alabildin mi randevu? bir de ben şimdilik vazgeçtim gitmekten. İçimden geldiği gibi yapacam, kendi sezgilerime güvencem. Ama gidersen yaz buraya neler oldu, neler dedi:)Aynen bende bu ücünü merak ediyorumBirde figeni merak ediyorum. Ama önceligimi Rukiye'den kullancam oda 4ten sonra bakıyormus ve randevu almak cok zormus :/ Yarın sansımı deneyecegim bi, aklımdaki soruları yanıtlasın yeter
aynen onaylıyorum.nur gecmişi sorunları bilir ama dedikleri çıkmazbence nura boşa para verme sen bilirsin 10a yakın arkadaşıma baktı hiçbiri mi çıkmaz.diğrelerini dene nura verceğin paraya yemek ye sonra diğerlerine git kahvelerini iç
Figen icin ne diyosunuz kizlar
Figen icin ne diyosunuz kizlar
ben kendi adıma söyliyeyim..2-3 kere baktırdım.sonuç 0....
figen'e 3 defa gittim sonuç bende de 0, anı bildi ama geleceğe yönelik şeyler malesef, rukiye'ye bu sene hiç gitmedim ama ayrıldığım arkadaşımla evleneceksin demişti biliyor zannediyorsun ama ileriye yönelik şeyler tutmuyor, o yüzden bu sene hiç gitmedim...takdir sizin...
alabildin mi randevu? bir de ben şimdilik vazgeçtim gitmekten. İçimden geldiği gibi yapacam, kendi sezgilerime güvencem. Ama gidersen yaz buraya neler oldu, neler dedi:)
Aldım canım ve gittim ama pek begenmedim acıkcası simdiki anı bile pek bilemedi, tutturdugu 1 2 konu oldu onun dısında maalesef memnun kalmadım ben. Sorularım vardı ama o kadar acele ettirdi ki ancak 3 tane sorabildimkısacası ben tavsiye etmiyorum
sorularına net cvpta mı vermedi? Ya bence sezgilerine güvenmeli, içinden geldiği gibi yaşamalı. Başkalarının öngörüleri değil seninkiler daha önemli...:)
Basta calısıyorsun dedi bende hayır ogrenciyim dedim oda evet ama staj gibi biseyin var ondan calısıyorsun demistim dedi halbuki oyle biseyde yok. Okul hayatımda bir degisiklik olacak daha dogrusu olmasını istiyorum, aklımdan gecen bolumu bildi ama suanda okudugum bolum icinde buda hayırlı senin icin dedi degisiklik olursa oda hayırlı olcak olumlu goruyorum dedi yani iki turlude hep olur dedi. Birde ailemle alakalı 1 2 sey bildi. Erkek arkadasımın ismini fln bilemedi, daha dogrusu 1 harf soyledi diger soyledigi harf tutmadı sonra kendisi sordu adını. 3 soru sorabildim olabilirmi diye birine evet olacak dedi, digerleri icinde sana kalmıs iki turlude hayırlı senin icin dedi, bakalım olacak dedigi sey olur mu bilmiyorum onun daha zamanı var 3 4 ay.
Gününde mi değildi acaba çok şaşırdım :26:
Bilmiyorum ki canım yalnız bizden once fal bakarken birine baska bir bayan geldi randevusuz banada bakabilirmisin fln dedi oda kendimi iyi hissetmiyorum bugun bile randevu aldıkları icin geldim dedi belkide o yuzden olabilir :44:
rukiye bende hrşeyi tıkır tıkır bilerek anlattı.tabii ağzımı acmaya fırsat wermedi.bana da ewlenmiyeceksiniz dedi.sen bu insandan daha üstünsün çok yüz werme dedi:)bence o bugün iyi gününde olmadığı için öyle dawranmıştır.zaten biraz asabi gibi bir hali war.fal bitti daha ben yerimden doğrulmadan bir sonraki müşterimi alabilir miyim dedi.kibarca kalk git artık dedi:)figen'e 3 defa gittim sonuç bende de 0, anı bildi ama geleceğe yönelik şeyler malesef, rukiye'ye bu sene hiç gitmedim ama ayrıldığım arkadaşımla evleneceksin demişti biliyor zannediyorsun ama ileriye yönelik şeyler tutmuyor, o yüzden bu sene hiç gitmedim...takdir sizin...
Bilmiyorum ki canım yalnız bizden once fal bakarken birine baska bir bayan geldi randevusuz banada bakabilirmisin fln dedi oda kendimi iyi hissetmiyorum bugun bile randevu aldıkları icin geldim dedi belkide o yuzden olabilir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?