Ankara'daki Falcılar

kaç paraya bakıyormuş? gerçi ben bir müddet paydos diyorum ama online'dan gamze hanıma baktırdım en son fena değildi.

40 tl imiş faceden baktım medyum ella diye telefonu var gamzeyi begenmemiş istanbul ama bu ella cafede de bakıyormuş tel de de

Serhattan biraz bahseder misin? bu arada sahınus çiğdeme iyice kilitlenecek

cnm serhat'ı düşünme bile - inan boşa para. yani enerjisi aşırı tutup şu an için nokta atışı yapsa bile ilerisi için söylediklerinin çıktığı birini görmedim daha. bende tutturduğu tek bir şey vardı onda da %50 şansı vardı zaten - ya olacak ya olmayacak:)

40 tl imiş faceden baktım medyum ella diye telefonu var gamzeyi begenmemiş istanbul ama bu ella cafede de bakıyormuş tel de de

gamze'yi anlık durum için ben de çok beğenmemiştim ama verdiği 2 yakın tarih de tutunca şaşırdım. aslında istanbul tayfasının dediklerine kulak asmak lazım - onlar bizden daha zor tatmin oluyorlar çünkü çok iyi bakan falcılar var oralarda. mesela ben kadriye'ye gittiğim zamanlarda istanbul'daki arkadaşıma telefonla baktırmıştım, beğenmemişti.

kaç paraya bakıyormuş? gerçi ben bir müddet paydos diyorum ama online'dan gamze hanıma baktırdım en son fena değildi.

Verzocum senin züleyhayı googleden araştırdım yine kadınlar kulubü linkine yönlendirdi hakikaten baktıranlar çıkıyor diyor kötü birşey olsa bile söylüyormuş keşke ankarada olsaymış ya da telden baksaymış (

Şu aralar baktırmam zaten hani bi kenarda bilgileri dursun diye sordum. sende biraz ara vermekte doğru bir karar vermişin biri sana dur demeliydi!

Evet buldum ama bekliycem dursun köşede biraz çünkü para harcayamam şu sıralar:) çok acil durumda belki gidebilirim.Şimdilik kendi falıma kendim bakıyorum yeterli :)

Keşke biz de kendi falımkza bakıp kendimizin fal krizlerini atlatabilsek ama eylül çok iyi bir falcı değildi bana göre bana katılanlarda var bi düşün derim ben

Sehat bi garipti ya böle laf kalabalıgı yaptı işte gaz veriyo tarzında anlattı hoşuma gitmedi.aman şölesin bölesin falan ben zaten nasıl oldugumu biliyom:) gelecekle ilgilide bikaç sey söledi ama uzun zamanı varmıs :) unuturum zaten

bakalım son durak çigdem bende:) 2 şeyi çıktı ama çıkmasını bekledigim esas sey büyük olana var biraz daha umarım onlarda çıkar.

Keşke biz de kendi falımkza bakıp kendimizin fal krizlerini atlatabilsek ama eylül çok iyi bir falcı değildi bana göre bana katılanlarda var bi düşün derim ben

:) Ah evet krizlerden kendimi iyi kurtarıyorum böyle.

Pınara a gidip bir dünya para bayılıp atmasyon dinlediğim için Eylül e verdiğim 25 tl ye hiç acımadım açıkcası.Onu sürekli sormamın sebebide ilk defa adam gibi falıma bakıldı çünkü hiç kimse tutturamıyor falımı bende kendimi yiyorum herkesi biliyorlarda bende niye bişey bilemiyorlar diye.Çok iyi bildi ama belli olmaz belkide ilk defa bir falcıyla elektriği tutturduk ondandır. :)

Forumu takipteyim zaten epey gidemem.

eylül nerede bakıyormuş, bana bildirebilir misiniz hanımlar?

çiğdemin iletişim bilgilerine ulaşmaya calısıyorum.ama kimse yardımcı olmuyor. varsa göndereblirmisinz acaba.

hayır cnm ben takip ediyorum ve eylül le ilgili iletişim bilgisi paylaşıldığını görmedim..
Facede medyum eylül diye sayfası var diye 50 kez adı geçti zaten serap da böyle bulmuş olmalı ki buldum diye cevap yazdı. Demekki iyi takip etmiyormuşun )

Facede medyum eylül diye sayfası var diye 50 kez adı geçti zaten serap da böyle bulmuş olmalı ki buldum diye cevap yazdı. Demekki iyi takip etmiyormuşun )

haklısın cnm sen yazınca sadece bu bilginin paylaşıldığını hatırladım iş yerimde face yasak o yüzden bakamadığım için bu bilgiyi unuttum sanırım.

Kadriye hn. hakkında daha çok yorum demişsiniz arkadaşlar ama dediğim gibi bana artık yorum yapıyor çünkü tanıyor ama hala bildiği şeyler vardır, forumda beğenenler de var beğenmeyenlerde, benim giden arkadaşlarımdan beğenmeyenlerde oldu ama ben giderim öyle diyeyim, tunalı falcılarına gelince, verzogenin dediği gibi çelikler pasajındakilerin hepsine baktırdım, orda laf terapi var bi kadın bi erkek bakıyor, bence kadın olan fena değil katina bakıyor, erkek iskambil, nepale gidilmez diyebilirim, cicim fos, mantıcı ise bende kimsenin söylemediği birşey malesef gerçekleştiği için arada bir uğradıklarımdan ama onu beğenmeyende çok, zaten çok kısa bakar, ertuğ psjındakine gidilmez ismini bile hatırlamıyorum, istanbul sayfasında elmira çok popüler olduğu için ona telefonda baktırmıştım ama tavsiye edemiyorum, kısacası aslında hep boş ama merak işte..

ya dun emek 8 de bi falcıdan bahsettiler iyi diye sordum ama pek net bilgi alamadım nerdedir kimdir diye. yalnız biraz pahalı oldugu için cok düşünmedim o an ( 30 tl ) ama suan bi gitsemmi dedim :)
giden bilen varmı acaba?

Bu arada mart ayının ilk haftası bitti. haftada ben çiğdeme opsiyon tanıdım pazara kadar çiğdemin dedikleri çıkıyormu sorunsalını çözüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…