Ankara'daki Falcılar

ankara'da en ucuzundan en pahalısına gitmediğim falcı kalmamıştır, çok zor tatmin oluyorum ama kim ne derse desin ben o kadının falından memnunum.

verzogen, ben 2 yıl önce bi kaç defa gitmiştim ebru hnma. bana asla yapmam dediğim bişey için yapacaksın demişti. onun dışında şimdiki durumu- hisleri- kişilerin durumlarını çok iyi biliyor. tek atımlık isabetli yorumları var. ama rukiye nin falı gibi çok kısa sürüyor. paranıza kıyarsanız tavsiye ederim. bana yine tek atımlık bi laf etti. kafamı karıştırdı. net bir tarih vermedi. ama kesin olacak bu dedi... aynı şeyi gamze hnm da demişti. bu yüzden şaşırdım açıkcası. mutlu giden bi ilişkim var ama biteceğini söylüyor 2si de.

Merhaba Ozlem_ozi bahsettiğiniz kişi Ermeni Ebru hanımmı, kahve falımı tarotmu baktırdınız?

kahve + tarot bakıyor zaten. kahveyi bilmem ama direkt tarot kartlarından seçtirip başlıyor konuşmaya. bir de su falı bakıyormuş ama ona hiç baktırmadım ben. bilemiyorum o yüzden. ebru hnma su falı baktıran var mı acaba??

Arkadaşım çok teşekkür ederim. Tarota yine 50.tl yemi bakıyor?

ben su falı da baktırmıştım. yani geniş kapsamlı bir fal istiyorsan bence kahve tarot daha iyi. su falında merak ettiğin spesifik tek bir konuya odaklanıyor. mesela ben artık birisi ile görüşmüyordum ve öğrenmem gereken bir konu vardı bunu ona soramıyordum direk. o konuda nokta atışı yapmıştı ebru hnm bana.

sen sakın etkilenme söylediklerinden. ebru alev'in her dediği de çıkmıyor. o anın durum ve koşullarına göre isabetli yorumlar yapıyor sadece. bana mesela olacak dediği bir şey olmamıştı, 2. gidişimde de durum değişmiş demişti.
ama o kadının nokta atışları şok ediyor beni, yalan olmasın şimdi. olan durumu en ince detayına kadar görebiliyor, bana öyle şeyler söylemişti ki kimsenin bilmesine imkan yok.

bu arada gamze hnm'dan memnun kaldın mı?

Facebookta bir Elif Hanım var. Her dediği çok isabetli ve güzel çıkıyor. "Falla Gelen" diye bir sitede. Arkadaşımla ben ona aboneyiz yani. 3 yıldır ona baktırıyoruz. Süper bir falcı. Tavsiye ederim. Kocamla problemlerimi bildi ve yeni iş açacağımı ayına kadar söyledi. Hepsi çıktı.

Son düzenleme:

özgül hanım kesinlikle size katılıyorum iyiki gamze hanımı tanımışım kendisi süper ötesi bir kişi her zaman soru sorduğumda beni yanıtsız bırakmıyor bana verdiği huzur ise tartışılmaz

Rengarenk teki Fatoşa baktırdım iyiydi 7.5 a göre. Gelecek için dediklerine bakmak lazım. Zaten orayı evim kafede müşterileri karşılayan bi bayan vardı ya o açmış. Turuncu daki cengiz bana iyi sallamıştı hayatımda fal baktırdıklarımın arasındaki en detaylı sallayandı tanışacağım kişinin adı burcu nereli olduğu yaşı günü kızkardeşi herşeyi saydı hiçbiri tutmadı. Mustafanın nosunu yerini bilen yollasın. Orda yasemin de iyiydi. Evimde de pembe iyiydi.

Uzun aramalardan sonra çeşitli falcılarla denemelerim oldu. Bana en huzur veren (Bu benim fikrim) Faceteki Elif Hanımdır. "Falınız İyi Çıksın" diye açmış sayfasını. 3 yıldır aynı kişiye her ay baktırıyorum. Çok özel konularımda bana yardımcı oldu. Denemeye değer.

Merhaba falcini, bahsetiğiniz Falınız İyi Çıksın da Gamze hn diye birinden bahsediliyordu. Birde Elif hn mı var. Biraz ayrıntılı anlatırmısınız. Teşekkürler.

Merhaba falcini, bahsetiğiniz Falınız İyi Çıksın da Gamze hn diye birinden bahsediliyordu. Birde Elif hn mı var. Biraz ayrıntılı anlatırmısınız. Teşekkürler.

Bahsettiğiniz Hanımla bir ilgisi yok. Falınız İyi Çıksın adlı sayfanın sahibi Elif Hanımdır ve son derece isabetli yorumlarıyla 3 yıldır müşterisiyim. Arkadaşlık isteği yolluyorsun ve ekibine dahil oluyorsunuz. Ben memnun kaldım. Hayatım değişti diyebilirim. Tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…