Ankara'daki Falcılar

sorumu değiştiriyorum yeni duruma göre
bu alcaztraz da akşam kaça kadar bakılabiliyodur acaba ? tlf la mı randevu alınıo ?

ayy sahinus sen çok yaşa çok güldürdün beni:) ben çiğdem miyim?keşke olsaydım kendi falıma bakardım hergün.çiğdemle tlf da konuştum.zaten siz de tartışmayı görmüşsünüz.

tartışmanın konusu ney onu anlamım ben baktırdım gittim ama bişewyler oldu anlamadım çiğdem yerinden memmun mu bari ?

Sahinus sadece sayfayı değil çiğdemide hareketlendirdi
İnş yeni yerinde fal daha pahalı değildir. ama fincan üstü 1tl muhabbeti olmaz en azından

kahwe 15 kahwe tarot beraber 30 olcakmış sanırım.ay yine beni çiğdem sanmayın.bir daha böyle düşünen olursa çok üzülürüm foruma da yazmam birşey....verzogen yetiş imdadıma:)

sorumu değiştiriyorum yeni duruma göre
bu alcaztraz da akşam kaça kadar bakılabiliyodur acaba ? tlf la mı randevu alınıo ?

çiğdem bugün orada.randewusuz da gidebilirsiniz bence.akşam 8 e kadar belki 9 olur emin değilim ama orada olmalı.internetten bulun alcatrazın telini sorun randewu alın

kahwe 15 kahwe tarot beraber 30 olcakmış sanırım.ay yine beni çiğdem sanmayın.bir daha böyle düşünen olursa çok üzülürüm foruma da yazmam birşey....verzogen yetiş imdadıma:)

ahahah:))) keşke çiğdem olsan indirim yapardın bize. :)
neyse çok pahalı olmamıs buna sevindim. Galiba önceside var tartışmaların beni ordan oraya sürüklüyorlar tarzı da bişeyler söylüyodu çunku

çiğdem bugün orada.randewusuz da gidebilirsiniz bence.akşam 8 e kadar belki 9 olur emin değilim ama orada olmalı.internetten bulun alcatrazın telini sorun randewu alın

telefonu varsa bna iletebilirsnz. şehir dışındayımda ancak telefondan baktırabilirim

yettim kuzu - tam çiğdem'in alcatraz'a geçtiğini belirtmek için yazıyordum ki baktım sen benden önce davranmışsın. cidan'ın işletmesine zaten gıcık oluyordum, en son çiğdem'e yaptıklarından sonra iyice tepem attı. bu kadar kalitesiz saçma bir yer olmaz ya. fincan üstüne zorla koydurdukları 1 liradan belliydi ne kadar paragöz oldukları. gereksiz bir cafe, oraya figen'i de falcı diye oturtanlara da ayrı bi gıcığım zaten - boş yere paramı yedi, baştan sona sallıyor. kadınlar kulübüne girip yazılanları okuyorlamış - her cümlemi iyi bellerler inşallah:)

Son düzenleme:
çok üzüldm yaa.uzun zamndr telefon numarasına ulasmaya calışıyordum. bilen birini sonunda buldum ama işe yaramadı. nasıl yapabilirizki. herhangi bir fikriniz varmı

ben sana telefonunu yollarım ama sonradan beğenmezsen filan mesuliyet kabul etmem. forumda çiğdemle alakalı çok büyük beklenti içinde girildi. ortalamanın üstünde bir falcı zaten ama her dediği çıkıyor diye bir şey yok.

çok tesekkr ederim.çok memnun olurum gercekten. o konuda hiç şüpheniz olmasın.

Verzo ne olmuş yahu kendimi töhmet altında hissediyorum niye ayrılmış

Bende cidana gittim bugun çigdem izinli dediler yalancılat :) yarın tekrar gidecektim iyi oldu burayı okudugum direk o cafeye giderim artık:) gıcık oluyodum o cidan cafeyede zaten iyi olmus orda çıktıgı :)

mail yazdım sana canım..

oo baya almış yürümüş bı topik..harika bir çalışma olmuş..herkes bütün tecrübe ve bildiklerini yazmış..çok güzel :)

ben de bir ara asmalıkonak diye biryerde esmer bir kadına baktırdım..bana sanki ezberlediği şeyleri söylüyormuş gibi geldi :)

metumetu Çiğdem değil arkadaşlar ama odtuodtu'den emin değilim Şaka şaka kızma metumetu

Bugün ben de Cidan Cafe'ye 2:30'a yakın gittim. 2:50' de Çiğdem benim falıma bakmaya başladı. Nasıl buldun derseniz, falcı tecrübem yok. Ama benim, eşimin, çocuğumun burcumuzu, yaşlarımızı baştan soruyor. Falda burçlarımıza göre de bir şeyler söyledi, işte orada tutturamadı. (Burcumun özelliklerini taşımıyorum ) Eşimle, çocuğumla ilgili önemli konular vardı, onları bildi, bu konularda güzel şeyler söyledi (Ben bunlara tutturdu diye bakıyorum) Hastalık, ameliyat, cenaze gibi tatsız şeyler de söyledi (Bunlara da tutturamamıştır diye bakıyorum) Çıkışta parayı öderken, 'falcıyı nasıl buldunuz, bildi mi?' diye sordular. 'Yarısını bildi, yarısını bilemedi, fal işte!' dedim, demek o sırada ayrılacağını bilmiyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…