way anasını neler olmuş bi kaç saatte yaa
ayy sahinus sen çok yaşa çok güldürdün beni:) ben çiğdem miyim?keşke olsaydım kendi falıma bakardım hergün.çiğdemle tlf da konuştum.zaten siz de tartışmayı görmüşsünüz.
Sahinus sadece sayfayı değil çiğdemide hareketlendirdi
İnş yeni yerinde fal daha pahalı değildir. ama fincan üstü 1tl muhabbeti olmaz en azından
kahwe 15 kahwe tarot beraber 30 olcakmış sanırım.ay yine beni çiğdem sanmayın.bir daha böyle düşünen olursa çok üzülürüm foruma da yazmam birşey....verzogen yetiş imdadıma:)
sorumu değiştiriyorum yeni duruma göre
bu alcaztraz da akşam kaça kadar bakılabiliyodur acaba ? tlf la mı randevu alınıo ?
kahwe 15 kahwe tarot beraber 30 olcakmış sanırım.ay yine beni çiğdem sanmayın.bir daha böyle düşünen olursa çok üzülürüm foruma da yazmam birşey....verzogen yetiş imdadıma:)
yok ya ben şaka yaptım bu kadar hızlı haberin olunca[/şaka olsun tabii ya.çok üzülürüm yoksa.ben çiğdemden çok rica etmiştim yerin değişirse bana mutlaka haber wer diye.o da sözünü tuutu beni aradı.konu bu
ahahah:))) keşke çiğdem olsan indirim yapardın bize. :)
neyse çok pahalı olmamıs buna sevindim. Galiba önceside var tartışmaların beni ordan oraya sürüklüyorlar tarzı da bişeyler söylüyodu çunku[/QUObütün msj larımı bi okuyun bakayım.ankarada para kaptırmadığım falcı mı kalmış?
çiğdem bugün orada.randewusuz da gidebilirsiniz bence.akşam 8 e kadar belki 9 olur emin değilim ama orada olmalı.internetten bulun alcatrazın telini sorun randewu alın
özel msj hakkım yokki
çok üzüldm yaa.uzun zamndr telefon numarasına ulasmaya calışıyordum. bilen birini sonunda buldum ama işe yaramadı. nasıl yapabilirizki. herhangi bir fikriniz varmı
ben sana telefonunu yollarım ama sonradan beğenmezsen filan mesuliyet kabul etmem. forumda çiğdemle alakalı çok büyük beklenti içinde girildi. ortalamanın üstünde bir falcı zaten ama her dediği çıkıyor diye bir şey yok.
ben sana telefonunu yollarım ama sonradan beğenmezsen filan mesuliyet kabul etmem. forumda çiğdemle alakalı çok büyük beklenti içinde girildi. ortalamanın üstünde bir falcı zaten ama her dediği çıkıyor diye bir şey yok.
mail yazdım sana canım..yettim kuzu - tam çiğdem'in alcatraz'a geçtiğini belirtmek için yazıyordum ki baktım sen benden önce davranmışsın. cidan'ın işletmesine zaten gıcık oluyordum, en son çiğdem'e yaptıklarından sonra iyice tepem attı. bu kadar kalitesiz saçma bir yer olmaz ya. fincan üstüne zorla koydurdukları 1 liradan belliydi ne kadar paragöz oldukları. gereksiz bir cafe, oraya figen'i de falcı diye oturtanlara da ayrı bi gıcığım zaten - boş yere paramı yedi, baştan sona sallıyor. kadınlar kulübüne girip yazılanları okuyorlamış - her cümlemi iyi bellerler inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?