Ankara'daki Falcılar

arkadaşım dilek hanım dediyse olur o hatun çok farklı ya yönlendirme yeteneği olan kaç falcı var kocanı şu arattıracam dedi arattı manyak ya :) güneş hanımı da deneyin tabi süper :)

arkadaşım dilek hanım dediyse olur o hatun çok farklı ya yönlendirme yeteneği olan kaç falcı var kocanı şu arattıracam gün dedi arattı manyak ya :) güneş hanımı da deneyin tabi süper :)

arkadaşım dilek hanım dediyse olur o hatun çok farklı ya yönlendirme yeteneği olan kaç falcı var kocanı şu arattıracam gün dedi arattı manyak ya :) güneş hanımı da deneyin tabi süper :)

geçen gün güneş kafedeki dilek hanıma arkadaşları gönderdim uyanık iki sevgili normal arkadaşız demişler denemek için diğer arkadaşın sevgilisiymiş gibi rol yapmışlar hemen anlamış onlar yakışmıyo kızı bıraksın siz çıkın daha uyumlusunuz yapmış arkadaşlar şok abartıyorsun diyorlardı şimdi günlük oradalar :)

Dilek hanım bana da kurşun döktü ondan sonra uykularım düzeldi baş ağrılarım geçti birazda inanıp inanmamakla ilgili inanmıyosan döktürme ama maneviyatı güçlü bu alemin insanı değil tırsıyom kendisinden :)

ayyyyyyyyy lütfen karşılaştırmalarınızı dikkatli yapın güneş hanımı evim den tanırım falları çıkar harfiyen ; fatoş falcımı ayol :)

aynı güneşten bahsetmiyoruz herhalde - bana baktığı falda tutturduğu tek bir cümle yoktu o kadının. sonra forumda gördüm ki bir sürü kişiye öyle fiyasko bakmış.
senle frekansı tutmuşsa ne mutlu - forumda boşa vakit kaybediyorsun, falcını bulmuşsun ne güzel.

ya kızlar bana bir nokta atışı yapan Eylül'dü. şimdi arkadaşın yazdığını gördüm, be&be kafe diye bir açmış.
çok zamandır arıyordum, sırf bunun hatrına gül'e değil de eylül'e gideyim ben.
google'dan kafenin telefon numarasını ve adresini buldum. sabah arayacağım. uygun saatte de gideceğim zira ertesi gün il dışına çıkıyorum.
ne kadara bakıyor diye size sormak isterdim ancak sorumun cevabını sabah göremem sanırım.
eski sayfaları kurcalayayım.

ayyyy inanamıyorum kadın burçlardan gidiyor ağzı iyi laf yapıyor 5 tl bakıyordu belkide elektrik meselesidir eğer onuda fal baktıran kızlar beğenmişlerse yakında bende fal bakmaya başlıcam haberiniz olsun nede olsa iyi para var.NOT:faldan hiç anlamam ama sallayabilirim bilsemde bilmesemde para veriyorlar

ayyyyyyyyy lütfen karşılaştırmalarınızı dikkatli yapın güneş hanımı evim den tanırım falları çıkar harfiyen ; fatoş falcımı ayol :)

şekerim ben güneş cafedeki güneşten bahsediyorum kadın bana 12 harf yazdı ben bu işte tekim dedi birsüre kendini metetti zaten harfler 29 tane elbette ucundan bir sevgilimin adını tutturacak inanın bana hiç birini tutturamadı gitti paracıklarım..sana belki tutturmuş olabilir ama arkadaşımda memnun kalmadı.

kızlar eylül'e gidemedim. çok kızgınım. sabahtan itibaren 9'dan itibaren aradım durdum be&be kafeyi. açan yok. telefon hatalı falan galiba internetteki.
gitmeyi de gözüm yemedi, kapandıysa diye.

bu arada hakikaten tüm falcılar buraya üye olup kendilerini övüyor. lakin bu forumun müdavimleri bunu yemezler.

not: avanti deniz'e gittim, birkaç yıl once defalarca gittim hatta. iki haftada bir falan giderdim.
şu sıralar gitmiyorum, gelecekle ilgili dedikleri tutmuyor.
arar dediği aramıyor, bekle dediği gelmiyor.

Beraber gittiğimiz deniz mi? dediklerini yazdıran ama HHİİÇ bir şeyi tutmayan, 50 lirama hala acıdığım deniz

ben artık fal baktırmıyorum çooook sıkıldım

arkadaşlar ya bu sayfayı falcılar biliyor ve benim adım kadınlar klübünde geçiyo filan diye kendini övüyorlar

bu arada size dünkü tecrübemi anlatıyım bi ara sayfada inci diye birini duymuştum fal merkezi sakaryada 2 kere gittim yok.ilkine 1 ay önce gittim irem diye kara bir kadın.iyiydi fena diil.ikinci kere bu inciyi bulamayınca arif diye birini övdü garson.baktırdım.iyiydi ama çok gelecekten konuşmuyordu ya ikinci kere gelsin diye sanki.gördüğü şeyler çok net ama bilerek cümle kurmadı sanki sevdiğiniz bir dizi en heyecanlı yerinde biter ya haftaya beklersin öyle gibiydi.bi de merak ediyorum bu adam nedir nasıldır bilen var mı.

arkadaşlar ya bu sayfayı falcılar biliyor ve benim adım kadınlar klübünde geçiyo filan diye kendini övüyorlar

aynen cnm, ne yazık ki sadece bilmekle yetinmeyip aynı zamanda girip reklam yaptıran da var. 5 para etmez falcının burda adı geçse ne olur, ya kendi girip yazmıştır ya da birine yazdırmıştır en fazla. son zamanlarda özellikle türeyen bir tanesi var ki sinirlerimi bozuyor. forumun müdavimleri bu tuzağa düşmüyor da yeniler de ayık olur umarım.

verzogen özlettin kendini....bak sen ve sahinus yok form al gülüm ver gülüm reklamlarıyla doldu...Allahtan bazı arkadaşların bunlara inanmadıkları için beni sevindiriyor. son zamanlarda gittiğin falcıları burada paylaşmanı bekliyorum... reklam yazıları benimde cenımı sıkıyor o yüzden çokta yazmıyorum...

heyyy eski form üyeleri nerdesiniz yazında şenlensin biraz formumuz..
yoksa hep reklam izleyeceğiz!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…