışı gözüküyor sana yüksek lisansa yurtdışına gideceksin, bu arada herkese bi yurtdışı tutturmuş gidiyor, bugün bi kız bi erkek vardı ona baktıran ikisine de birebir aynı şeyleri söyledi, çok kızgın kalktılar masadan hatta, ben de olsam ben de sinirlenirdim

ama son dakikada tabağı fincana dökerken eski erkek arkadaşımla karşılaşmıştım o dönem kafamı karıştıran oydu onu söyledi ve eski erkek arkadaşıma dair bişeyler daha bilmişti ve son dakikada da olsa sorularıma cevap alabildiğim için ben o faldan mutlu kalkmıştım.
 

arkadaşlar bu travesti herkese aynı şeyleri söylüyor.bana da sana yurt dışında doktora görünüyor dedi.benden önce ve sonra baktığı herkese aynı şeyi söyledi.yurt dışına ve master doktoraya çok ilgisi var ciddiye almayın:)))
 
Son düzenleme:
travessti falcı tutturmuş burçlardan gidip sen yok balık burcusun yok kova burcusun deyip burçların özelliklerinden bahsedip yol vermişti tepki gösterincede son noktayı koyup ikizler burcu olduğuma karar verdi)))) yani tam bir fiyaskoydu tavsiye etmem...
 
arkadaşlar konular o kadar dağılmış ki herkes başka şeylerden bahsediyor.. benim sesimi duyan varsa EYLÜL ve ÇİĞDEM in adreslerini bilen var mı?
 
Arkadaşlar yorumlardan anladığım kadarıyla pınar ve nisan'dan genel olarak herkes memnun. Sizlerden rica etsem bana tlfn numaralarını atabilir misiniz. Rana'daki meryem'e dün gittim ve pek tatmin olmadım kartlardan yorumlamaya çabaladı sürekli. Sevgi kafede nur ise pek fena değil anı iyi biliyor söylediği bazı şeyleri sonradan yaşadım ama birden fazla giderseniz falın cıvkı çıkıyor. tunalıda leyla ise iyi tatlı bir bayan anı bilebiliyor ama yine de pek tatmin olmadım. bahçelideki gül sallıyor. kızılaydaki hüseyin de yorumları fena değil ama nokta vuruşu yapamıyor. anlayacağınız baya bir falcı gezdim sayılır. sizlerden ricam nisan ve pınarın numaralarını bana özelden gönderebilir misiniz. teşekkürler
 
 
wala kızlar cok fazla sayfa olduu için hepsini okuyamadm belkı solemssnzdr ama size iki yer önericm.. ilki kızılay karanfilde evim cafe ata iskenderin karsısı özllkle güneş hanım we gülcan hanım ikinciside ümtköy sevgi cafedeki falcııı denenms onaylanmstr kzlr aklnzda blnsn
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…