fikriye ve mikriye abla terapi cafede çalışıyorlar 50 tl ye bakıyolar ama etlik de bi falcı var muhhteşem baktırmak isteyen varsa numarasını verebbilirim
fikriye ve mikriye abla terapi cafede çalışıyorlar 50 tl ye bakıyolar ama etlik de bi falcı var muhhteşem baktırmak isteyen varsa numarasını verebbilirim
Baktırırken ben de anlamıyorum da sonradan yazdıklarımı okuyunca anlıyorum kimin bildiğini mustafa bilmiş resmen tam isim vermiş ama şanstan ayrılmış turuncudan söylemiyor da ordakiler sadece yeni bir yer açtığını öğrendim. Zaten var ya hep öyle olur ne zaman birini beğensem hep ayrılıyor sinir oldum. Şu tandoğandaki tuğbaya gittim onun da pazar izin günüymüş ben de turuncuda ki yasemine baktırdım. Daha önce memnun kalmıştım aynılarını söyledi zaten gelecek için dediklerini beklemek lazım. Bence de fazla para vermek saçma.
Ayy benim falcım olan Fatoş mu acaba o.. Evim cafedeydi o çıkmış ama şimdi. Adam bana tekerleme gibi herkese aynı şeyleri söylüyormuş şikayet geldi çıkardık dedi ama bence kadın kendi çıktı yalan söylüyolar. Çünkü ben de çok memnun kalmıştım. Siyah saçlı hafif toplu beyaz yüzlü bir bayan mı bu Fatoş? Çok şeker ya ben çok da sevmiştim onu..
arkadaşlar, daha önce bu başlığa nisan ablanın telefonunu bulmak için yazmıştım. numarayı buldum ve gittim de, zamanında yardımcı olan arkadaşa buradan tekrar teşekkürler. yalnız nisan abla fiyatı itibariyle her ihtiyacınız olduğunda koşa koşa gidebileceğiniz bir falcı değil maalesef. ben daha makul fiyatlı, güvenilir bir falcı arıyorum en kısa zamanda gitmek için, bilhassa gelecek konusunda dedikleri çıkmış biri. deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.
bir de, pınar kimdir? nerededir? fiyatı, numarası nedir? bu konuda da mesajlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler.
gelecek konusunda dedikleri çıkanlar
fal cafe rukiye
turuncu cengiz
tandoğan tuğba
asmaaltı serhat
bu arada değişmediyse cadı kazanı falcılarıda iyiydi
peki hangisi en iyisidir bunlardan sizce?gelecek konusunda dedikleri çıkanlar
fal cafe rukiye
turuncu cengiz
tandoğan tuğba
asmaaltı serhat
bu arada değişmediyse cadı kazanı falcılarıda iyiydi
peki hangisi en iyisidir bunlardan sizce?
cengiz ve rukiyenin fiyatları 20 imiş. teşekkürler bu arada.fiyatlarını tam hatırlamıyorum ama bence hepsi iyi ama sıralamaya koyarsam tuğba-cengiz-rukiye-serhat derim
cengiz ve rukiyenin fiyatları 20 imiş. teşekkürler bu arada.
ewet haıf toplu sacları umral sevımlı bı bayandı ben memnun kaldım
cengiz ve rukiyenin fiyatları 20 imiş. teşekkürler bu arada.
asmaaltı nerde?
turuncu nerde?
r'leri söyleyemeyen Serhat Asmaaltında hala duruyor mu ya? Serhat yuvarlak konuşur, gelecekle alakalı başarısız bence ama terapi olarak anlık iyi gelir. cadı kazanın'dan da yağmur'a gittim aylarca, anlık durumda nokta atışı yapar - gelecekle ilgili dedikleri %50 çıkıyor. çıksa da dediği şekilde olmuyordu mesela. sonra yağmur ayrıldı esin'e gittim ordan bir süre, o da anlık durumda çok başarılı ama o gelecekle ilgili ne dese tersi çıktı bana enteresandı:) bronzy'sde tuğba fena değil gibi de bakalım, daha var onun dediklerine.[
doğruyu söylemek gerekirse serhatın bana söylediği şeylerin %90ı çıktı bildiğim kadarıyla hala asmaaltında en son geçen ay gitmiştim çünkü. son falın daha süresi daha gelmedi cadı kazanında kime baktırdığımı hatırlamıyorum. ama yağmuru merak ettim izine ulaşırsan paylaşırmısın? esinide denemek istiyorum demekki baktığı falın tam tersi olacak diye bakacağız olaya bir şekilde yine emin olacağız :)) tuğbanın dedikleride çıktı bende enerjimiz uydu galiba nokta atışları başarılıydı. tam tersi çıkkıyorda olsa esini tavsiye edermisin? ve hala cadı kazanındamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?