Ankara'daki Falcılar

Nisana yakında onun her dediği çıktı diyen bir arkadaşım daha gidecek yorumlarını yazarım. Ebru alev ‘e gelince daha yorum yapan çok olmadı ama verzoya güvenirim de biraz pahalı bildiğim kadarıyla biraz daha yorum ve zaman gerekli gitmem için :26:

Gurmelerim gitmediyse benim ne işim var? leyla nerede? kaça bakıyo bikaç yorum yazılsın sırf senin için denerim.

leylaya gitmelisin :) 7 yada 8 kere gittim ve aralıklarla.hepsinde aynı şeyi söyledi hiç sapmıyo dedigi seyler.ve bi kaçını yaşadım dediklerinin ata iskenderin yanında karamel cafe 5 tl lik 10 tl lik diye bakıyo cnm 5 tl likle başla derim:)

ebru alev tuzlu cnm evet. fala benim gibi spesifik tek bir konu için gidiyorsan bence çok başarılı nokta atışları var, ama genel olarak hayatımda ne olacak diyorsan gerek yok o kadar paraya.

Karanfil sokakta mı? randevuya gerek var mı?

şimdi Gizem hanımı aradım ve bana Ankara dışındaki ve kızılaya uzak olanlara telefon yoluyla yardımcı olduğunu söyledi..ilgilinen arkadaşların bilgisine

bana iletebilirmisin bilgilerini? bide baktırn varmı acaba gizem hanıma yorumlr nasıl

Ben hiç tereddüt etmeden tavsiye edebilirim..aslında eminim bu forumdaki falla ilgili olan kişilerinde çoğu ya duymuş yada baktıran birilerini tanıyordurlar..bence önce iyi bir dinleyici ve iyi bir rehber g,zem abla...sorularınıza verdiği yanıtlarda cabası..

ben sanırım buradan numarasını vermem yasak, o yüzden sadece tam adresini verebilirim..xxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
rana bistro'da meryem'e baktırdım ama büyük hayalkırıklığına uğradım uygun bir zamanımda detaylarını yazacağım.

çidan kafe'deki çiğdem'e fal baktırmayı düşünüyorum ben de. umarım o hayalkırıklığına uğratmaz beni.

çalıştığım için ancak haftasonu gidebileceğim. çiğdem cumartesi-pazarları da fal bakıyor mu, bilen biri söyleyebilir mi acaba???

Nisan nerede fala bakıyor?

Nisan evinde bakıyo fala ama randevu almak gerekiyor ayrıca bir medyumluk belgesi tutturmuşlar...100 tl den acıyo agzını biz pazarlıkla 50 tl ye baktırdık biraz karışık ama beyninde oturtursan daha anlaşılır hale getirebilirsin.

Ben Nisan'dan vazgeçtim :) Gerçi daha hiçbirine gitmedim, yazdıklarınızı takip ediyorum, seçeceğim

kadının adını duyunca daralıyor içim walla.bana olumsuz bir şey demedi.aksine hep pozitif konuştu ama çok yapmacık halleri war.hele bir de önüne bir kaç ayet koymuş hocalık fln taslıyor...1-gülçe kafede ayşin,2- meryem...yüzlerini bile hafızamdan silmek istiyorum..

inşallah çigdemin dedikleri hepimize çıkar. Nisana gelince o benim tüm yaşacaklarımı yıllar önce bilmişti. Yeni gittiğimde de bir şeyi bildi daha zamanı var dedikleri için. Meryem için de bana iyi geldi ama onun da dediklerine zaman var bu hep belkide elektrik işi bilemiyorum ruh halime göre belki de Allah sıkıntımı gördü onu aracı etti belki hakikaten kötü bir falcıdır ama o gün Allah bana biraz moral vermek istedi yol göstemek istedi bilemiyorum ama bana dediği hiç bir şey boş değildi. Burdan çiğdemin dedikleri çiktı diyen oldukça o kadar mutlu oluyorum ki kendiminki çıkmış gibi

meryem'in moral vermediği bir ben varım sanırım ben de kadını beğendim ya çok enteresan:)) ama nokta atışı yaptı bana, hani herkese söyleyebileceği şeyler değildi tutturdukları. gerçi çıkmıyorsa dedikleri sevinirim, benim iş için olmaz dedi çünkü.

pazar'ı bilmem de cumartesi çalışacaktır diye düşünüyorum - iznini hafta içi kullandı bu hafta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…