Ankara'daki Falcılar

Dün ben de tuğbaya kahve falı baktırdım iyiydi. Bugün arkadaşlarım da gidecek. Yazarım onların beğenip beğenmediklerini.

evet evet yazarsan cok memnun olurum aynı zamanda cıkan bısı olurda solersen cok sevınırım banada bazı seyler soyledı ama cıkıp cıkmıycana daha zaman var:)

tugbaya ne falı baktırdın ogrenebılırmıyım? bende kahve falı baktırdım ama hep gelecekle ılgılı seyler soyledıgı ıcın cıkıcakmı cıkmıycakmı kararsızım...

kahve ve tarotu bir arada baktırdım geçmişi ve şuanki zamanı bayağı bildi. hatta tarot bakmadan önce piyasadakilerden farklı demişti bende merak etmiştim ama çoğu kişiden farklı. dün baktırdığım için gelecekle alakalı dedikleri çıkacakmı bilmiyorum. ama genel olarak tavsiye edebileceğim biri ben gayet memnunum

binnaz abladanmı bahsediyorsun roxie.nasıldı sence cafeler tarzım değil.ve evde oturup fal dinlemek daha cazip geldi bide orda kime baktırdın memnun kaldınmı.reklama gireceğini sanmıyorum zaten sitenin reklamlarında var kendileri o siteden reklam alıyorlar sorun olacağını sanmıyorum..

İyi tarot bakanlar gerçekten çok az. Tarot bilgisi eğitim gerektiriyor ve bakanlar da öngörülerini de katarak, isabetli şeyler söylüyor gerçekten. İnsanın huzur bulması önemlidir. Karşılıklı önerelim böyle. Bir de faceteki Elif Anayı deneyin isterseniz. Falınız iyi Çıksın' a arkadaşlık yollayın. Çok tecrübeli yaşından dolayı. Kahve falı bakıyor ama %80 isabet yüksek bir oran gerçekten.

evet evet yazarsan cok memnun olurum aynı zamanda cıkan bısı olurda solersen cok sevınırım banada bazı seyler soyledı ama cıkıp cıkmıycana daha zaman var:)

Arkadaşlar vazgeçmiş cidanda çiğdeme baktırmışlar memnun kalmamışlar. Ben yazarım onlar gidince hava şartları kötüydü dün ondan gidememişler.

evet canım binnaz ablada baktırdım diyar hanıma. çok güzel nokta atışları var, dedikleri tam olarak dediği gibi çıkmadı ama gene de baya başarılı buldum. Evim cafedeki Gülcan Hanım'a da gittim o da aklımdaki iki insanı biraz birbirine karıştırdı ama genel olarak o da başarılıydı bana gelecekle ilgili çok uzun vadeli şeyler söylemedi şu an üzerinden gittik ama gidişat dediği şekilde olacak gibi. Bir de Kupa Kızı diye bi yerde Neşe Hanım varmış 5 tl ye bakıyormuş onun da iyi olduğunu duydum kızlar ama ben artık gitmeyeceğim hayatımda çok çok önemli bir durum olmadığı sürece 2-3 ay mola :)

Tabi ki figen değil çiğdem diye kahve saçlı kilolu bi bayanmış ama iyi değilmiş. Dünyada tek çiğdem senin tanıdığın değil ya.

tuğbanın tarotu gerçekten piyasaya göre çok iyi ben çok beğendim. faceye arkadaşlık isteği yollayayımda ne kadara bakıyor bide parayı nasıl yatırıyoruz. en kısa zamanda onuda denemk istiyorum

Tabi ki figen değil çiğdem diye kahve saçlı kilolu bi bayanmış ama iyi değilmiş. Dünyada tek çiğdem senin tanıdığın değil ya.

tabi ki benim çiğdem değil, zaten benim çiğdem diye bir şey de yok:) sadece forumda bahsi geçen çiğdem de cidan'da çalışıyordu bir zamanlar, peşine düştük bulamadık. tuhaf bir rastlantı olmuş.

Ben anlıyorum seni. Çok kötü oluyor insan memnun kaldığı bi falcının izini kaybedince. Takılıyorum sana. Ben en eskilerinden biriyim hem sitenin hem cidanın.

tuğbanın tarotu gerçekten piyasaya göre çok iyi ben çok beğendim. faceye arkadaşlık isteği yollayayımda ne kadara bakıyor bide parayı nasıl yatırıyoruz. en kısa zamanda onuda denemk istiyorum

Posta çeki hesabına yatırılıyor para. 40 TL olmalı. Çok memnun kalırsınız.

bugun asmaaltı kafedekı serhata gıdecektım ancak ızınlıymıs baktım sılan kafe orda dedım bıde arıf beyı deneyım aslında bronzy dekı tugbayla cok paralel seyler soyledı ama olurmu olmazmı bılemıyorum? baktıran varsa yorumlarını yazarsa cok sevınırım...

bende bugün taynat cafeye birgüle gittim
ben birgülü evim cafede tanıdım 10 güne sevgilin döner dedi 10. gün döndü çok şaşırmıştım ve imkansz gibi bir şeydi o yüzden çok etkilenmştm ama evim cafeden ayrılmş işi bırktı filn dediler bizde tesadüfen taynatta gördük bugn de bişiler dedi bakalım artık ama kısa bakıo belkide 5 tl lik baktırıyoruz ondan...=)
bir de bakla mı bakra mı ne falı varmş bi kız anlttı taynatta çingene falıymş merk ettm

Annemlerle asmaaltı kaana gittik o baktırdı. Hep iyi şeyler söyledi moral oldu. Ben de ona fal baktım. Bazı falcılar yapıyor öyle gül abla da baktırmıştı. Hisleri kuvvetli kaanın.

Taynat nerede? Ben birgüle baktırdım ama hiç aklımda kalmamış. Ama iyi tutturmuş sana. 5 yse bi şey değil giderim yine. Ben bakla falını duydum daha önce baktırdım bence iyi bilen biri bakarsa etkili bi fal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…