Ankara'daki Falcılar

sende bir gelişme var mı cnm?

sende bir gelişme var mı cnm?
maalesef werdiği 2 tarih te gecti.bilemem belki zamanı bir kaç şaşırabilir mi diyorum ama ocak 14 te olacak dediği şey 13 ocakta gercekleşmişti.ben çok sık ankara dışına çıkan biriyim.we ben ocak sonu ankara dışında olacaktım.bana 31 ocak 1 şubatta kesin ankaradasın we bu olayı yaşıyacaksın dedi.hawalardan dolayı gideceğim yola gidemedim bu doğru çıktı mesela ama dediği şey dün ya da bugün olmalıydı.bakalım bir kac gün sapmayla çıkarsa yine iyi sayılır.bu arada aklımdasın unuttum sanma.çıkan bir şey olursa ilk sana yazıcam.

arkadaşlar kafeye gidip baktırma imkanım olmadığı için diğer forumlarda bulduğum online gamze hanıma ulaştım bugün bu yazıyı yazmamım sebebi ise bugün itibari ile gamze hanım söyediklerinin hepsinin harfiyen çıkmasıdır insancıl tarzı süper muhabbeti ve gelecekle ilgili söyediklerinin doğru çıkması ona karşı bende minnettarlık oluşturdu bende kendisinden izin alarak forma bunu yazmak istedim kendisi msn üzerinden bakım yapıyor sadece isim soyisim doğum tarihi ve 3 net soru istiyor bunun üzerine yaklaşık40-45 dk bakım yapıyor şahsen diğer medium adı altında çoğu kişiye baktırdım 100 tl veriyordum çoğuna ama gamze hanıma 50 tl yatırdım hesabına kendisi ile tanıştığım için çok memnunum
diğer fal online fal bölümünde kendisinden çok bahsedilmiş bende şahsen forumdaki bir arkadaş sayesinde kendisine ulaştım arkadaşa ne zaman ev alacağını sölemiş ben bunu duyduğumda çok fazla itibar etmemiştim ama bugün benimle ilgili öle bir tarihi bildi ki bu yazıyı sizlerle paylaşmak istedim

hangi sitede bakıyor

SEvgili Özgül312, Gamze hanımın MSN adresini bana özelden atarsanız çok mutlu olurum.Teşekkürler hoşçakalın.

gelecek konusunda dedikleri çıkanlar

fal cafe rukiye
turuncu cengiz
tandoğan tuğba
asmaaltı serhat
bu arada değişmediyse cadı kazanı falcılarıda iyiydi

gelecek konusunda dedikleri çıkanlar diyerek günaha girmeyelim bence.malesef kimse bilemiyor geleceği.en fazla diğerlerine göre daha makul sallayanlar diyebiliriz.bu listeden rukiyeye çok gittim arkadaşlarımı da götürdüm.şu anı çok güzel biliyor.ama gelecek...bana ne dediyse çıkmadı tam tersi oldu.rukiyeye göre 2 sene önce atanıyordum tercih yapacak puanı bile alamadım...evlenecektim hala bekarım...başından beri söylüyorum.fal baktırarak sadece para ve zaman kaybediyoruz.içinizden fala bulaşmamış biri varsa sakın bulaşmasın.

Arkadaşlar Turuncu Cafe'deki Cengiz'i şiddetle öneriyorum.Kendisine 3-4 gün önce gittim inanılmaz memnun kaldım.Geçmişe dair her şeyi bildi,şu an beklediğim iş başvurularının sonuçlarından tutun da kaç başvuru yaptığımı hangisini daha çok istediğime kadar.Geleceğe dair de çok güzel ve olumlu şeyler söyledi.Mutlaka ama mutlaka tavsiye ediyorum.

evim cafe fatih hiç iyi değil.önce eşinin tavır davranışlarında bir değişiklil var mı dedi? yok diyince çuvalladı saçmaladı iş yerim hakkında kişi tariflerinde bulundu tek bir kişinin tarifini bile veremedi. çıkanlar diyorki isim veriyor ya da veriyoruz onunla evleneceksin diyor herkes mi kafasından geçen kişiyle evlenir mi diyorlar....hiç tutmadım yazık paraya

anladım cnm... aslında tarihlere çok takılmamak lazım, ben genelde söylenen şeyler bir şekilde yaşanıyor mu ona bakıyorum. bakalım sende nasıl vuku bulacak.
aslında bu beklediğin şey tutmasa bile kadının bilgilerini benimle bir ara paylaşmanı isterim cnm. fiyatı çok uygunmuş, el altında dursun - %50si bile tutsa iyidir:)

gamze hanım ile ilgili msn isteyen arkadaşlarımız var çok fazla coğuna adres yolladım ama bu 10 dk bekleme mesajı yüzünden karışıklık olmuş olabilir yollamadığım kişiler bana dönebilir ise yine yardımcı olmak isterim çok da merak ediyorum msn sini verdiğim gamze hanma baktıran başka kaç kişi var

Özgül 312, ilginize teşekkür ederim. Ben kendilerini faceden ekledim. Dolayısıyla msn adresini de gördüğm ekledim. Baktırırsam paylaşırım burada.

fal kısmına kandil mesajı atmak ne kadar dogru bilmiyorum ama kandiliniz mübarek olsun canlar ^^

bu söylediğinde haklısın en azından daha isabetli tutturanlar demeliydim :)

yıllar sonra ebru hnm a gidicem.. bana söylediği tek bir şey olmuştu ve imkansızdı diyebilirim. bakalım şimdi bileceği bişey olacak mı?

yıllar sonra ebru hnm a gidicem.. bana söylediği tek bir şey olmuştu ve imkansızdı diyebilirim. bakalım şimdi bileceği bişey olacak mı?

ankara'da en ucuzundan en pahalısına gitmediğim falcı kalmamıştır, çok zor tatmin oluyorum ama kim ne derse desin ben o kadının falından memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…