sahinus sana inanmıyorum....genel yorumları burada özel yorumları özelden bekliyorum....
Canım ben 13 30 gibi ayrıldım çiğdem bana bu sefer uzun baktı bir sürü zaman ve tarih verdi ama kafam karıştı bu ayın sonunu 21ile 37 gün arası vs vs ama olayın özü şu dur ki bir kaç ay içinde herşey güzel olacak dedi özet olarak
Sahinus galiba gördüm seni hemen senden sonra baktırdım çiğdem bana 2.sin bugun dedi. cafedekilerle bi tartışma yaşadı çiğdem senden sonra nedenini anlamadım böyle sinirlendi falan ben özgür bi insanım istedigim kadar bakarım falan diye. galiba süreye laf ettiler. banada uzun baktı ve son 5-6 dakkası o genc bayan kafe çalışanı başımızda bekledi falı dinledi aşırı rahatsız oldum. ama sonuç olarak çiğdem uzak tarihler verdi tarihler umrumda değil sonu güzel olsun yeter bana çok moralim düzelmedi bugun neden bilmiyorum karamsarlığımı atamadım.
Çiğdeme giden çoğu kişi gibi sende aynı düşüncelerle çıkmışsın. sıradan bir fal gibi dinliyosun bende bu şekilde çıkmıştım. şimdi verdiği tarih ve olaylarla ilgili beklemedeyim.
Ne zaman fal baktırasım gelse Allah bana yol açıyor adeta hatta dedim ki 45 dakikam var dedim çiğdeme telefon açtılar on dakikaya geliyorum dedi geldi ilk ben vardım valla kimse yoktu sırada bu arada şehir dışındakilere bakıyormuş telefondan sordum yardımım olsun kk ya ve telefonunu da aldım cafenin de ama cafeye pek söylemiyor bu telefon olayını gidenler alenen sormasınlar ekmeğinden falan olur da çaktırmayın çalışanlara
Sahinus galiba gördüm seni hemen senden sonra baktırdım çiğdem bana 2.sin bugun dedi. cafedekilerle bi tartışma yaşadı çiğdem senden sonra nedenini anlamadım böyle sinirlendi falan ben özgür bi insanım istedigim kadar bakarım falan diye. galiba süreye laf ettiler. banada uzun baktı ve son 5-6 dakkası o genc bayan kafe çalışanı başımızda bekledi falı dinledi aşırı rahatsız oldum. ama sonuç olarak çiğdem uzak tarihler verdi tarihler umrumda değil sonu güzel olsun yeter bana çok moralim düzelmedi bugun neden bilmiyorum karamsarlığımı atamadım.[/QU
ben çıkarken abla bir bakar mısın dedi biri bişeyler oldu gibi
geldi de bana bana uzun baktığı içinmiymiş o yada telefon verdiği için falan da olabillir. çünkü tel, verdiğini gördü bana bir de arkamdan isterseniz falcının numarasını fln da verelim mi diye sordu bren de yoo randavu için kartı aldım falan dedim ama orası garipti hangi cafe falcının telini verelimmi diye sorar..
hanımlar çiğdem cidandan ayrıldı yeni yerine başladı.yeni yerini söylicem ama sanırım tlf wermek yasak siteden.yeni yeri gmk bulwarında.kiler market üstü 1.ci katta.mekanın adı ALCATRAZ restorant bistro cafe
Sahinus galiba gördüm seni hemen senden sonra baktırdım çiğdem bana 2.sin bugun dedi. cafedekilerle bi tartışma yaşadı çiğdem senden sonra nedenini anlamadım böyle sinirlendi falan ben özgür bi insanım istedigim kadar bakarım falan diye. galiba süreye laf ettiler. banada uzun baktı ve son 5-6 dakkası o genc bayan kafe çalışanı başımızda bekledi falı dinledi aşırı rahatsız oldum. ama sonuç olarak çiğdem uzak tarihler verdi tarihler umrumda değil sonu güzel olsun yeter bana çok moralim düzelmedi bugun neden bilmiyorum karamsarlığımı atamadım.[/QU
geldi de bana bana uzun baktığı içinmiymiş o yada telefon verdiği için falan da olabillir. çünkü tel, verdiğini gördü bana bir de arkamdan isterseniz falcının numarasını fln da verelim mi diye sordu bren de yoo randavu için kartı aldım falan dedim ama orası garipti hangi cafe falcının telini verelimmi diye sorar..
Sanmıyorum daha öncesinden vardır yoksa hemen bir telefon nosu verdi diye insan çıkar mı? baksana hemen başka yere bile başlamış demek ki yerinide belli etmiş .
hanımlar çiğdem cidandan ayrıldı yeni yerine başladı.yeni yerini söylicem ama sanırım tlf wermek yasak siteden.yeni yeri gmk bulwarında.kiler market üstü 1.ci katta.mekanın adı ALCATRAZ restorant bistro cafe
bismillah ne zaman oldu bu olay? ayy bana uzun baktığındansa üzülürüm bu arada sen nasıl haber aldın yoksa sen çiğdem misin
Çiğdemin cidandan ayrılışına bi anlamda sevindim acayip müzikler vardı orda ya
Neysr Çiğdemin yeni yeri hayırlı olsun, Şahinus bu senin ikinci gidişin galiba, ilkiyle aynı şeyleri mi söyledi ve tarihleri yine aynı mı yoksa farklı mı merak ettim, paylaşırımısın?
alcatraz ın teefonu ben de war.hani randewu almak için ya da tlf.da bakar mı sormak için.bileniniz warsa yazsın.numara yazmam yasak değilse yazıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?