sahinus verdiğin telden nisana ulaşamıyorum cevap veren yok sabahtan beri arıyorumdoğru numara değilmi
helin'e giden oldu mu? ben su falı baktırmıştım. ona ama daha soylediği tarihler gelmedi...
Uzun zamandır okumuyordum yorumları ama herkeste bir nisandır furyası var bende uzun zamandır fal baktırmıyordum merak ettim burda okuduklarımdan yola çıkarak dur bir arayayım dedim nisanı aman allahım 100tl diyince gitmeme kararı aldım bence fal işi eğlence,vakit geçirme vs...olarak gördüğüm için 100tl çok abartılı geldi bir iki atıp tuttukları çıkacakmı diye bekleyeceğiz birde ümit bağlayacağız peki bu falcı sölediklerine garanti veriyormu hayır yani makul bir fiyat olsa anlarım ama 100tl ye değmez yazıktır günahtır. en basitinden bir cafeye gidiyoruz hadi bir fal baktıralım arkadaşlarla diyoruz uçuk fiyatlarla karşılaşıyoruz resmen ticarete dönüştürmüşler eeeee bunlarıda bu duruma getirenler bizleriz.
helin'e giden oldu mu? ben su falı baktırmıştım. ona ama daha soylediği tarihler gelmedi...
Travesti falcı eskiden nasıldı bilmem ama şimdi berbat. Herkese aynı şeyi söyleyip yolluyor ve başından atıyor resmen.
Leyla 5liraya bir sürü kart açarken, buna 10 liralık baktırsan da yaranamıyorsun.
Benim hiçbir şeyimi bilememişti.
valla canım ben çok iyi hatırlıyorum bana baktığı falı, dediğin gibi 10 dakika salladı da salladı, diyor ki sen iş bulcaksın bi de yurtdışı gözüküyor sana yüksek lisansa yurtdışına gideceksin, bu arada herkese bi yurtdışı tutturmuş gidiyor, bugün bi kız bi erkek vardı ona baktıran ikisine de birebir aynı şeyleri söyledi, çok kızgın kalktılar masadan hatta, ben de olsam ben de sinirlenirdim
ama son dakikada tabağı fincana dökerken eski erkek arkadaşımla karşılaşmıştım o dönem kafamı karıştıran oydu onu söyledi ve eski erkek arkadaşıma dair bişeyler daha bilmişti ve son dakikada da olsa sorularıma cevap alabildiğim için ben o faldan mutlu kalkmıştım.
helin duymak istediklerini çok iyi anlar we sana onu anlatır.hiç bir dediği de çıkmaz...
canım mantıcıdaki bayan tunalıda bestekar sokaktaki mi?
dediklerinden çıkan oldu mu hiç cnm?bide ne kadara hangi kafede nerde bakıyo yanievet bestekar sokaktaki. ama tandoğandaki sarışın bayanıda denemenizi tavsiye ederim. bu zamana kadar baktırdığım en iyi falcılardan biri
arkadaşlar konular o kadar dağılmış ki herkes başka şeylerden bahsediyor.. benim sesimi duyan varsa EYLÜL ve ÇİĞDEM in adreslerini bilen var mı?[/QUOT
Sevgili Ecemsude, aylardır bende Eylül hn, Çiğdem hn vede Sokulludaki Yasemin hn arıyorum. İnşallah sizede banada cevap yazan bir kişi çıkar. Hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?