Taynat nerede? Ben birgüle baktırdım ama hiç aklımda kalmamış. Ama iyi tutturmuş sana. 5 yse bi şey değil giderim yine. Ben bakla falını duydum daha önce baktırdım bence iyi bilen biri bakarsa etkili bi fal.
taynat konur da sol hizadaki binada 2 kat mı ne birgül ü evimden mi tanıyosun?
bi de 2 kişi arasnda kalıcaksın demişti eski sevgilimle yeni talibim arasnda kalmştm hakkaten
bugün de 6 ay sonra evlilik kararı ya da ayrılık kararı alıcaksnz dedi onu bekliyorum merakla zaman kavramını iyi tutturuyo =)
taynat konur da sol hizadaki binada 2 kat mı ne birgül ü evimden mi tanıyosun?
bi de 2 kişi arasnda kalıcaksın demişti eski sevgilimle yeni talibim arasnda kalmştm hakkaten
bugün de 6 ay sonra evlilik kararı ya da ayrılık kararı alıcaksnz dedi onu bekliyorum merakla zaman kavramını iyi tutturuyo =)
ewet eylül yine unutuldu ben de öğrenmek istiyorum.
ben dün serhata gittim gayet memmun kaldım nisana benziyor.
nerdekı serhat bu? haftasonu bende gıttım ama ızınlı dedıler asmaaltındakı serhatmı??
Bu serhat o serhat ama asmaaltında değil balkon cafede imiş konur 2 de yine asmaaltının bir kaç bina yanı bende asmaaltı diye biliyordum iyiki cebini birinden almışım bana asmaaltında çalışan serhata git diye biri tel nosunu vermişti ondan biliyorum bu serhat o serhat
Bende dün tuğbaya gittim.gecmişle ilgili herşeyde gayet başarılıydı sadece kahve 10 tl idi. geleceği yaşayıp göreceğim.şu anki durumdada iyiydi.bence fal krizinde gidilecek güzel bir rakam.kendisiyle ve mesleğiyle barışık biri hatta bana ankara nın iyi olanlarını bile önerdi.birkaç tel no aldım.kenarda dursun.
merhabalar, ankarada kimleri önerdi akttif, bizlerle paylaşabilirmisin ??
Bende dün tuğbaya gittim.gecmişle ilgili herşeyde gayet başarılıydı sadece kahve 10 tl idi. geleceği yaşayıp göreceğim.şu anki durumdada iyiydi.bence fal krizinde gidilecek güzel bir rakam.kendisiyle ve mesleğiyle barışık biri hatta bana ankara nın iyi olanlarını bile önerdi.birkaç tel no aldım.kenarda dursun.
tuğba nerde bakıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?