Krizdeyim:) serhata gidesim war.adresini werebilir misin rica etsem.hep asmalı konak yanında balkon kafe demişler ama asma altı kafedeydi o bildiğim kadarıyla.yardımcı olur musun?
reklam oldukça göreceli bir kavram..sen burada birsürü isimden ve adrsten bahsetmişsin..peki bu reklam olmuyor mu.?.mesela felanca cafedeki şu falcı demişsin..sen bu cümleyi kullandığında reklam yapmış olmuyor musun ? dolaylı yada direk ?
benim fikrimi sorarsan sen bir cafe de çalışıyorsun ve bu şekilde de buradan çalıştığın cafe ye fal müşteri akışını sağlamaya çalışıyorsun..
sen bana falcı demişsin ..senin hakkındaki benim fikrim de bu..
tşkr ederim canım.gittim gördüm geldim:)sahinus özel msj yazamıyorum..ilgin için tşkr..ama o paraya da yazık o harcanan zamana da yazık..5 liralık öğrenci falında bile bişey söylenir.sadece kişilik analizi,boynumdaki ağrı ws.ben azıcık eşeledim niyetim için.ne gecmiş ne şimdi ne gelecek için tek doğru bir tesbiti yok.itiraf edeyim ki,her duyduğum falcıya atladığım için kendime bi tokat atasım geldi:)geçen hafta gittiğimde balkon cafedeydi, emniyet kız yurdunun karşısı konur2..
ewim kafede sanırım hala.gecmişi anı çok iyi bilir ama geleceğe dair hiç bişi çıkmıyor.karar senin..bahçelide biri vardı adı gülcan hala varmı bilmem ama süperdi yani agzımız açık dinlemiştik.. birde kızılayda asmalı konakta esmer bir bayan vardı
tşkr ederim canım.gittim gördüm geldim:)sahinus özel msj yazamıyorum..ilgin için tşkr..ama o paraya da yazık o harcanan zamana da yazık..5 liralık öğrenci falında bile bişey söylenir.sadece kişilik analizi,boynumdaki ağrı ws.ben azıcık eşeledim niyetim için.ne gecmiş ne şimdi ne gelecek için tek doğru bir tesbiti yok.itiraf edeyim ki,her duyduğum falcıya atladığım için kendime bi tokat atasım geldi:)
umarım gercekleşmesini istediğin bir olaydır...beklentim umudum arttı bunu duyunca...
ayyy mart ayı çiğdem ayı lütfen herkesi dilekleri çıksın.. çiğdemin dedikleri çıkanlar lütfen yazsınlar moralim düzeliyor ve bekliyorum :)
Ben şunu anladım ki birimizin iyi dediği falcıya digerimiz kötü diyor. Artık şöyle bir şey yapmalıyız falcıya bakacaz önce elektrik alıyor muyuz alamıyorsak hiç biri övüyor diye gitmemek gerekiyor herkesin aurası farklı anlaşılan
ah şu merak ah...ne demişler? kedinin ölümü meraktan olurmuş..bi serhat lafı dönüyor arada,ama çok da öwgü yok..meraktan gittim.ama nasıl ki hiç bişey bilmeyen falcılar laf kalabalığı yapıyor,sen çok fedakarsın hep başkalarını düşünmüşsün iyiliklerine hep wefasızlık görmüşsün ws.sen akıllısın sen güçlüsün..sen sen sen....öwülmekten hoşlananlar için harika falcı bunlar,ben artık zaman werip gelecekle ilgili somut tesbitler yapanları önemsiyorum.bişey söylemeye calışıyor,zaman yok mu diyorum.el cewap: zaman weremem bu bir faldır diyor..eh biz sohbete mi gidiyoruz falcıya?
Komiksin sadece gülerim bu yazdıklarınabi o kadarda kafan basmıyo sanırım ben genelden bahsetmişim senin gibi tek bir kişi üzerine çok güzel iyi bir rehber vs.yorumlar yapmamışım. Ki, burada genel durum böyle değerlendiriliyor.bunun adınada paylaşım denir bilmem anlar mısın?
Bana cevap yazma cünkü senin kapatisene uyacak cümle bulamam....
kalbi temiz olan herkesin fallarının çıkmasından daha çok istediğim bir şey var her şey gönlüllerinizce olsun Allah istediklerinizden dilediklerinizden kat kat fazlasını versin inşallah. Tabi benim de.
amin canım yaa - böyle hayal bile edemeyeceğimiz kadar güzel olsun her şey:)
ben dedim daha önceki maillerimde verzo beğenmiyor serhatı diye ilk falında bilmiş daha sonrakiler çıkmamış diye yazdım valla
forumda hiç bahsedildi mi bilmiyorum ama bahçeli'de kadriye vardı - 2 sene öncesine kadar giderdim tarihleri tutardı. tarotu çok pahalı ve gereksizdi de kahvesi iyiydi baya. diyceksiniz niye gitmiyorsun - totem yüzünden. son 2 gidişimde çok korktuğum şey başıma geldi - ben de böyle totem yaptım kendi çapımda:)
bir de birsen vardı emek'te, ilk falları müthişti bana - sonra her hafta gider oldum bozdu. bu 2si ile ilgili giden fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim - bu ara aklıma düştüler.
ben de şöyle tatmin edici yeni birilerinin arayışındayım ama bakalım turnayı gözünden vurabilecek miyim
Valla verzo ne derse gözüm kapalı giderim ben :))totem kafama takıldı konuşuruz özelde verzo açtı kutuyu sandıktan çıkarmaya devam ediyor bakalım)
forumda hiç bahsedildi mi bilmiyorum ama bahçeli'de kadriye vardı - 2 sene öncesine kadar giderdim tarihleri tutardı. tarotu çok pahalı ve gereksizdi de kahvesi iyiydi baya. diyceksiniz niye gitmiyorsun - totem yüzünden. son 2 gidişimde çok korktuğum şey başıma geldi - ben de böyle totem yaptım kendi çapımda:)
bir de birsen vardı emek'te, ilk falları müthişti bana - sonra her hafta gider oldum bozdu. bu 2si ile ilgili giden fikri olan varsa, paylaşırsa sevinirim - bu ara aklıma düştüler.
ben de şöyle tatmin edici yeni birilerinin arayışındayım ama bakalım turnayı gözünden vurabilecek miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?