30 yaşlarında, balık eti, kızı saçlı hoş bir hanım. Bir kağıdın üzerine not aldı. Hatta annemin adını, kayınvalidemin adını da kağıda yazdı. Saat gibi bir şey yaptı. Çarpıları, eksileri saatteki sayıların yerine yazdı. Fal bakarken sorular da soruyordu. 2:30'tan önce orada olmalı, ben gittiğimde birine fal bakıyordu.
canım çiğdem biraz meksika biraz kızılderilileri andırıyor kısa boylu tombik esmer biri.bu tarif ettiğim kişi falıma baktı o çiğdem değil mi? beni de kandırmasınlar sonra:)
kesinlikle çiğdem değildir o ben anladım galiba kim oldugunu çünkü ben çiğdem için beklerken birini gsterdiler ismini duyamadım genç zayıf esmer bir bayan ...... hanım baksın gibi yok dedim. figen değildi ama figen dısardaydı. çiğdem bana hiç burc sormaz sadece yaş isim anne ismi. hatta çiğdem burcla ilgili tek kelime etmedi 2 seferde de :S
Sanırım bana da o baktı desenize cidan kafenin oyununa geldik hep birlikte...buradan rezilliklerini ve iş ahlaklarınıda okuyup değerlendirsinler..
aaa bir dakika kızlar yaa çiğdem kızıl saçlı tombiş esmer orta yaşlarda bir bayandı. Figeni biliyorum o değill şimdi şüpheye düştüm bak şimdi stratejisi yalan üzere kurulan bir işletmeyse kandırıkçılarsa ömürleri çooook kısa olur burayı okuyan bilmediğimiz daha biçok kişi var hepsi cidan için kayıp bu işin peşini bırakmam ama ben
sana da figen bakmış. çiğdem,siyah veya koyu kahve saçı vardı yuvarlak güler yüzlü baya kısa boylu esmer iri göğüslü tombik biri
ya arkadaşlar bişey sorucam bahçeli de çadır cafe var zeynep isimli birini çok övdüler giden arkadaşlarım aranızda duyan oldu mu hiç
sahinus ben kandırılmışım[/QUOT
geçmiş olsun canım. o zaman farkında olmadan yeni bir falcı daha denemiş oldun desenebir de çiğdeme git bakalım o ne diyecek
sahinus ben kandırılmışım[/QUOT]
geçmiş olsun canım. o zaman farkında olmadan yeni bir falcı daha denemiş oldun desenebir de çiğdeme git bakalım o ne diyecek
sahinus ben kandırılmışım[/QUOT
o durumda arkadaşlar çiğdemle ilgili yapılan yorumların çogu güvensiz tabi gercek ciğdeme giden kişiler için demiyorum...bu arada çiğdem bizden dahada çok kandırılmış yerini değiştirmekle iyi yapmış iyi bir falcı nasıl kandırılmış
o durumda arkadaşlar çiğdemle ilgili yapılan yorumların çogu güvensiz tabi gercek ciğdeme giden kişiler için demiyorum...bu arada çiğdem bizden dahada çok kandırılmış yerini değiştirmekle iyi yapmış iyi bir falcı nasıl kandırılmış
Neyse şimdi alcatrazda onu biliyoruzda acaba gerçek çiğdeme baktırmayıpta falım çıktı diyenler kime baktırdı acaba figen olamaz çünkü o çıkmıyor başka kim olabilir ki ondan memmun kalanlar da var sezarın hakkı sezara sonuçta orda iyi bir fal bilen biri var anlamı çıkmıyor mu ben mi yanılıyorum
Neyse şimdi alcatrazda onu biliyoruzda acaba gerçek çiğdeme baktırmayıpta falım çıktı diyenler kime baktırdı acaba figen olamaz çünkü o çıkmıyor başka kim olabilir ki ondan memmun kalanlar da var sezarın hakkı sezara sonuçta orda iyi bir fal bilen biri var anlamı çıkmıyor mu ben mi yanılıyorum
Figene baktırıpta, çiğdem yorumu yapanlar beni düşündürür aslında :26:
Aaa kızlar neler olmus böyle :) sahtekarlıga bakın ya demek çigdem diye figene baktırmıslar neseki ben çigdemi tanıyodum öyle bi sorun olmadı bgnde arkadasımı götürcem çigdeme bakıyım ona ne diyecek
canım ben figeni biliyorum o değildi eminim hatta ben gittiğimde de tuhaf tuhaf baktı figenin dediği hemde kesin geleceksin dediği bir durum vardı ocak için olmadı bu konuda çiğdemde tarih verdi olacağını söyleyip olursa benim için bomba olur paylaşırım sizinle tabiyiiki o çiğdemse.. çiğdem sanırım kilolu kızıl gibi kahve gibi saçlı şöyle dağınık omuzlaarında saçları.. bir arkadaş sarışın demişte o yüzden şok oldum değil diye bana söylediği durum mühim bu yüzden öğrenmem lazım gerçek çiğdem mi uosa sahte iğdemmiydi baktırdığım:))
Sevgili Özlem _ozi Rukiye hanıma ve online Gamze hn bende baktırdım. Gamze hn söyledikleri çok genel konulardı sanki. Ama yinede hakkını yemiyeyim. Çıkan şeyler olursa paylaşırım. Fakat Rukiye hn benim en beğendiğim falcılardan birisidir. Mesala bana Haziran ayında baktığı falda bu ay gerçekleşen şeyler var. Zaman tutmadı ama olay aynen tarif ettiği gibi. Birde kısa bakmasa harika olur. Herkese selamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?