Ankara'daki Falcılar

fikriye ve mikriye abla terapi cafede çalışıyorlar 50 tl ye bakıyolar ama etlik de bi falcı var muhhteşem baktırmak isteyen varsa numarasını verebbilirim

50tl ye baktırılacak falcılar değil benimkinin 1 tanesi dahi çıkmadı ama arkadaşımınkiler tutmuştu...:26::44:

tandoğandaki tuğbadan memnun kaldınmı? bide mustafa sadece isimleri iyi bilir gelecekle alakalı dedikleri pek çıkmaz. ama sen illaki çok istiyorum ona baktırmayı dersen sana bir iyilik yapayım :) faceye mustafa serpil kaya yaz oradan ulaşırsın :) resmi görüncede tanırsın zaten ( bu arada onun yerini söyleyince beni reklam yapıyor sanabilirler ama kendisinden nefret ederim :) )faceden bulamazsanda bana özel mesaj at bir şekilde onun telefonunu bulurum ben şuan yok ama

fikriye ve mikriye abla terapi cafede çalışıyorlar 50 tl ye bakıyolar ama etlik de bi falcı var muhhteşem baktırmak isteyen varsa numarasını verebbilirim

fikriye ve mihriye ye değil 50 , 5 tl bile vermeye değmez herşeyi toz pembe söylerler bol yalanlısından ancak liseli kızların hayalini dile getirler mesela devlet kapısı gibi bir yerde çalışacaksın kocan şöyle iyi olacak sevgilin böyle iyi olacak falan filan... etlikteki kişi ise Allah bilir nisandır :)fikriye ve mihriye adı üzerinde sadece terapi ama gerçek değil

ewet haıf toplu sacları umral sevımlı bı bayandı ben memnun kaldım

arkadaşlar, daha önce bu başlığa nisan ablanın telefonunu bulmak için yazmıştım. numarayı buldum ve gittim de, zamanında yardımcı olan arkadaşa buradan tekrar teşekkürler. yalnız nisan abla fiyatı itibariyle her ihtiyacınız olduğunda koşa koşa gidebileceğiniz bir falcı değil maalesef. ben daha makul fiyatlı, güvenilir bir falcı arıyorum en kısa zamanda gitmek için, bilhassa gelecek konusunda dedikleri çıkmış biri. deneyimlerinizle bana yardımcı olursanız sevinirim.
bir de, pınar kimdir? nerededir? fiyatı, numarası nedir? bu konuda da mesajlarınızı bekliyorum.
şimdiden teşekkürler.

gelecek konusunda dedikleri çıkanlar

fal cafe rukiye
turuncu cengiz
tandoğan tuğba
asmaaltı serhat
bu arada değişmediyse cadı kazanı falcılarıda iyiydi

ewet haıf toplu sacları umral sevımlı bı bayandı ben memnun kaldım

Peki bu cafe nerde adres verebilir misin rica etsem? Ben artık fal baktırmayacağım kendime söz geçirebilirsem ama kuzenim gelecek Fatoşa götürmek istiyorum onu muhakkak.

Merhaba tyramur daha öncede msjlaşmıştık hakkım yok özelden yazamadım. Senin düşüncelerini takip ediyorum hep. Sence en iyileri hangisi. :44:

Kızlar ben de gidicem gidicem dedim kardan buzdan gidemedim bugün evden kızılaya doğru yürümeye çalıştım az daha dolmuşun altında kalıyordum çok fena yollar gözüm korktu. Aklımda Evim Cafe'den Gülcan var bi ara çıkarsam evden ona gidicem, bir de sanırım site ismi söylemek yasaktır ama internet üzerinden fincanının fotoğrafını çekerek fal baktırabildğiniz siteler var ben evden çıkamayınca onu denedim bir tanesi çok başarılıydı ama burda söyleyebiliyor muyum onu emin olamadım.

Eğer Cengiz'in dedikleri çıkıyorsa, bana dileğim için direk 25 Mart demişti 2 ay var onu bekleyebilirim, ben de bir süre fala ara vereyim harcadığım paralarla gidip kendime üst baş alayım diyorum

İnternet üzerinden baktırdığım falları eğer site yöneticilerinin izni olursa söyleyeceğim..

r'leri söyleyemeyen Serhat Asmaaltında hala duruyor mu ya? Serhat yuvarlak konuşur, gelecekle alakalı başarısız bence ama terapi olarak anlık iyi gelir. cadı kazanın'dan da yağmur'a gittim aylarca, anlık durumda nokta atışı yapar - gelecekle ilgili dedikleri %50 çıkıyor. çıksa da dediği şekilde olmuyordu mesela. sonra yağmur ayrıldı esin'e gittim ordan bir süre, o da anlık durumda çok başarılı ama o gelecekle ilgili ne dese tersi çıktı bana enteresandı:) bronzy'sde tuğba fena değil gibi de bakalım, daha var onun dediklerine.

Sevgili Arkadaşlar, Bronzy's cafedeki Tuğba hanıma fal baktırmak için randevu almak gerekiyormu? Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…