Ankara'daki Falcılar

yok onlar ayrılacağını önceden de kestiriyorlardır - o kadar boğmaya kimse dayanmaz. çiğdem'i kaybettiklerine değer mi diye sormuşlardır.

Cidan'dan önce Karamel Cafe'ye gittim, Lale'yi sordum. Bugün izinli ama ... var o baksın dediler. İsmini hatırlamıyorum, ama dönmeydi. Daha önce geldiniz mi dediler, 'hayır' dedim. İçerde fal bakan o kişi 'Kız niye öyle diyooon, aşağıda karşılaştık ya, oturuyoduuun' dedi. 'Ben yeni geldim, oturmuyordum' dedim, o sırada telefonum çaldı, konuşa konuşa kaçtım Karamel Cafe pek sevimsiz bir yerde, kendisi de öyle

Pardon Lale değil, Leyla

Sevgili Özlem _ozi Rukiye hanıma ve online Gamze hn bende baktırdım. Gamze hn söyledikleri çok genel konulardı sanki. Ama yinede hakkını yemiyeyim. Çıkan şeyler olursa paylaşırım. Fakat Rukiye hn benim en beğendiğim falcılardan birisidir. Mesala bana Haziran ayında baktığı falda bu ay gerçekleşen şeyler var. Zaman tutmadı ama olay aynen tarif ettiği gibi. Birde kısa bakmasa harika olur. Herkese selamlar.

Yazdıklarını okuyunca çok güldüm ve dediklerine aynen katılıyorum kafe de ne kafe ama bizim balkonuda kafe yapsak anca o kadar olur.Yalnız o dönme varya epey bişeyler biliyor adı da göksu.Tavsiye edermisin dersen etmem ama bakarsa çok derin bakar gibi.Zaten hiç durmuyor sağaa sola laf yetiştiriyordu.

Sevgili Verzogen, Çiğdem hanımın telefonunu banada gönderirseniz çok mutlu olurum. Mesuliyet konusuna gelice rahat olun. Fal bu çıkabilirde çıkmayabilirde. Teşekkürler hoşçakalın.

numara için çokk tesekkr ederim.sağolun.

Çiğdem sayemizde meşhur oldu....İnşallah dedikleri çıkarda, bu kadar sayfayı boşa yazmamış olalım.

Çiğdem sayemizde meşhur oldu....İnşallah dedikleri çıkarda, bu kadar sayfayı boşa yazmamış olalım.

Çiğdemin numarasını istediğimde iş yerinin kartını al dedi aldım o sırada kağıda 5 gün 10 gün diye not almış ben karıştırırım dediğimden onu tel sanmışlarsa üzülürüm bir de kk de meşhursunuz dediğimde bir ben okuyamadım şu sayfayı demişti demekki iş yeri sahibini kasttetmiş onlar kaybetti dahada gitmem çidan a

Yarin karamel kafeye gidip goksuya fal baktirmak istiyorum ama onca sayfa gezdim hic yoruma rastlamadim onla ilgili. Acaba gidip memnun olan varmi? Bilgilendirirseniz cok sevinirim, bosa gitmeyim en azindan:44:

Göksu hayatımda gördüğüm en berbat falcı sanırım. Falcı bile değil belki de o. Öyle oturtmuşlar işte dikkat çekici biri olduğu için. Zaten millet tipine konuşmasına bakıp gidiyor ona. Hiçbir şey bilemedi bende. Burç üzerinden zırvalıyor sadece.

tesekkur ederim ozaman ona hic gitmeyim. Peki rukiye hangi kafede sanirim onun hakkinda iyi yorumlar vardi :)

ya arkadaşlar bişey sorucam bahçeli de çadır cafe var zeynep isimli birini çok övdüler giden arkadaşlarım aranızda duyan oldu mu hiç

bi dk.kadını tarif eder misin..çiğdem olamaz bu.çiğdem burc fln asla sormaz.eş çocuk yaş fln sormazzzzzzzzz.bi tarif et canım şu hatunu

merhaba ben izmirdeki falcılar konusunda yeşilyurtta fal bakanemel hanım diye birini öğrendim.. ayrıca izmirde geçen senelerde bu hanıma gidenleri de dinledim herkez acayip memnun, günlerdir bu falcı emelin telefon numarasını arıyorum. bi tane telefon numarası buldum fakat emel hanım artık onu kullanmıyormuş telefonu değişmiş. VE DE İSTANBUL'A TAŞINMIŞ ARTIK TAKSİM TARAFLARINDA FAL BAKIYOMUŞ diye duydum.. duyan giden bilen biri varsa lütfen telefon numarasını bana da versin, çok lazım lütfen yardımcı olun bana..

bi dk.kadını tarif eder misin..çiğdem olamaz bu.çiğdem burc fln asla sormaz.eş çocuk yaş fln sormazzzzzzzzz.bi tarif et canım şu hatunu

kesinlikle çiğdem değildir o ben anladım galiba kim oldugunu çünkü ben çiğdem için beklerken birini gsterdiler ismini duyamadım genç zayıf esmer bir bayan ...... hanım baksın gibi yok dedim. figen değildi ama figen dısardaydı. çiğdem bana hiç burc sormaz sadece yaş isim anne ismi. hatta çiğdem burcla ilgili tek kelime etmedi 2 seferde de :S

30 yaşlarında, balık eti, kızı saçlı hoş bir hanım. Bir kağıdın üzerine not aldı. Hatta annemin adını, kayınvalidemin adını da kağıda yazdı. Saat gibi bir şey yaptı. Çarpıları, eksileri saatteki sayıların yerine yazdı. Fal bakarken sorular da soruyordu. 2:30'tan önce orada olmalı, ben gittiğimde birine fal bakıyordu.

çiğdem sarı saçlıydı sanırım, yani sarıya yakın bir ton gibi aklımda kalmış. Tarif ettiğiniz kadını sanki ben orda gördüm gittiğimde ama emin değilim:44:

Kızıl saçlı olan Figen. Çiğdem değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…