falmeraklısı niciyle yazan ve reklam amaçlı yasaklanan arkadaşla yazılarınız ne kadar benziyo? asagı yukarı aynı şeylerden bahsetmişiniz.
asla gitme gülcen ve iki bayan daha var hepsi yalan ben birden fazla gittim oraya
canım peki evi nerde diycem de eğer forumda paylaşmak istemiyorsan mesaj atarmısın özelden? yalnız ben yeni üye olduğumdan cevap atamıyorum. bir de bu serpil hanımı duyan var mı acaba burda baska? yanlış anlama sen gitmişsin bilmiş ama 30 tl gene de fazla iyice bir bilgi toplayıp öyle gidelim :)
walla bilemiyorum sen garipsin çok şüphecisin arkadaşım fal bu ya paran çok kıymetliyse gitme evet serpil hanım evinde bakıyor cafede falan çalışmıyor yeni öğrendik bizde ben denedim kızılaydaki tüm falcılar beş para etmez figeninden pınarına mustafaya evim cafe turuncu cafe hepsini biliyorum ben birden fazlada baktırdım ayrıca emin olun bence siz harcamayın paralarınızı oralarda
aslında ankdaki falcıların çoğu iyi bakmıyor bir arakadaşım birine gidecek yarın öbür gün onu deneyeceği ben cafede falan değilmiş bu kadın şu sıralar çok duyuyorum adını paylaşırım yakında bakalım ne dicek aman fala inanma falsız kalma demişler:)
aslında benim tanıdığım iyi falcı var onun üstüne falcıya gerek yok ama fal hobim benim isteyen olursa paylaşabilirim özelden mesaj atın ben daha atamıyorum özelden mesaj vs
ya bu iki mesajınız(ki arka arkaya atılmış)dan sonra nedense ben sizin sözünüze güvenemiyorum bir türlü... Niyeyse diğer tüm falcılar kötü ama sizin iki dakika içinde baktırıp beğendiğiniz serpil hanım çok iyi. Bilemiyorum ama sizin sözlerinize karşı dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum.
Koskoca ankarada fal baktıracak bir kişi yok :) evim cafeyemi gitsem diyorum gülcan takıldı aklıma birden gideslm geldine kaadara bakıyo acaba?
merhaba arkadaşlar, formu çok uzun zamandır takip ediyorum.
sonunda üye oldum ve okuduğum yorumlarla bugün Fatoş hanıma gittim. Güler yüzlü bir kadın.
geçmişteki bir kaç şeyi bildi. geleceğim konusunda söyledikleri çıkar mı çıkmaz mı zamanla göreceğiz.
akşam geç vakit gittiğim için çıkacağı vakit baktı. o kadar faldan sonra tam konsantre olamadı ama ben falından memnun kaldım.
bir daha gitmeyi planlıyorum, tabi bu sefer erken vakit. Hem daha iyi konsantre olur hemde boş zihinle bakar.
hoşgeldinn :) evet fatoş bence de iyi bi falcı ancak ruh hali değişken bazen cok huysuz olduğu da oluyor :)
Hoşbulduk :) bugün güzel bir haber aldı ben yanındayken :) ruh hali gayet iyiydi.
kim emin olmadığı birine 30 tl verir ki yani? hani birde bahsetmemişsin bu sadece kahve falı için mi yoksa tarotta mı var? tamam anladık serpil diye bi hanım var yeni gelmiş de bundan baska da hiçbir bilgi vermedin ki arkadasım sorunca da tersliyorsun ben anlayamadım yani seni bide kalktın bana garip diyorsun :)
Hoşbulduk :) bugün güzel bir haber aldı ben yanındayken :) ruh hali gayet iyiydi.
bende öyle düşündüm. hayır bide nerde bakıyor ? işi nedir? nasıl gitcez? ne kadara bakıyor? birkaç kişi daha sormuş cevap yok ben anlamadım. herşey belirsiz sorunca da şüpheci olduk iyi mi :)
bunun gariplikle ne alakası var ? bana garip diyorsan ohoooo :) ben sana kibarca sordum değil mi kimmiş neyin nesiymiş diye. reklam yaptığını falan da düşünmüyorum ama bi gizem yarattın yani is adresini vermiyorsun telefonunu vermiyorsun ee biz gitmek istedik diyelim nasıl gitcez bu falcıya ben sana onu soruyorum
arkadaşlar 2 falcı var yeni öğrendiğim haklısınız tam açıklama yapmamışım birine benim arkadaşlarım gitti diğerine ben her ikisinide deniyorum ama arkadaşlarımın baktırdıkları da iyi benim ki de iyi çıktı benim gittiğim biraz daha altıncı hisle bakıyor kahve falı kapatıyorsun ama kadın fincandan ziyade gözüne bakıyor söylüyor öyle konuşturup ağzından lafta alamıyor fakat telde diğer bir arkadaşıma baktı benim gittiğim kadın o da memnun kalmış takdir sizin kızılayda bir daha fal baktırmam ben hepsi yalancı
fikriye ve mikriye abla terapi cafede çalışıyorlar 50 tl ye bakıyolar ama etlik de bi falcı var muhhteşem baktırmak isteyen varsa numarasını verebbilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?