Ankara'daki Falcılar

Yanlis anlama olmasin lutfen ben gayet memnun kaldim. Son sansin derken umitsizce soylemedi, benimle gorusmek isteyen kisiler oldugunu gordugunu soyledi ama ask anlaminda mutluluk anlaminda son sansin dedi, ne garip ki ben de oyle hissediyorum.

Anlat ben yorum yapayim da demedi ne gorduyse soyledi. Cikacak mi, Allah bilir.

Mutsuz degil gayet mutlu ayrildim.

Son düzenleme:
alabildin mi randevu? bir de ben şimdilik vazgeçtim gitmekten. İçimden geldiği gibi yapacam, kendi sezgilerime güvencem. Ama gidersen yaz buraya neler oldu, neler dedi:)

Figen icin ne diyosunuz kizlar

figen'e 3 defa gittim sonuç bende de 0, anı bildi ama geleceğe yönelik şeyler malesef, rukiye'ye bu sene hiç gitmedim ama ayrıldığım arkadaşımla evleneceksin demişti biliyor zannediyorsun ama ileriye yönelik şeyler tutmuyor, o yüzden bu sene hiç gitmedim...takdir sizin...

hiçbir dediği mi çıkmadı

alabildin mi randevu? bir de ben şimdilik vazgeçtim gitmekten. İçimden geldiği gibi yapacam, kendi sezgilerime güvencem. Ama gidersen yaz buraya neler oldu, neler dedi:)

Aldım canım ve gittim ama pek begenmedim acıkcası simdiki anı bile pek bilemedi, tutturdugu 1 2 konu oldu onun dısında maalesef memnun kalmadım ben. Sorularım vardı ama o kadar acele ettirdi ki ancak 3 tane sorabildim kısacası ben tavsiye etmiyorum

sorularına net cvpta mı vermedi? Ya bence sezgilerine güvenmeli, içinden geldiği gibi yaşamalı. Başkalarının öngörüleri değil seninkiler daha önemli...:)

sorularına net cvpta mı vermedi? Ya bence sezgilerine güvenmeli, içinden geldiği gibi yaşamalı. Başkalarının öngörüleri değil seninkiler daha önemli...:)

Basta calısıyorsun dedi bende hayır ogrenciyim dedim oda evet ama staj gibi biseyin var ondan calısıyorsun demistim dedi halbuki oyle biseyde yok. Okul hayatımda bir degisiklik olacak daha dogrusu olmasını istiyorum, aklımdan gecen bolumu bildi ama suanda okudugum bolum icinde buda hayırlı senin icin dedi degisiklik olursa oda hayırlı olcak olumlu goruyorum dedi yani iki turlude hep olur dedi. Birde ailemle alakalı 1 2 sey bildi. Erkek arkadasımın ismini fln bilemedi, daha dogrusu 1 harf soyledi diger soyledigi harf tutmadı sonra kendisi sordu adını. 3 soru sorabildim olabilirmi diye birine evet olacak dedi, digerleri icinde sana kalmıs iki turlude hayırlı senin icin dedi, bakalım olacak dedigi sey olur mu bilmiyorum onun daha zamanı var 3 4 ay.

Son düzenleme:

Gününde mi değildi acaba çok şaşırdım :26:

Gününde mi değildi acaba çok şaşırdım :26:

Bilmiyorum ki canım yalnız bizden once fal bakarken birine baska bir bayan geldi randevusuz banada bakabilirmisin fln dedi oda kendimi iyi hissetmiyorum bugun bile randevu aldıkları icin geldim dedi belkide o yuzden olabilir :44:

Bilmiyorum ki canım yalnız bizden once fal bakarken birine baska bir bayan geldi randevusuz banada bakabilirmisin fln dedi oda kendimi iyi hissetmiyorum bugun bile randevu aldıkları icin geldim dedi belkide o yuzden olabilir :44:

Kesinlikle öyledir :26:

rukiye bende hrşeyi tıkır tıkır bilerek anlattı.tabii ağzımı acmaya fırsat wermedi.bana da ewlenmiyeceksiniz dedi.sen bu insandan daha üstünsün çok yüz werme dedi:)bence o bugün iyi gününde olmadığı için öyle dawranmıştır.zaten biraz asabi gibi bir hali war.fal bitti daha ben yerimden doğrulmadan bir sonraki müşterimi alabilir miyim dedi.kibarca kalk git artık dedi:)

Bencede rahatsız olduğu için bakamamıştır.

ben bır kızla goruştum telefonda önce sacma geldi telefonda fal aa birde baktım ki takır takır cıktı şiddetle tavsiye ederi adı merve gercekten super

rukıye cok igrenç kızılaydakı bana sorun leyla kotu filiz vardır eh işte yanı kızılaydakılar fasa fıso para tuzagı kızlar

valla ben şimdiye kadar ankaradaki nerdeyse bütün falcıları gezdim zaten bu siteyede sırf bu başlık için kayıt oldum. acaba bilmediğim bir falcı öğrenirmiyim diye. ama yok ne yazık ki betül, figen, fikriye, mikriye, pınar, deniz daha bi ton kişiye gittim biraz meraklıyımdır :) şimdi uzun zamandır gittiğim daha doğrusu fal baktırdığım sadece bir kişi var. ilk baktırdığımda aman hiçbir şey bilemedi demiştim ama 2 yıl önceki şeylerle şimdi bile karşılaşıyorum. mesela çalışacağım iş yerinin şeklini tarif etmişti tıpatıp aynı ki o zamanlar okuyordum daha.. ben hepinize onu tavsiye ederim paranızı boşu boşuna sokağa atmayın ben yıllarca attım şimdi devamlı ona baktırıyorum tarot. hepinize tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…