Ankara'daki Falcılar

ewt,ben hakettim bunu tokatlıycam kendimi:)ama beni çok öwdü serhat,meğer ben neymişim?terapi miydi? ewt...mutlu oldum mu? hyr

ewt,ben hakettim bunu tokatlıycam kendimi:)ama beni çok öwdü serhat,meğer ben neymişim?terapi miydi? ewt...mutlu oldum mu? hyr

mesela seni üzdüğünü düşündüğü bi adam için " o eşşek var ya o eşşek..." diye bi başlar sonra bir bakarsın onu yermiş seni övmüş fal bitmiş:)

ya ben dediğim için gitmesen de önce deneyen birileri daha yazsa? şimdi bayadır gitmediğim için aracı olmuş gibi olmak istiyorum, belki bozmuştur belki frekansı bir benle tutuyordu filan. yine de serhat kadar kötü olacağına inanmıyorum gerçi:) kadriye çok eskiden bahçeli 3. caddede semaver'de bakardı. sonra kendi cafesini açtı bahçelide "ebruli" diye. 7. caddede starbucks var ya, onun olduğu aradan giriyorsun o sokakta.

mesela seni üzdüğünü düşündüğü bi adam için " o eşşek var ya o eşşek..." diye bi başlar sonra bir bakarsın onu yermiş seni övmüş fal bitmiş:)
çok hoş yaa:) iyi de para werip adama serhat yoluyla şeettireceğime kendim beleşe sayabilirim gereken sözleri:)şundan artık eminim.medyum olduğunu söyleyenden uzak kalıcam.kim medyum olduğunu söylüyorsa hiç bir şey bilmiyor.tecübelerimle sabitledim bunu artık.

Fal gurmeleri akşam bayagı kaynatmışınız..

bakalım şimdi kimi keşefedeceksiniz...sizi takibe devam

Merhabalar ben çok önceki sayfalarda Kadriye hn. yazmıştım benim ankaradaki beğendiğim falcılardandır kendisi, bence de kahvesi çok başarılı,nokta atışı çoktur hele günündeyse, ama beni iyi bildiği için artık daha çok yorum yapıyor bana ama Kadriye hn. iyidir,burada okuyup gittiğim nice falcıya göre çok iyidir hemde.ama fiyatı da kızılay falcılarına göre pahalı kahve en son 30 tarot 40 dı galiba,Bu arada cafe işinden çiğkötfeciliğe geçti, ama adres Verzogenin dediği gibi aynı yerde,çiğköfte ismini veremiycem galiba yasak ama sokağın sonuna doğru.

Biraz daha yorum alırsak bu topikten toplaşıp gideriz ne dersiniz kızlar? Bu arada Kadriye isimli falcımız sayfamıza hayırlı uğurlu olsun. Artık bu hafta da bu falcıyı irdeleriz kimler memmun kimler değil bakalım her falcı hakkında iyi ve kötü yorumlar mevcut malum:))

Son düzenleme:
merabalar, uzun zamandırr yazdıklarınızı okuyorummm:))9
bende zamanında az falcı gezmedimm..
ama en son,
3. cadde de en sondaki kafede iki kişi bakıyor, genç olanı isteyinn..

bide, tunalını sonunda bi pasajın giriş katında ömer var

bide sakarya metrosundan çıkışta en son binada nehir kafe var orda desireye baktırın derim benn

bu Arada bana istediğiniz falcıyı sorabilirsiniz,
kadriyenin dediği, serhatın dediği hiç bişi olmadı

Desireyi ben ve arkadaşlarım beğenmedik arkadaşıma sen yetim büyümüşün demiş oysa anne ve babası birlikte ve kocan seni aldatıyo demiş diğer arkadaşıma önce sen bekarsın demiş sonra kocan aldatıyo demiş kardeşine de kocan seni aldatıyo demiş yani diğer şeyleri bilseydi eğer ailelerin yıkımına sebep olurdu ama hiç bir şeyi bilemediğinden kimse takmadı ben ayrı gitmiştim üçü birlikte gitmişler ve üçüne de aynı şeyi söylemiş herkes gülmüş geçmiş. Yani desire iyi bir falcı değil

Bu arada bana desire pozitif ve genel konuştu detaylı bir bilgi vermedi ama net bişeyler de söylemedi zaten daha önce yazmıştım desire hakkındaki düşüncelerimi ve pahalı 20 kahve + tarot 10 tl idi galiba ben sırf kahveye 20tl verdim ana 5 tl likte aynı şeyleri söylüyor arkadaşlarıma söyledikleriyse içler acısı yani bilmiyorsan ne diyorsun annen baban önce ayrılmış sonra baban ölmüş fln kız annem bababam sağ diyor sonra yok senin kocan seni ruslarla fln aldatıyor diyor. Ya bişeyleri tuttursaydı da kız da kocasının aldattığına inansaydı huzurları kaçsaydı ne olurdu?

selam, dediğin gibi bende çok falcı gezdim hatta ilk ömer'le başladım ben 3 ay önce,
Ömer el falını süper biliyo ama tarot ta çok çabuk konsantresi bozuluyor.Ben sabırsızım biraz yanlış gidiyosa müdahale ederim falcıya.
Ömer öyle alt üst olup bakamamıştı.
Bana sorabilirsınız demissin, ben en son İnci hanıma baktırmıstım tesadüfen o nasıldır sence? birde tunalıda Hsbc bank yanında bir pasajda
Nuray hanım var sadece tarot bakıyo onu denedinmi?

ha şöyle yaa..Allah senden razı olsun ...

ha şöyle yaa..Allah senden razı olsun ...

Sen de gitmiş miydin desire ye kadın soğuk biri zaten yarı göçmenmiş iş yerinden biri tavsiye etti biz de üç dört kişi hurra gittik meğer kafenin sahibi mi ne o öneren arkadışın arkadaşıymış ondan sonra da bize dediki orda fala bakacak tanıdığınız var mı dedi bir de orda gizem diye bir kadın var o da kötüymüş

hyr bunu ıskalamışım wah wah:)sabah niyetleniyordum ki senin yorumunu gördüm.wazgectim.sana da minnet we şükran duydum..

hyr bunu ıskalamışım wah wah:)sabah niyetleniyordum ki senin yorumunu gördüm.wazgectim.sana da minnet we şükran duydum..

Daha önce yazmıştım ben bunu ismi olmasa bile olayı belki hatırlarsınız diye yazdım. Biz şu çiğdeme odaklanalım bence henüz zamanı dolmadı eğer olmazsa başkalarına bakarız ve cafe çok çok kötü bir ortam. Tunalıdakileri ise hiç bilmiyorum ne desem yalan olur ama şimdiye kadar hiç isimleri geçmedi tunalı kısmı pahalı gibi geliyor bir gay denizi önermişlerdi orada ama nerde olduğunu kimse bilmiyor hem iki tane deniz varmış biri iyi biri kötü iyi bilmek lazım

bir arkadaş soyluserap tı galiba nicki eylülü ısrarla arıyordu eylül bulundu ne oldu acaba ?

nehir kafeyi biliyorum.esen nisan orada calışrdı.13 tl ye bakarlardı.çiğdemi beklemeyi ben de uygun görüyorum.ama falı çıkan sadece oldu çıktı fln yazsın yeter.detay wermesin.işin tılsımı bozulmasın diye yani..inşallah hepimizin bekledikleri gercekleşir

Evet nisanı ben orda tanıdım ama durmadan adını söylemek istemediğimden yazmadım bu iş yerindeki arkadaş nisanı önermişti desireyi de önerdiğine göre iyidir diye gittik işte. Çiğdemi bekliyorum şimdilik bakalım .çıkarsa tşk için giderim ama nedense pek umudum yok yani olaydan değil ama zamanlamasından bu şeyin mart gibi olması için pek umudum yok bir kaç ay sonra dese ohh derdim de bu kadar çabuk diyince acabalar dönüyor beynimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…