aklımıza bir de gizem düştü şimdi:) durumu bilen o kadar çok falcı war ki..önemli olan dediği olaylar gercekleşiyor mu we zaman weriyor mu?kac falcıya gittim sayamam 10 da 9 u zaten durumu iyi biliyor ama gelecek içiin söyledikleri çıkmıyor...
canım çiğdem falı yuvarlayarak anlatıyor, ondan çok akılda kalmıyor ama çıkınca aklına geliyor - "çiğdem demişti" oluyorsun:) yalnız çok uzun vadeli bir falcı değil, yani kısa aralıklarla gideceksin o da sana yakın tarihler verecek, sonra o bekleyip çıkarsa tekrar gideceksin.
Sevgili fal gurmeleri:):)size bir sorum olacak ben fal baktirmaya ya leylaya yada cigdeme giderim baska birini denemek istiyorum baska birini denemek istiyorum serhat nasil sice?bide ne kadara bakiyo
sahinus gecenlerde gitti ayrıntıları ona sorabilirsin.randevuyu ben aldım o gitti dediğine görede gayet memnun kalmış.onunla irtibata gec bende serhatın bilgileri var ama özel mesaj hakkım yok.
Sevgili fal gurmeleri:):)size bir sorum olacak ben fal baktirmaya ya leylaya yada cigdeme giderim baska birini denemek istiyorum baska birini denemek istiyorum serhat nasil sice?bide ne kadara bakiyo
serhat kahve 20 +tarot 10 tl ye bakıyor asmaaltının 4 bina altında balkon cafe çok pozitif biri
Formda herkes Çiğdem'e kitlenmiş vaziyette Çiğdeme gecen hafta bende baktırdım.
bir dünya tarih bişey değil dediklerinin çoğunu hatırlamıyorum.hangi olay hangi tarihe denk gelir bilmem. birkaçını net hatırlıyorum bir kez daha gitsem iyice anlamak için ama bir falcıya ikinci kez baktırınca sanki onun tılsımı bozuluyo sapır sacma atmasyon bakıyorlar gibi geliyo bana.gecmişte pınara gitmiştim ilkinde süperdi 2. kez hiçbirşey çıkmadı.bakalım şu an formun en popüleri çiğdem. 1 ay önce nisandı.
Tesekkur ederim sahinusa sorayim ozaman mail adresimi yollayim iletsim bilgilerini atarsin sahiusls goruseyimde
Bende ozelden msj atmistim sana:)
Tesekkur ederim bilgiler icin en kisa zamnda gitmeliyim :)
Gidersen, burada mutlaka paylaş lütfen.
Gidersen, burada mutlaka paylaş lütfen.
aktif arkadaşım madem çiğdeme ikinci kz gitmek istemiyorsun o zaman leylaya gitsene ikisi de aynı şeyi söylüyorlarmış hem . hem değişiklik olur hem de topiğe faydan olur
aktif nisanla ve tuğbayla ilgili izlenimlerin ne durumda?
Nisan dediklerinden çıkan 1-2 sey oldu. bu anı çok güzel anlattı gelecek için beklemedeyim.
Tuğba gecmişi çok güzel döktürdü hemde bayagı iyiydi yoksa benmi çok açık verdim bilemiyorum. gelecekle ilgili dedikleri çıkarmı bilmem.
Gurmelerim gitmediyse benim ne işim var?leyla nerede? kaça bakıyo bikaç yorum yazılsın sırf senin için denerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?