(-) enerji alanı oluşturma .bu dünyada olmıyacak hiç birşey yoktur.Evet nisanı ben orda tanıdım ama durmadan adını söylemek istemediğimden yazmadım bu iş yerindeki arkadaş nisanı önermişti desireyi de önerdiğine göre iyidir diye gittik işte. Çiğdemi bekliyorum şimdilik bakalım .çıkarsa tşk için giderim ama nedense pek umudum yok yani olaydan değil ama zamanlamasından bu şeyin mart gibi olması için pek umudum yok bir kaç ay sonra dese ohh derdim de bu kadar çabuk diyince acabalar dönüyor beynimde
(-) enerji alanı oluşturma .bu dünyada olmıyacak hiç birşey yoktur.
Haklısın çünkü: Mucize , ansızın oluverendir :))
Daha önce yazmıştım ben bunu ismi olmasa bile olayı belki hatırlarsınız diye yazdım. Biz şu çiğdeme odaklanalım bence henüz zamanı dolmadı eğer olmazsa başkalarına bakarız ve cafe çok çok kötü bir ortam. Tunalıdakileri ise hiç bilmiyorum ne desem yalan olur ama şimdiye kadar hiç isimleri geçmedi tunalı kısmı pahalı gibi geliyor bir gay denizi önermişlerdi orada ama nerde olduğunu kimse bilmiyor hem iki tane deniz varmış biri iyi biri kötü iyi bilmek lazım
bir arkadaş soyluserap tı galiba nicki eylülü ısrarla arıyordu eylül bulundu ne oldu acaba ?
valla tunalı'da da birkaç tane falcıya baktırmışlığım var iyi olanı daha çok görmedim. çelikler pasajında üst katta 2 tane falcı var - biri melek abla, çok pozitif bir kadın, kurşun da döküyor gidip rahatlıyorsun ama o kadar. bir de onun yanında bir kadın daha var - cinleriyle baktığını iddia ediyor, seneler öncesinde baktırmıştım. o zaman çıkmıştı dedikleri ama kadın deli, gitmedim bir daha:) cicim cafe mi ne var tunalı caddesinde yine, ordaki bakanların hepsi fos - tavsiye ile gittim, pişman oldum. bir de cihan diye bir dolandırıcı var, tunalı'nın sonunda bir pasaja geçmiş adını hatırlamıyorum - açtığı yere nepal diyesim geliyor ama emin olmak için gidip bakacağım. sakın ola kimse boşa tek kuruş para yedirmesin o adama yazıktır günahtır, ekibini oluşturmuş hesapta - kahve bakan kadın var, tarot bakanı var, kendi de suya bakıyor. hem inanılmaz pahalı hem de mal mal terapi yaptıklarını sanıyorlar - falla alakası yok, çıkan da yok. şu tunalı'da bahsettikleri ömer aklıma takıldı - ismi tanıdık geliyor sanki ama baktırdım mi hatırlamıyorum. nerde bakıyormuş ki tam olarak - iyi miymiş bir de acaba:44:
verzogen sana inanmıyorum şaşkınlığımı gizleyemiyorum ankaranın tüm falcıları artık senden sorulur hale geldi farkındamısın?
Katılıyorum sana bir de istanbuldaki falcılar sayfasında telle bakan falcıları bilse tam olur o sayfaya göz attımda uçmuş onlar büyüler fallar vs vs bizim ankara daha iyi walla
verzogen sana inanmıyorum şaşkınlığımı gizleyemiyorum ankaranın tüm falcıları artık senden sorulur hale geldi farkındamısın?
bu arada istanbul'daki falcılar kesinlikle çok daha iyi bence, ankara'da doğru düzgün falcı yok hem de gereksiz pahalı.
Kız öyle deme sefer düzenleteceksin istanbula . Sayfadaki telle bakanlara baktımda çok önerdikleri var sen ne diyorsun bu duruma
istanbul'daki falcılardan da bildiklerim, baktırdıklarım var telefonla. yeni bir tane kadın buldum 10 numaraymış ama telefonla bakmıyor ne yazık. bir ara atlayıp gitmeyi bile düşündüm:)
Tamam anlaşıldı sen istanbula günübirlik gidip geleksin... yorumları anlatacaksın, arkandanda ben ve sahinus kesin gideceğiz...
bir arkadaş soyluserap tı galiba nicki eylülü ısrarla arıyordu eylül bulundu ne oldu acaba ?
Serhatla enerjim tutmadı kızlar :) dedikleri olurmu bilmem:)
çigdemin dedigi bişey vardı olmasını istemedigim kötü sayılır.olduverdigi tarihte degil ama önce oldu.
Yok be akttif, falcı kadın dokunmam lazım fln demiş ya biz de verzoya kullandığımız bir eşyayı veririz kadın ona dokunur enerjimizi alır:)) bu arada istanbul sayfasında face de medyum ella diye telefonla bakan biri varmış çok övüyorlar çıkıyor diye kararsızım baktırsam mı acaba
Serhatla enerjim tutmadı kızlar :) dedikleri olurmu bilmem:)
çigdemin dedigi bişey vardı olmasını istemedigim kötü sayılır.olduverdigi tarihte degil ama önce oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?