muzaffer ve kemal dışındakileri bilemiycem denemedim ama bu iki kişiyi asla ve asla tavsiye etmiyorum.her ikiside gayet samimi ve güleryüzlü davranıyorlar kemal 30-40 a bakar müşteri sürekli gelsin diye ama çözdüğü bişey yok maksat kalabalık olsun .muzafferde dünyanın parasını alır 50 der 70 der sonra şu işini hallederim der 1000-2000 nakit ister inanır beklentiye girersiniz hava alırsınız sadece .ben birşey hallettiklerini görmedim.
Gidin herhangi bir falcıya ama paranıza yazık etmeyin tavsiyem budur.
daha öncede sayfanın birinde görmüş ve yine uyarmıştım ama unutulmuş yada görülmemiş olabilir o yüzden görüşlerimi açıkladım.
Sakıncası yoksa eğer gittiyseniz onlara bu yukarıdaki anlattıklarınız size mi yapıldı anlatır mısınız?
Açıkcası dürüst anlatımlı gerçekçi ve boş umutlar vermeyen olarak gittiğim gördüğüm kişi Eylül dü.Ama onuda bulamıyorum zaten bilende bi türlü açıklamıyor nerde olduğunu.
Burda okuyup Tuğbaya gittim çarşamba günü, bir arkadaşımı da götürdüm, ama tek memnun kalmayan biziz heralde :) yazmayacaktım ama yazayım dedim, tabi ki bu iş frekans meselesi frekanslarımız tutmamış olabilir Tuğbayla, nokta atışı yapıyor soru soruyor senin verdiğin cevaba göre falı şekillendiriyor, o yüzden sevmedim, ama kötü bir şey söylemedi, dedikleri çıkar mı bilmem, arkadaşımı da zor ikna etmiştim oa da sende büyü var demiş dualar vermiş, onun da morali bozuldu, götürdüğüme pişman oldum ben de, beni soğuk bulmuş olabilir ama arkadaşıma kendi özel hayatını anlatmış fal yerine..ama buradaki yorumlar genelde olumlu o günün son müşterileri bizdik belki ondan böyle oldu bilemiyorum, son bir kişiye gidicem ondan sonra bu fal işini kapatıcam ama kime giderim bilmiyorum, o yüzden sayfaları okumaya devam
muzaffer ve kemal dışındakileri bilemiycem denemedim ama bu iki kişiyi asla ve asla tavsiye etmiyorum.her ikiside gayet samimi ve güleryüzlü davranıyorlar kemal 30-40 a bakar müşteri sürekli gelsin diye ama çözdüğü bişey yok maksat kalabalık olsun .muzafferde dünyanın parasını alır 50 der 70 der sonra şu işini hallederim der 1000-2000 nakit ister inanır beklentiye girersiniz hava alırsınız sadece .ben birşey hallettiklerini görmedim.
Gidin herhangi bir falcıya ama paranıza yazık etmeyin tavsiyem budur.
bu muzaffer "metafizik merkezi"ndeki muzaffer mi? eğer oysa, orda bir de fal bakan bir kadın vardı 2 kere gittim - enerjisi çok iyi çok pozitif bir kadın ama ne dediyse tersi oldu:)
Metafizik merkezini filan bilmiyorum bunun bürosu var sekreteri var yani bir çeşit medyum-cuk.kendilerine bağladıklarından giden hep gidiyor gittiğinide kendinden biliyor.yok orda falcı filan zaten olsa bile tutarmı adamın işine engel olur değilmi
Metafizik merkezini filan bilmiyorum bunun bürosu var sekreteri var yani bir çeşit medyum-cuk.kendilerine bağladıklarından giden hep gidiyor gittiğinide kendinden biliyor.yok orda falcı filan zaten olsa bile tutarmı adamın işine engel olur değilmi
maşallahın var ha tüm ankara falcıları senden sorulur ama çiğdem hariç onu da bulsan tam olacak bir iyileş onu da bulursun evelallah :)) verzogencik kadın ne dediyse tersi olduysa o da bir başarı rüya gibi yormak lazım ne derse tersini düşün ama ben doğruda çıksa dedikleri büyü müyü bana göre değil bozdurmak bile olsa hele fahiş fiyatlar hiç işim olmaz benim en maksimum verebileceğim fiyat 50ydi onu da aşamam o tarz işlere bulaşmaktan korkarım zaten fal baktırmak bile yanlışken yapıyoruz da büyü ile fln uğraşmak öbür taraftaki yerimizi sıcak biyerden yer ayırtmak demek bide bana musallat fln olurlarsa diye korkarım doğrusu
Burda okuyup Tuğbaya gittim çarşamba günü, bir arkadaşımı da götürdüm, ama tek memnun kalmayan biziz heralde :) yazmayacaktım ama yazayım dedim, tabi ki bu iş frekans meselesi frekanslarımız tutmamış olabilir Tuğbayla, nokta atışı yapıyor soru soruyor senin verdiğin cevaba göre falı şekillendiriyor, o yüzden sevmedim, ama kötü bir şey söylemedi, dedikleri çıkar mı bilmem, arkadaşımı da zor ikna etmiştim oa da sende büyü var demiş dualar vermiş, onun da morali bozuldu, götürdüğüme pişman oldum ben de, beni soğuk bulmuş olabilir ama arkadaşıma kendi özel hayatını anlatmış fal yerine..ama buradaki yorumlar genelde olumlu o günün son müşterileri bizdik belki ondan böyle oldu bilemiyorum, son bir kişiye gidicem ondan sonra bu fal işini kapatıcam ama kime giderim bilmiyorum, o yüzden sayfaları okumaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?