Ankara'daki Falcılar

Mrb gittiğiniz falcıların nerede oldukları hakkında bilgi verirmisiniz?denemek istiyorum tşk ederim

mrb özelden mesaj atamıyorum bana özelden mesaj atıp mail adresini bırak istersen ben atayım size bilgisini bence sonrada tşk etmek iin yazarsınız bana gerçekten memnun kaldım faldan da falcıdan da anlarım ben birde kendime baksam çok iyi olacakta terzi kendi sçküğünü dikemezmiş

teşekkürler bilgilendirdiğin için ancak ben bir falcıya 50 tl vermeyi gereksiz buldum. sadece kendi fikrim isteyen gidip baktırsın. kızılayda baktırma nedenimiz de muhabbettir. geleceği zaten kendimiz yaratıyoruz. ama tabi iyi bi falcıdır değerdir paraya onu da bilemiyorum :)

şuan 50 tl değil ben fikrimi söyledim ilerisi için haklısın tabii bende aynı şeyi düşünüyorum ve ben çok para harcadım bu fal işine ben maksimum 30 tl veririm bundan sonra şu fatoşuda çok merak ediyorum yarın gideceğim

karanfilin neresinde yakınında ne var mesela ve ne kadar bakıyor pazarlarıda çalışıyor mu biliyor musun yarın gitmeyi düşünüyorum

Valla pazarları çalışıyor mu bilmiyorum. Ama bence çalışıyordur. Öğle vakti 12 gibi giderseniz sizin yararınıza olur çünkü 2den sonra kalabalıklaşıyor.
Karanfil sokakta bi takı satan dükkan var onu geçince, Ata İskendere de gelmeden hemen sol tarafta. 1.ci katta zaten kafanızı kaldırdığınızda tabelayı göreceksiniz.

ok anladım çok tşkler yarın gideceğim tarih vs veriyor mu bu bayan ve ne kadar bakıyor?

ok anladım çok tşkler yarın gideceğim tarih vs veriyor mu bu bayan ve ne kadar bakıyor?

Tarih olarak bana istediğim şeyin haziran gibi olacağını söyledi. Birde kişi ile alakalı harf verdi söylediği harflerde tuttu.
Kahve falı 10 lira. diğerlerini bilmiyorum

Son düzenleme:
Bu bahsettiğiniz cafelerde çalışan falcılardan biri benim falımı tuttursun üstüne ben para vereceğim. :))))

msnvgökyüzü bu sayfalardaki yorumları okuyorum beni neşelendiriyor..canım sıkıldıkca kahve içmek için gider falda baktırayım derim.bir arkadaşım dileğe git güneş kafedeymiş dedi.gittim bazı şeyleri bildi.sahibi günes abla diye biri ordaki delikanlının birine fala inanmadığını söyleyince ayak üstü birkaç tane kart çekti.çocuk resmen morardı.bilemezsem para almam zaten dedi.nakit sıkıntısı yüzünden ben baktıramadım.zaten randevuyla bakıyormuş.istersen dene.hangimiz önce baktırırsak fikirlerimizi paylaşalım.önceden evim kafede çalışıyormuş şimdi kendine kafe açmış.içerdeki müşterileri hep eski müşterileriydi.denemek istiyorum bende.

nerdeymiş kızlar burası? birde ne kadara bakıyor? :)

kızlar şu ermeni falcı ebru varmış onu deneyen oldumu uzun zamandır fal baktırmıyordum dur bir deneyeyim dedim çok kısa baktı o kadar paraya 5 tane bişi söledi önemli olan çıması....yoksa paracığıma acırım..

Sevgili Uyan20, Ermeni Ebru hn 50.lirayamı baktı. İnşallah dedikleri çıkar. Hoşçakalın.

evet 50tl ye baktı ama yüzeysel suya bakayım 100 tl dedi sanki bana şifa dağıtıyor 50 tl nin nesi eksik 100tlden alışmışlar havadan para kazanmaya bu falcılar ne kadar kolay onlar için ahhh birde dedikleri çıksa.. bakalım bekleyip göreceğiz...5 tl ye baktırdığımın aynısını söyledi... gitti gül gibi 50tl...

Aynen canım, aldıklara paraya göre birde dedikleri çıksa. Yok malesef hepsi boş.

Aynen canım, aldıklara paraya göre birde dedikleri çıksa. Yok malesef hepsi boş.

kızlara merhaba bugün fatoşa gittim ben sabahtan kalabalık olmadan biraz ukala bir bayan ama kendinden çok emin konuştu ama benim ve ailemle ilgili birçok şeyi bildi hani övdüğüm yeni falcım var demiştim ya sizlere onunla aynı şeyleri söyledi fakat o bir hafta süre verdi bakalım deneyeceğim olacak mı yoksa geçmişi dinlemeye gitmiş gibi olacağım kendisine kahve su tarot 85 tl verdim ben bugün

buarada serpil hanım face üye ollmuş serpil medyum derseniz bulursunuz kendisi ile görüşün hem böylece bana reklam yapıyorsunuz demezsiniz şüphelerinizde gider

biraz fala vermişsin sanki, su falına 40 a bakıyordu kahve+tarot da 30 olmalı ama bilemedim, fiyatları mı değişti. Bir de fatoş abla pazar günleri çalışmıyordu, emin misin fatoş ablaya baktırdığına? Bkalım inşallah hayırlısıyla çıkar dedikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…