Ankara'daki Falcılar

Merhabalar soyluserap,

bu şahısları bende denemek istiyordum bu uyarınza teşekkürler.burada bu şekilde paylaşımlar birbirimize yol gösterdiğine inanıyorum.

Sakıncası yoksa eğer gittiyseniz onlara bu yukarıdaki anlattıklarınız size mi yapıldı anlatır mısınız?

Tabiki ne sakıncası olacak burda birbirimize yardım etmemiz gerektiği düşüncesindeyim.Yakın arkadaşıma yapıldı bunlar zaten bu bahsettiğim kişiler kardeş ama dükkanları ayrı.

Açıkcası dürüst anlatımlı gerçekçi ve boş umutlar vermeyen olarak gittiğim gördüğüm kişi Eylül dü.Ama onuda bulamıyorum zaten bilende bi türlü açıklamıyor nerde olduğunu.

Açıkcası dürüst anlatımlı gerçekçi ve boş umutlar vermeyen olarak gittiğim gördüğüm kişi Eylül dü.Ama onuda bulamıyorum zaten bilende bi türlü açıklamıyor nerde olduğunu.

Ben eylüle ankara cafeyken gitmiştim elekiriğim tutmadı benim tubayı denesen iyi diyor gidenler

Burda okuyup Tuğbaya gittim çarşamba günü, bir arkadaşımı da götürdüm, ama tek memnun kalmayan biziz heralde :) yazmayacaktım ama yazayım dedim, tabi ki bu iş frekans meselesi frekanslarımız tutmamış olabilir Tuğbayla, nokta atışı yapıyor soru soruyor senin verdiğin cevaba göre falı şekillendiriyor, o yüzden sevmedim, ama kötü bir şey söylemedi, dedikleri çıkar mı bilmem, arkadaşımı da zor ikna etmiştim oa da sende büyü var demiş dualar vermiş, onun da morali bozuldu, götürdüğüme pişman oldum ben de, beni soğuk bulmuş olabilir ama arkadaşıma kendi özel hayatını anlatmış fal yerine..ama buradaki yorumlar genelde olumlu o günün son müşterileri bizdik belki ondan böyle oldu bilemiyorum, son bir kişiye gidicem ondan sonra bu fal işini kapatıcam ama kime giderim bilmiyorum, o yüzden sayfaları okumaya devam

ben tuğbaya gitmedim ama yorumlara dayanarak dedim. Beni en çok üç kişi etkiledi nisan ,nisanın tekniğine benzeyen serhat .onlar medyummuş bir de meryem var o benim merhaba dediğim kişileri bile tarif etti. Onun dışında fikriye, mihriye, rukiye ,eylül ,fatih ,gül ,mantıcıdaki kadın,ortaköydeki, figen ,desire ve adı aklıma gelmeyen bir çok kişi bana hiç hitap etmedi bir dediği çıkmıyor bir de çiğdem e iyi diyorlar ama o da kayıp

Son düzenleme:

tek değilsin cnm, tuğba bana da çok isabetli değildi, üstelik son gittiğimde ilk baktıran müşteriydim mesela. gerçi ben tuğba'yı geçen sene yazdan beri biliyorum zaten, orta şeker bir falcı. mesela en son bana olması için 1-2 ay kadar süre verdiği şey ertesi gün oldu, hiç beklemiyordum. olan durumu biliyor ama öyle abartılacak kadar nokta atışları yok.

bu muzaffer "metafizik merkezi"ndeki muzaffer mi? eğer oysa, orda bir de fal bakan bir kadın vardı 2 kere gittim - enerjisi çok iyi çok pozitif bir kadın ama ne dediyse tersi oldu:)

bu muzaffer "metafizik merkezi"ndeki muzaffer mi? eğer oysa, orda bir de fal bakan bir kadın vardı 2 kere gittim - enerjisi çok iyi çok pozitif bir kadın ama ne dediyse tersi oldu:)

Metafizik merkezini filan bilmiyorum bunun bürosu var sekreteri var yani bir çeşit medyum-cuk.kendilerine bağladıklarından giden hep gidiyor gittiğinide kendinden biliyor.yok orda falcı filan zaten olsa bile tutarmı adamın işine engel olur değilmi

yer açıp altında ekip şeklinde çalıştıranlar da olabiliyor. neyse zaten aynı yerden bahsetmiyoruz muhtemelen - metafizik merkezi dediğim yerde büyü bozuyorlar hesapta, yine sekreter filan var bir de bakım yapan bir kadın vardı, ona baktırmıştım ben. büyüyü bozduğunu iddia eden kişinin ismi de muzafferdi - hiç girmedim yanına. ama çok kalabalık oluyor, sabah saatlerinden itibaren bu muzafferin yanına girmek için gelip bekliyor insanlar.

ayy şimdi internetten baktım da aynı muzafferden bahsediyormuşuz, adres aynı. o adamın ofisinin adı "metafizik enerji merkezi" diye geçiyor. yanında da bir kadın çalıştırıyor fal bakan. 2 kere gittim o kadına - 2sinde de beni muzaffer'e paslamaya çalıştı. ama günahını almayayım şimdi, arkadaşıma muzaffer bey'e görün dememiş mesela.

maşallahın var ha tüm ankara falcıları senden sorulur ama çiğdem hariç onu da bulsan tam olacak bir iyileş onu da bulursun evelallah :)) verzogencik kadın ne dediyse tersi olduysa o da bir başarı rüya gibi yormak lazım ne derse tersini düşün ama ben doğruda çıksa dedikleri büyü müyü bana göre değil bozdurmak bile olsa hele fahiş fiyatlar hiç işim olmaz benim en maksimum verebileceğim fiyat 50ydi onu da aşamam o tarz işlere bulaşmaktan korkarım zaten fal baktırmak bile yanlışken yapıyoruz da büyü ile fln uğraşmak öbür taraftaki yerimizi sıcak biyerden yer ayırtmak demek bide bana musallat fln olurlarsa diye korkarım doğrusu

Son düzenleme:
Tuğba'dan tek memnun kalmayanın ben olduğumu sanıyordum, o yüzden bir şeyler yazmamıştım ama yorumları okuyunca rahatladım. Anlatmak istedim. :)
Çok hoş bir kadın kendisi ama sanırım uyuşamadık. Aslında aklımdaki sorularla ilgili tam olarak düşündüğüm şeyleri tarif etti hatta olayın sonunun bile benim beklediğim doğrultuda olacağına dair şeyler de söyledi ancak geçmiş ve şu anki durumum konusunda bile fazlasıyla yanıldı. Kişiliğimi çözümleme kısmında tamamen yanlıştı, neredeyse benim tam tersim olan bir kişiliği tarif etti. En basiti gayet kendinden emin bir şekilde senden küçük bir erkek kardeşin var değil mi dedi aksine ablam var. :) o zaman yakın bir kuzenin falan dedi ki benim biri hariç bütün kuzenlerim kız. Erkek olan da benden hayli büyük. Küçük erkek çocuk kim, senle çok samimi tam ablalık yapıyorsun ona dedi ki kuzenimin çocuğu mevcut sadece onu da neredeyse 2 yıldır görmedim. :) O zaman yakınlaşacaksınız sen ona ablalık yol gösteren kişi gibi misyonlar üstleneceksin dedi. Gelecek hakkında ise neredeyse bu olayın sonu böyle olur, şununki de şöyle gibi düşüncelerimi, içimden geçenleri bana aynen geri söyledi. Eski erkek arkadaşımı aldattığımı ya da onu bir erkekle kıskandırmaya çalıştığımı o yüzden benden uzaklaştığını ama şu an benden haber beklediğini bu haber doğrultusunda bana geri döneceğini ama dönse bile çok uzun süreli olmayacağını söyledi. Ama durum tam tersi aldatılan benim. En son istediğim görüşüp olayları netleştirme talebime yanıt alamayan da benim ve eski erkek arkadaşımın bana dönme olasılığı ihtimal dahilinde bile değil nerede kalmış yeniden başlayıp kısa sürmesi. :) 2 dersten kaldığımı, okulumun kesinlikle uzadığını söyledi. Okulumun uzamama ihtimali çok yüksek, 2 dersten falan da kalmadım. En son gelecek tahminleri arasında yurtdışına çıkacağım, çok erken evleneceğim ve bu eski erkek arkadaşıma mutlaka haber göderip tekrar başlayacağım vardı. İlk olarak yurtdışı benim için -maalesef ki- imkansız, erken evlilik meselesine gelince ben doğrudan evlilik karşıtıyım büyük konuşmaya girecek ama en az 1-2 yıl kadar hayatıma bu erkek arkadışımdan sonra birini dahil edemem güvenim çok kırıldı ve haber yollamama rağmen zaten dönmemiş ve dönme olasılığı 0 olan bir eski ilişkim mevcut. Kısacası çok ifşa ettim falımı ama çok hoş, olumlu bir kadın olmasına rağmen sanırım gününde değilse ya da elektriği pek tutmamışsa çok iyi fal bakamıyor. Denenip görülebilir biri ama kendisi dediğim gibi çok olumlu bir enerjisi var büyük ihtimal bana denk gelemedi. :)

aynen canım, fal baktırarak yeterince günaha giriyorum zaten, diğer mevzulara hiç bulaşmak istemedim - o sebeple girmedim muzaffer'in yanına, Allah'tan da girmemişim. orda fal bakan kadını da bana arkadaşlarım tavsiye etmişti, ne dediyse tuttu diyorlardı. 50ye bakıyor, ben de gittim - ilk seferinde vasatın biraz üstüydü ama 2.si tam bir fiyaskoydu. "senin için ölüp bitiyor" dediği eski erkek arkadaşımın ilişkisi vardı, bunu ona söylüyorum "yok hayatında biri" diye tutturdu. işin tuhaf yanı bu muzaffer böyle dolandırıcı biriymiş ama ofisi de inanılmaz doluyordu - insanlar sabahın erken saatlerine gelip başlamaya başlıyorlardı. yazık günah.
bu ara çiğdem'in peşini bıraktım - ama inanıyorum bir şekilde denk geleceğim:) yazarım burdan mutlaka. istanbul'a bir kadının peşine düştüm, ordaki arkadaşlarıma tarih tarih ne dediyse tutmuş ama kadın telefonlara çıkmıyor pek, başına buyruk biraz. olur da baktırırsam onu da yazarım burdan.

ha bir de arkadaşlar kızılay'da Tamara diye Gürcü bir kadına fal baktırdım, cafenin ismini hatırlamıyorum ama asmaaltı'nın olduğu sokakta. bilgi olsun diye yazıyorum, olur da denk gelirseniz, baktırmayı düşünürseniz sakın gitmeyin - tam uydurukçu. 25e bakıyor, üstelik kendinden de çok memnun - "ben kızılay'da baktırdığın diğer falcılara benzemem" dedi bana. eski erkek arkadaşım için olmaz dedi, o sırada yeni yeni konuştuğum biri vardı onun için de "seni çok seviyor bunla olur" dedi. öyle olmadığını ben zaten biliyordum, çünkü çok yeni ve belli belirsizdi aramızdakiler. nitekim de sonradan bir öğrendim ki eski kız arkadaşı ile beni aynı anda idare etmeye çalışıyormuş. yol verdim tabi - fikriniz olsun diye yazıyorum bu detayı da, daha bunun gibi isabetsiz birçok şey söyledi. böylelerine denk geldikçe burda paylaşalım ki boşa para dökmeyelim istiyorum.

verdiği dualar için para almışmı? benim arkadaşımada dua vermişti ve para istememişti. geleceği Allahtan başka kimsenin bilemediğinide sohbet ettiğimizde söylemişti. fal bence bir terapi ve ben gittiğimde gayet huzurlu ayrıldım. bahçeli gül'ü herkes kötüler ama yoğunlaştığında gerçekten çok iyi bir fal bakar. kaan, arif, pembe, gülcan, ebru, serhat, asya, çiğdem, sevgi, rukiye, ayberk, mustafa, yasemin, güneş, pınar, demet daha bir çok falcıya gittim. çoğundan bende memnun kalmadım ama tekrar gidecek olursam gülcan, rukiye, ayberk, tuğba ve sevgi olur ...

Yok canım para almadı dualar için tabi ama arkadaşım korktu, ben de onu zorla götürmüştüm o yüzden pişman oldum, bir de ona fal bakmak yerine kendi özel hayatını anlatmış; bana da hep tahminde bulundu ama yanlış tahmin yani sallamasyondu çoğu, ama tabi frekans meselesi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…