kızlar bahçelievler gül ile ilgili görüşlerinizi tekrar alabilir miyim?
ya ona ya eylül'e gideceğim. (eylül de bende en iyilerdendi)
cumartesi günü bende gittim güneşe cafeye ama dilek baktı söylediği şeylerin bir çoğu gündemimde olan şeylerdi yani yolculuk eylünden sonra sınav falan filan yolculukla yani gideceiğim yerde olabilecek bir kaç şey söyledi. bakalım ne olacak birde enerjimin çok düşük olduğunu üzerimde büyü benzeri bişey olduğunu kurşun dökülmesi gerektiğini söyledi :))))) nazara inanırım ama büyüye hiç inanmam. seyehati bekliyorum. ben birde güneşi çok merak ediyorum randevu ile bakıyor ama kaça bakıyor aceba ?
kızlar bahçelievler gül ile ilgili görüşlerinizi tekrar alabilir miyim?
aylaar aylar önce gitmiştim.
o dönem bana söylediği birkaç şey, asla tutmayacak şeylerdi.
bir de fala bakarken çok etrafla ilgileniyordu, o yüzden burada da yazmıştım gitmeyin diye.
o dönem aşkla ilgili söylediği şeyler çok vuruş değildi, ama sevgilin var, sevgilin şöyle biri diye tarif edebiliyordu hatta adını da söylemişti.
ama benim şu an dikkatimi çeken...
sen x kanal'da çalışacaksın demişti (tv kanalı)
ben de hayır, orayla hiçbir bağlantım yok demiştim.
birkaç aya ben o söz ettiği kanalın eski binasında başka bir kanalda çalıştım.
yani bu kadar ıskalayabilir diye düşünüyorum :)
hiç planda olmayan bir şeydi.
nokta atışı olmuş.
tekrar gitmek istiyorum, taşındı mı veya dediğim gibi, size göre nasıl, bilgi verirseniz sevinirim.
ya ona ya eylül'e gideceğim. (eylül de bende en iyilerdendi)
ben gül' e 1 kez gittim sadece ve sürekli dikkatinin dağılması, yerinden kalkıp kalıp oturması çok sinirimi bozmuştu. yani o kadar para veriyoruz, altı üstü bi 10 dak. dikkatini toplayıp bizimle ilgilenecek. o faldan da tek hatırladığım 50 li yaşlarımda amerika ya filan gidecek olduğumdu ki demekki diğerleri hiç tutmamış. 50 li yaşlarımı ben ne yapayım? bana yakın gelecek lazım. o yüzden tekrar denemeyi düşünmem bile. ama frekans işi diyoruz ya, belki diğerlerine tutturuyodur.
ama eylül' e ben ulaşamadım bir türlü. telefonu vardı bende ama cevap vermiyor. var mı aranızdan ulaşan ve görüşebilen son zamanlarda ?
Sahinus Hanım;
Bana Nisan , Esen kardeşlerin iletişim bilgilerini yollayabilir misin? Lütfen. Özel mesaj hakkım olmadığı için numarayı bilenlere mesaj atamıyorum. Özlemozi hanımda da özel mesaj hakkı olmadığı için bana söyleyemiyor. Ben de sizinle birlikte gelmek isterdim lakin özel sebeplerden sizin gruba katılamıyorum. İndirim olayına gelince de ben bir şekilde başımın çağresine bakarım lakin bana iletişim bilgileri lazım. Şimdiden teşekkür ediyorum.
NOT: Sadece Sahinus Hanım değil, iletişim bilgilerini bilen ve bana mesaj atabilecek olanlardan da rica ediyorum.
Saygılarımla
Sesul
ben gül' e 1 kez gittim sadece ve sürekli dikkatinin dağılması, yerinden kalkıp kalıp oturması çok sinirimi bozmuştu. yani o kadar para veriyoruz, altı üstü bi 10 dak. dikkatini toplayıp bizimle ilgilenecek. o faldan da tek hatırladığım 50 li yaşlarımda amerika ya filan gidecek olduğumdu ki demekki diğerleri hiç tutmamış. 50 li yaşlarımı ben ne yapayım? bana yakın gelecek lazım. o yüzden tekrar denemeyi düşünmem bile. ama frekans işi diyoruz ya, belki diğerlerine tutturuyodur.
ama eylül' e ben ulaşamadım bir türlü. telefonu vardı bende ama cevap vermiyor. var mı aranızdan ulaşan ve görüşebilen son zamanlarda ?
artık telde bakıyolar dün baktırdım yine eskisi gibi herşeyi harfiyen söyledi xxxxxxxxxxxxx numarası
ben normalde ankaralıyım ama bursada okuyorum. ankaraya geldikçe kızlarla falcıya gideriz geyiğine. bu ara göksu diye birini ağızlarına dolamışlar herşeyi biliyomuş. bi kaç kez gitmişler. kimle konuşsam aynı şeyi söylüyo. fikri olan varmı göksu hakkında
Eylul abla kendi cafesini actı be&be diye, sakarya caddesinde, eski is yerinin biraz daha ilerisinde
Karamel kafedeki Göksu ise hiçbir şeyi bilemez.
Ama travesti olduğu için dikkat çekiyor. Bu yüzden insanlar ona yöneliyor bence.
Ona gidip de memnun kalana rastlamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?