Ankara'daki Falcılar

(-) enerji alanı oluşturma .bu dünyada olmıyacak hiç birşey yoktur.

valla tunalı'da da birkaç tane falcıya baktırmışlığım var iyi olanı daha çok görmedim. çelikler pasajında üst katta 2 tane falcı var - biri melek abla, çok pozitif bir kadın, kurşun da döküyor gidip rahatlıyorsun ama o kadar. bir de onun yanında bir kadın daha var - cinleriyle baktığını iddia ediyor, seneler öncesinde baktırmıştım. o zaman çıkmıştı dedikleri ama kadın deli, gitmedim bir daha:) cicim cafe mi ne var tunalı caddesinde yine, ordaki bakanların hepsi fos - tavsiye ile gittim, pişman oldum. bir de cihan diye bir dolandırıcı var, tunalı'nın sonunda bir pasaja geçmiş adını hatırlamıyorum - açtığı yere nepal diyesim geliyor ama emin olmak için gidip bakacağım. sakın ola kimse boşa tek kuruş para yedirmesin o adama yazıktır günahtır, ekibini oluşturmuş hesapta - kahve bakan kadın var, tarot bakanı var, kendi de suya bakıyor. hem inanılmaz pahalı hem de mal mal terapi yaptıklarını sanıyorlar - falla alakası yok, çıkan da yok. şu tunalı'da bahsettikleri ömer aklıma takıldı - ismi tanıdık geliyor sanki ama baktırdım mi hatırlamıyorum. nerde bakıyormuş ki tam olarak - iyi miymiş bir de acaba:44:

bir arkadaş soyluserap tı galiba nicki eylülü ısrarla arıyordu eylül bulundu ne oldu acaba ?

ben eylülü face ten ekledim henüz bir yeri yokmuş kısa zamanda sonuçlanacak sizede haber veririm dedi 1 hafta oldu ses yok tekrar mesaj yolladım cevap vermedi durum bu ..

verzogen sana inanmıyorum şaşkınlığımı gizleyemiyorum ankaranın tüm falcıları artık senden sorulur hale geldi farkındamısın?

verzogen sana inanmıyorum şaşkınlığımı gizleyemiyorum ankaranın tüm falcıları artık senden sorulur hale geldi farkındamısın?

Katılıyorum sana bir de istanbuldaki falcılar sayfasında telle bakan falcıları bilse tam olur o sayfaya göz attımda uçmuş onlar büyüler fallar vs vs bizim ankara daha iyi walla

Katılıyorum sana bir de istanbuldaki falcılar sayfasında telle bakan falcıları bilse tam olur o sayfaya göz attımda uçmuş onlar büyüler fallar vs vs bizim ankara daha iyi walla

istanbul'daki falcılardan da bildiklerim, baktırdıklarım var telefonla. yeni bir tane kadın buldum 10 numaraymış ama telefonla bakmıyor ne yazık. bir ara atlayıp gitmeyi bile düşündüm:)

bu arada istanbul'daki falcılar kesinlikle çok daha iyi bence, ankara'da doğru düzgün falcı yok hem de gereksiz pahalı.

bu arada istanbul'daki falcılar kesinlikle çok daha iyi bence, ankara'da doğru düzgün falcı yok hem de gereksiz pahalı.

Kız öyle deme sefer düzenleteceksin istanbula . Sayfadaki telle bakanlara baktımda çok önerdikleri var sen ne diyorsun bu duruma

Kız öyle deme sefer düzenleteceksin istanbula . Sayfadaki telle bakanlara baktımda çok önerdikleri var sen ne diyorsun bu duruma

cnm ben o sayfayı takip etmiyorum ya - inanılmaz yoğun ve tonla falcı var. aralarından bir sürü de iyi bakan vardır eminim. bakırköy civarına bir gidiyorsun 10a 15e döktürüyorlar. benim çok meraklı arkadaşlarım var fala istanbul'da, onların denediklerine iyiyse telefonda baktırıyorum. ki bu arkadaşlarım benden daha meraklı sen düşün:) bu ara züleyha diye bir kadına takılıyor hepsi, kadın inanılmazmış, bizimkilere hangi tarihi verse çıkmış yakın olanlar. ama işte telefonla bakmıyor - "ben bildiğin falcılardan değilim, görmem lazım seni, dokunmam lazım - bioenerji ile bakıyorum" dedi kadın bana.

ankarada gercekten yok.12 yıl önce biri wardı ankara dışında.önüne oturunca senin adını sormuyordu kendi söylüyordu.bunların umuduna kaldık.sehatı hatırlayınca hala kendimi döwesim geliyor.o neydi öyle ya:) sol kolunun damarında tıkanma war.adam aşmış tomografi olmuş komple..

istanbul'daki falcılardan da bildiklerim, baktırdıklarım var telefonla. yeni bir tane kadın buldum 10 numaraymış ama telefonla bakmıyor ne yazık. bir ara atlayıp gitmeyi bile düşündüm:)

Tamam anlaşıldı sen istanbula günübirlik gidip geleksin... yorumları anlatacaksın, arkandanda ben ve sahinus kesin gideceğiz...

Tamam anlaşıldı sen istanbula günübirlik gidip geleksin... yorumları anlatacaksın, arkandanda ben ve sahinus kesin gideceğiz...

Yok be akttif, falcı kadın dokunmam lazım fln demiş ya biz de verzoya kullandığımız bir eşyayı veririz kadın ona dokunur enerjimizi alır:)) bu arada istanbul sayfasında face de medyum ella diye telefonla bakan biri varmış çok övüyorlar çıkıyor diye kararsızım baktırsam mı acaba

bir arkadaş soyluserap tı galiba nicki eylülü ısrarla arıyordu eylül bulundu ne oldu acaba ?

Evet buldum ama bekliycem dursun köşede biraz çünkü para harcayamam şu sıralar:) çok acil durumda belki gidebilirim.Şimdilik kendi falıma kendim bakıyorum yeterli :)

Serhatla enerjim tutmadı kızlar :) dedikleri olurmu bilmem:)

çigdemin dedigi bişey vardı olmasını istemedigim kötü sayılır.oldu verdigi tarihte degil ama önce oldu.

kaç paraya bakıyormuş? gerçi ben bir müddet paydos diyorum ama online'dan gamze hanıma baktırdım en son fena değildi.

Serhatla enerjim tutmadı kızlar :) dedikleri olurmu bilmem:)

çigdemin dedigi bişey vardı olmasını istemedigim kötü sayılır.oldu verdigi tarihte degil ama önce oldu.

Aman olsun da tek bir kaç hafta önce sonra opsiyon olabir ha yanlış anlama senin ki kötü bir şeymiş seninkine üzüldüm tabi ama benimki olsun diyorum bir hafta önce sonra farketmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…