Ankara'daki Falcılar

evett gidelim ::)

Hazirana ne kaldı canım bekleyin birazcık daha:) şaka bi yana çok sert ya sanki zorla baktırıyomusum gibi hissettim.ama geenel itibariyle begendim bi daha gidermiyim bilmem ama :) toplanma gibi bi durum olursa banada haber verin:)

özelden mesaj atma hakkın varsa numaranı yazsana canım

Kızlar falcıya mı gidiyorsunuz toplanıp
Banada haber verin işim olmazsa bende geliyim bayadır baktırmıyorum yine
Baya dediğimde sanırım 15-20 gün anca

o zaman gelmek isteyen arkadaslar gitmek istediğiniz bi falcı var mı bir de boş günlerinizi yazsanız sonunda ortak bi karar verip gidebiliriz böylece :)

ahaha fatoşun dengesizliklerine bir örnek de senden geldi :) bende de aynı durum var sözümona hoşlandığım cocuk 2 haziranda bana aşkını belli etcekmiş şuan hiç konuşmuyoruz bile :)

oysa ne kadar sevinmiştim bu fatoş dedim isimleri filan şak diye bildi anam dedim hazirana düğünüm var.sanırım tek kişilik bir düğün olucak benimki:)

oysa ne kadar sevinmiştim bu fatoş dedim isimleri filan şak diye bildi anam dedim hazirana düğünüm var.sanırım tek kişilik bir düğün olucak benimki:)

bu arada canım ya.seninki gene aşkını belli edicekmiş.ihtimali bile mantıklı olabilir o tarihlerde aklına bişey gelir pat diye teklif.benim 2 hafta sonra düğün varmış ama.hazırlık yok gelinlik yok onu da geçtim adam daha aramaı.sanırım iki üç hafta sonra arayıp direk ilk görüşmeye damatlıkla gelmesi lazım ki.bunun ihtimali bile hesaplanamıycak kadar komik.olasılıkda değer 0 ile 1 arasında çıkarsa imkansız olasılıkdır.bana söylenen 0 ile 1 arasında:)

ahaha fatoşun mağdurlarıyız gelecek hayallerimizle oynadı :) ama benim için garip olan söyle bi durum var 3 falcı da 2 haziranda açılcak sana dediler hep yalan çocuğu bugün baska biriyle gördüm :) seninki de kötüymüş ama canım insan ister istemez umutlanıp bekliyo işte olmayınca da sonuç hüsran :/

kızlar uzun süredir siteyi takip ediyorum ama üye olmak bugüne nasipmiş...

ben hayatımda ilk defa 3 sene önce bir falcıya gitmiştim orada bir kadına baktırmıstım adı oyaydı galiba söyledikleri bire bir cıktı desem yeri ilk defa bir böyle birşeye para harcamıştım 15 tl vermiştim cıktıgımda arkadaslarıma anlatmıstım dediklerini... bosuna para harcadım falan demiştim ama zamanla öyle olmadıgını anladım o zamandan beri birdaha falcıya gitmedim ama bu aralar tekrar gitmek istiyorum ve o zamanlar baktırdıgım kadını bulmak istiyorum ancak o kadının oldugu bina yıkıldı kızılayda limon bazaarın çaprazındaki binadaydı kösede... yani hiç gideniniz adını duyanınız oldumu onu ögrenmek istiyorum acıkcası...sarı çizmeli mehmet ağa gibi oldu sanki

İki gündür Gülcan hnma gidiyorum hep sıra hep sıra baktıramıyorum tabii... Ama dün tanıdığım bir kadınla karşılaştık orda, o Gülcan hnma baktırmış ve çok beğenmiş, bana da baktır baktır dedi ve o iyi dediyse iyidir. Bence denenebilir ki bugün sırf o yüzden işimin gücümün arasında kalktım evim cafeye gittim 1 saate anca sıra gelir diyince kalktım ben de ordan, yine fatoş ablaya gittim. İlk fallarıyla aynı şeyleri söyledi ve gayet güler yüzlüydü yine bana karşı, ve çok ilginç bulduğum bir şeyi bildi.. Söylerken şaşırdı da zaten yok artık dedi, evet dedim ben de onun geyiğini yaptık falan üstüne... Bunlardan sonra kocaman bir ama diyeceğim ve devam edeceğim, Ama daha önce iki kere söylediği tarihi buugün değiştirdi. Daha önce söylediği tarihin olmasına 2 hafta kalmıştı ama bugün dediki 7. aya kadar bi şey gözükmüyor. Öyle maalesef sanırım fatoş abla da sadece geçmişi iyi bilenlerden...

Ben bir de gülcan hnma çok baktırmak istiyorum ama bir kısmetsizliktir var başımda bir türlü baktıramıyorum ona fal. İki hafta sonra yine denerim şansımı:)

eski sayfalarda buldum da bu kadının numarası falan yok mu? Merak ettim?

arkadaşlar hep aynı kişilerden bahsediyorsunuz hepsini denedim artık şu isimleri tekrar tekrar geçmeyin kötü demiyorum yanlış anlaşılmasın elbette vardır marifetleri ben göremedim gelin hep birlikte güneş kafede ki dilek hanıma gidelim kızılayda fellik fellik gezdim gitmediğim falcı kalmadı bir çoğu neyse; bu siteyede falcımı kaybetmiştim buradan yaz cvp yazan olur yerini bilen vardır dediler ondan girdim buldum da şükür kadın beni şok etti sizde deneyin güneş kafe dilek hanım deneyin hepinize iyi akşamlar kocam mı döndürdü kadın ya ozaman rengarenk diye bi kafedeydi şimdi güneş kafe de iyi akşamlar hepinize paylaşmak istedim :)

Ne kadara bakıyor canım Dilek?

eski sayfalarda buldum da bu kadının numarası falan yok mu? Merak ettim?

bende çok merak ettim bana da hem telefonunu hem adresini gönderirmisiniz ? bir de güneş kafe de ki güneşi merak ediyorum randevu ile bakıyormuş telefon numarasını bilen birisi bana msj olarak gönderebilir mi ?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…