Ankara'daki Falcılar

walla ben 85 verdim fatoş hanım rengarenk cafe konurda toplu esmer siyah saçlı bir kadın

bence acı hiç ama hiç biri tutmadı 3kişi gitmiştik 1 yıl oldu.tık yok hepimizde bi de su falı baktırdık hepimize dua vermişti kimseye gösterme filan dedi.sadece korkunç bir kadın ve kazıkçı

10 a bakıyo kahve falını ve 5 tarot kartı seçtiriyor.iyi falcı pişman olmazsın ama kısa bakıyor ve evim cafe cok kalabalık randevu alıp git mutlaka yoksa cok beklersin

tesekkür ederim canım fatos ta var bakalım yarın ikisinden birine gider aksam eve geldigimdede yorum yazarım size:)

nerdeymiş kızlar burası? birde ne kadara bakıyor? :)

güneşablaya gitmek için daha fazla dayanamadım telefonunu almıştım bu gün gittim kızlar.ilk defa hiç konuşmadan fal baktırdım.adını söyle başka bir şey söyleme dedi .şaşırdım hep önceden soru sorarlardı burcumu sorarlardı.iyiki gitmişim.fazla birşey söylemek istemiyorum reklam derler.sadece benden önceki müşterisi meta fizik konusunda tanınan biri olduğunu söyleyim siz anlayın.arkadaşlarım ve ben başımız sıkıştıkça yanında olacağız.falcı falan değil o.çok başka birşey.yeri karanfil 1 de simit sofrasının bulunduğu binanın 4.katında binanın üstünde zaten güneşabla diye tabelası var ama binanın numarasına bakmadım kolay yeri.kahve aşk yıldıznamesi beraber bakıyor yanındada tarot çekiyor kendinden.25 liraya.

tatlım merak ettim şimdi ya yani sence nasıldı ? tarih verdi mi birde uzun bakıyor mu biraz daha bahsedebilir misin :)

Mrb benim de özelden msj atma hakkım yok

bence acı hiç ama hiç biri tutmadı 3kişi gitmiştik 1 yıl oldu.tık yok hepimizde bi de su falı baktırdık hepimize dua vermişti kimseye gösterme filan dedi.sadece korkunç bir kadın ve kazıkçı
sadece parama üzüldüm çünkü bana söledikleri çok can sıkıcı şeylerdi birde bana ankaranın en ünlü medyumuyum dedi durdu sürekli kendisini övüyordu hasbammm.offfffff şu kızılayda iyi bir falcı yokkkk..

Arkadaşlar form al gülüm ver gülüm şekliyle paslaşmalarla doldu farkında mısınız? ha birde reklam gocuntusu başladı. nedense????
2. üyelikler...caktırmadan reklamlar.... ben site yönetmine teşekkür ediyorum reklamcılara gereken işlemi yaptığı için...

tamam tatlım bekliyoruz :)

merhaba canım öglenleyin gittim fatosa begendim ben nokta atısları oldu karısık 2 konumu bildi..özellikle ilişki durumum hakkında iyi atıslar yaptı..ismini söledi resmen memnun kaldım ben yanlız çok sert bi bayan:)

doğrudur canım bende aynı şeyleri düşünmüştüm :))

fatoşu 5-6 ay önce denemiştik teyzem ve ben gittik.ona çok olumsuz şeyler söylemişti.benim ve teyzemin düşündüğümüz kişinin isimleriyle beraber bildi.hatta çevremdeki bir çocuğun önce harfleriyle söyleyerek sonra bu isim mi dedi doğruydu bu çocuktan bi cacık olmaz dedi o yorumu da doğruydu.haziranda evlilik demişti bana.nisan oldu hala o kişiyle görüşmüyoduk.sonra dedim bi daha baktırıyım aman ne ukala olmuş bana çay getir(ordaki gözlüklü kadına sahibiymiş)bak çayımı ihmla edin sonra çok ararsınız beni fatoş koş müşteri var diye ukala ukala bana fal bakarken başkasıyla konuşmalar.gıcık gıcık tavırlar çok sinir olmuştum .acayip havalara girmişti nisan ayında gittiğimde.bu arada mayısın sonu ve hala haber alamadım o kişiden haziranda evlencekmişim beklemeli miyim sizce:))

ahaha fatoşun dengesizliklerine bir örnek de senden geldi :) bende de aynı durum var sözümona hoşlandığım cocuk 2 haziranda bana aşkını belli etcekmiş şuan hiç konuşmuyoruz bile :)

arkadaşlar fatoş hanıma arkadaşlarla baktırdık ozaman dilek hanım da aynı yerde çalışıyordu ben dilek hanıma baktırdım çok memnun kaldım arkadaşlar fatoş a baktırdı hepsine ezber şeyler söylemiş atıyorum takılma felan filan ani ölüm var etkilenmişsin fiyesko yani borçlar var felan diyo du ondan reklam yapıyorlar herhalde

ahaha fatoşun dengesizliklerine bir örnek de senden geldi :) bende de aynı durum var sözümona hoşlandığım cocuk 2 haziranda bana aşkını belli etcekmiş şuan hiç konuşmuyoruz bile :)

Bende burcumdan ve yükselenimden olsa gerek biraz dengesiz bir insanım. Bana fal bakarken sende benim gibisin dengesizsin demişti. :)
Kendi de biliyor sanırım.

Her neyse bir ara toplanıp falcıya gidelim muhabbeti vardı forumda. Eğer öyle birşey varsa bende katılmak isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…