Yok canım para almadı dualar için tabi ama arkadaşım korktu, ben de onu zorla götürmüştüm o yüzden pişman oldum, bir de ona fal bakmak yerine kendi özel hayatını anlatmış; bana da hep tahminde bulundu ama yanlış tahmin yani sallamasyondu çoğu, ama tabi frekans meselesi canım
Burda okuyup Tuğbaya gittim çarşamba günü, bir arkadaşımı da götürdüm, ama tek memnun kalmayan biziz heralde :) yazmayacaktım ama yazayım dedim, tabi ki bu iş frekans meselesi frekanslarımız tutmamış olabilir Tuğbayla, nokta atışı yapıyor soru soruyor senin verdiğin cevaba göre falı şekillendiriyor, o yüzden sevmedim, ama kötü bir şey söylemedi, dedikleri çıkar mı bilmem, arkadaşımı da zor ikna etmiştim oa da sende büyü var demiş dualar vermiş, onun da morali bozuldu, götürdüğüme pişman oldum ben de, beni soğuk bulmuş olabilir ama arkadaşıma kendi özel hayatını anlatmış fal yerine..ama buradaki yorumlar genelde olumlu o günün son müşterileri bizdik belki ondan böyle oldu bilemiyorum, son bir kişiye gidicem ondan sonra bu fal işini kapatıcam ama kime giderim bilmiyorum, o yüzden sayfaları okumaya devam
Benim için de söyledikleri tutmadı, 2 defa yurtdışına gitmişsin, yakında gideceksin çok uzun kalacaksın dedi, evet gerçekten gidicem ama 2 gün için, baban hayatta dedi, babam hayatta değil, kardeşin çok sinirli çok asabi sizi üzüyor dedi, öyle birşey yok, kafanda şu an kimse yok dedi aksine birkaç kişi var :) ben kahve falı baktırdım sadece o 10 liraydı artık tecrübeliyim kaana kaptırdığım 40 tl den sonra öyle tarota atlamıyorum hemen, tuğba hem aklında kimse yok dedi hem de tarot baktırırsan aklındaki herkesin beynini okurum sana dedi bu da hoşuma gitmedi..sen çok çapkınsın dedi, 6. hislerin kuvvetli fal bakabilirsin falan dedi bunlar da pek doğru değil :) araba alacaksın dedi, bir de bu yıl evlilik olacak dedi, ilginç olan yanı birkaç yıldır gittiğim bütün falcılar bu yıl evleneceğimi söylüyorlar bakalım çıkacak mı :)) ben tuğbadan memnun kalmadım çünkü belki burada okuduklarımdan dolayı daha büyük bir beklentiyle gittim ondan olabilir..benim en memnun kaldığım falcı kibeledeki sevtap hanımdır, o gerçekten ilk gidişte hem çok uzun bakar hem de acayip tutturur, ama sonraki gidişlerde tekrar eder ve tutmamaya başlar, onun dışında 5 dakika bakan falcıları sevmiyorum..ben de son bir kaç yıldır ara ara gül, nur, ömer, mantıcıdaki aysu, evim cafede gülcan, güneş, zeynep, elizi cafede iyi bir bayan vardı adını hatırlamıyorum, sevda, vb. birçok kişiye gittim evim cafedek, gülcan ve zeynep fena değillerdi sanki, son bir kez daha birine gideyim diyorum ama kim henüz bilmiyorum.
Deniz kızılayda konurda bakıyor diye hatırlıyorum ben gay dimi Deniz dediğiniz falcı?
Deniz kızılayda konurda bakıyor diye hatırlıyorum ben gay dimi Deniz dediğiniz falcı?
bu muzaffer "metafizik merkezi"ndeki muzaffer mi? eğer oysa, orda bir de fal bakan bir kadın vardı 2 kere gittim - enerjisi çok iyi çok pozitif bir kadın ama ne dediyse tersi oldu:)
Arkadaşlar vazgeçmiş cidanda çiğdeme baktırmışlar memnun kalmamışlar. Ben yazarım onlar gidince hava şartları kötüydü dün ondan gidememişler.
o kadının ismi burcumu yada su mu?
ben oraya gitmiştimde
Selam Kızlaydaki gay ve şarkıcı olan denizin numarasını yada nerede çalıştığını bana söyler misiniz lütfen.
Benim için de söyledikleri tutmadı, 2 defa yurtdışına gitmişsin, yakında gideceksin çok uzun kalacaksın dedi, evet gerçekten gidicem ama 2 gün için, baban hayatta dedi, babam hayatta değil, kardeşin çok sinirli çok asabi sizi üzüyor dedi, öyle birşey yok, kafanda şu an kimse yok dedi aksine birkaç kişi var :) ben kahve falı baktırdım sadece o 10 liraydı artık tecrübeliyim kaana kaptırdığım 40 tl den sonra öyle tarota atlamıyorum hemen, tuğba hem aklında kimse yok dedi hem de tarot baktırırsan aklındaki herkesin beynini okurum sana dedi bu da hoşuma gitmedi..sen çok çapkınsın dedi, 6. hislerin kuvvetli fal bakabilirsin falan dedi bunlar da pek doğru değil :) araba alacaksın dedi, bir de bu yıl evlilik olacak dedi, ilginç olan yanı birkaç yıldır gittiğim bütün falcılar bu yıl evleneceğimi söylüyorlar bakalım çıkacak mı :)) ben tuğbadan memnun kalmadım çünkü belki burada okuduklarımdan dolayı daha büyük bir beklentiyle gittim ondan olabilir..benim en memnun kaldığım falcı kibeledeki sevtap hanımdır, o gerçekten ilk gidişte hem çok uzun bakar hem de acayip tutturur, ama sonraki gidişlerde tekrar eder ve tutmamaya başlar, onun dışında 5 dakika bakan falcıları sevmiyorum..ben de son bir kaç yıldır ara ara gül, nur, ömer, mantıcıdaki aysu, evim cafede gülcan, güneş, zeynep, elizi cafede iyi bir bayan vardı adını hatırlamıyorum, sevda, vb. birçok kişiye gittim evim cafedek, gülcan ve zeynep fena değillerdi sanki, son bir kez daha birine gideyim diyorum ama kim henüz bilmiyorum.
Buna katılmıyorum tatlım çapkınlık meselesi farklı birşey bence, sonuçta ben menun kalmadım sen kalmışsın zaten bir tek memnun kalmayanın ben olduğumu sanıyordum o yüzden de yazsam mı yazmasam mı diye düşünmüştüm, bilse neden bilmedi diyeyim ki, memnun olurum tekrar giderim, amaç kimseyi kötülemek değil..kibele cafe bestekar sokakta ben yer tarifini pek beceremem belki daha iyi tarif eden biri çıkar
bence çapkınlık. çünkü benimde aklımda bir kaç kişi var ve ben çapkınım :))) yada ben kendimi çapkın zannediyor olabilirim. bu arada kaça bakıyordu. gidipte uçuk fiyatla karşılaşmayayım :S
bence çapkınlık. çünkü benimde aklımda bir kaç kişi var ve ben çapkınım :))) yada ben kendimi çapkın zannediyor olabilirim. bu arada kaça bakıyordu. gidipte uçuk fiyatla karşılaşmayayım :S
ayy şimdi internetten baktım da aynı muzafferden bahsediyormuşuz, adres aynı. o adamın ofisinin adı "metafizik enerji merkezi" diye geçiyor. yanında da bir kadın çalıştırıyor fal bakan. 2 kere gittim o kadına - 2sinde de beni muzaffer'e paslamaya çalıştı. ama günahını almayayım şimdi, arkadaşıma muzaffer bey'e görün dememiş mesela.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?