Ben de dayanamam seninle gelirim hatta o kadar dayanam ki senin randavuna ben giderim bakıyorsun ki aaa ben ordayım :))
Ama verzogen begenmemiş 2 de 2 teyidini almadan gitmem.
Gurmelerim gitmediyse benim ne işim var?leyla nerede? kaça bakıyo bikaç yorum yazılsın sırf senin için denerim.
Nisana yakında onun her dediği çıktı diyen bir arkadaşım daha gidecek yorumlarını yazarım. Ebru alev ‘e gelince daha yorum yapan çok olmadı ama verzoya güvenirim de biraz pahalı bildiğim kadarıyla biraz daha yorum ve zaman gerekli gitmem için :26:
leylaya gitmelisin :) 7 yada 8 kere gittim ve aralıklarla.hepsinde aynı şeyi söyledi hiç sapmıyo dedigi seyler.ve bi kaçını yaşadım dediklerinin ata iskenderin yanında karamel cafe 5 tl lik 10 tl lik diye bakıyo cnm 5 tl likle başla derim:)
Karanfil sokakta mı? randevuya gerek var mı?
şimdi Gizem hanımı aradım ve bana Ankara dışındaki ve kızılaya uzak olanlara telefon yoluyla yardımcı olduğunu söyledi..ilgilinen arkadaşların bilgisine
bana iletebilirmisin bilgilerini? bide baktırn varmı acaba gizem hanıma yorumlr nasıl
Nisan nerede fala bakıyor?
rana bistro'da meryem'e baktırdım ama büyük hayalkırıklığına uğradımuygun bir zamanımda detaylarını yazacağım.
çidan kafe'deki çiğdem'e fal baktırmayı düşünüyorum ben de. umarım o hayalkırıklığına uğratmaz beni.
çalıştığım için ancak haftasonu gidebileceğim. çiğdem cumartesi-pazarları da fal bakıyor mu, bilen biri söyleyebilir mi acaba???
umarım gercekleşmesini istediğin bir olaydır...beklentim umudum arttı bunu duyunca...Çiğdemin bana ilk dediği 1-7 mart arası dediği şey çıktı kızlar
İnşallah diğer dedikleri de olur.
rana bistro'da meryem'e baktırdım ama büyük hayalkırıklığına uğradımuygun bir zamanımda detaylarını yazacağım.
çidan kafe'deki çiğdem'e fal baktırmayı düşünüyorum ben de. umarım o hayalkırıklığına uğratmaz beni.
çalıştığım için ancak haftasonu gidebileceğim. çiğdem cumartesi-pazarları da fal bakıyor mu, bilen biri söyleyebilir mi acaba???
serhat asmaaltında değil aynı sokakta dört bina yanında balkon cafede kendi yeriymiş galiba
sevgili sahinus, saol serhat'ı da çok merak ediyorum onada bir gidiyim, birde Mustafa' nın yerini biliyormusun? Eskiden Turuncuda çalışan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?