arkadaşım dilek hanım dediyse olur o hatun çok farklı ya yönlendirme yeteneği olan kaç falcı var kocanı şu arattıracam dedi arattı manyak ya :) güneş hanımı da deneyin tabi süper :)Evet canım gittim. Dilek hanım baktı. Çok fazla beklemedim ve kalabalık değildi. Bir kaç bingosu oldu. Harf falan tutturdu.
Gelecek için çok bir şey söylemedi aslında. Ama 25.haziranda bir haber alacaksın falan dedi.
Bekleyip göreceğiz artık bakalım. Birde ben daha çok Tarotta iyiyim dedi. Kahvede Güneşi denemek gerek anlaşılan.
Çok iyi diyebilceğim falcı değil yada dediği gibi tarotta iyidir.
arkadaşım dilek hanım dediyse olur o hatun çok farklı ya yönlendirme yeteneği olan kaç falcı var kocanı şu arattıracam gün dedi arattı manyak ya :) güneş hanımı da deneyin tabi süper :)Evet canım gittim. Dilek hanım baktı. Çok fazla beklemedim ve kalabalık değildi. Bir kaç bingosu oldu. Harf falan tutturdu.
Gelecek için çok bir şey söylemedi aslında. Ama 25.haziranda bir haber alacaksın falan dedi.
Bekleyip göreceğiz artık bakalım. Birde ben daha çok Tarotta iyiyim dedi. Kahvede Güneşi denemek gerek anlaşılan.
arkadaşım dilek hanım dediyse olur o hatun çok farklı ya yönlendirme yeteneği olan kaç falcı var kocanı şu arattıracam gün dedi arattı manyak ya :) güneş hanımı da deneyin tabi süper :)Evet canım gittim. Dilek hanım baktı. Çok fazla beklemedim ve kalabalık değildi. Bir kaç bingosu oldu. Harf falan tutturdu.
cumartesi günü bende gittim güneşe cafeye ama dilek baktı söylediği şeylerin bir çoğu gündemimde olan şeylerdi yani yolculuk eylünden sonra sınav falan filan yolculukla yani gideceiğim yerde olabilecek bir kaç şey söyledi. bakalım ne olacak birde enerjimin çok düşük olduğunu üzerimde büyü benzeri bişey olduğunu kurşun dökülmesi gerektiğini söyledi :))))) nazara inanırım ama büyüye hiç inanmam. seyehati bekliyorum. ben birde güneşi çok merak ediyorum randevu ile bakıyor ama kaça bakıyor aceba ?
ikiside berbatttttttttttt ama güneş müşterilerine saygılı fatoş tam bir çatlak ...
ayyyyyyyyy lütfen karşılaştırmalarınızı dikkatli yapın güneş hanımı evim den tanırım falları çıkar harfiyen ; fatoş falcımı ayol :)
doğru kendi kendine konuşuyor hiç memnun kalmadım yazık o paraya...nısandan kımse memnun degıldı bu forumda baktıranlar verılen paraya degmez demıslerdı
ayyyy inanamıyorum kadın burçlardan gidiyor ağzı iyi laf yapıyor 5 tl bakıyordu belkide elektrik meselesidir eğer onuda fal baktıran kızlar beğenmişlerse yakında bende fal bakmaya başlıcam haberiniz olsun nede olsa iyi para var.NOT:faldan hiç anlamam ama sallayabilirim bilsemde bilmesemde para veriyorlarben normalde ankaralıyım ama bursada okuyorum. ankaraya geldikçe kızlarla falcıya gideriz geyiğine. bu ara göksu diye birini ağızlarına dolamışlar herşeyi biliyomuş. bi kaç kez gitmişler. kimle konuşsam aynı şeyi söylüyo. fikri olan varmı göksu hakkında
ayyyyyyyyy lütfen karşılaştırmalarınızı dikkatli yapın güneş hanımı evim den tanırım falları çıkar harfiyen ; fatoş falcımı ayol :)
kızlar eylül'e gidemedim. çok kızgınım. sabahtan itibaren 9'dan itibaren aradım durdum be&be kafeyi. açan yok. telefon hatalı falan galiba internetteki.
gitmeyi de gözüm yemedi, kapandıysa diye.
bu arada hakikaten tüm falcılar buraya üye olup kendilerini övüyor. lakin bu forumun müdavimleri bunu yemezler.
not: avanti deniz'e gittim, birkaç yıl once defalarca gittim hatta. iki haftada bir falan giderdim.
şu sıralar gitmiyorum, gelecekle ilgili dedikleri tutmuyor.
arar dediği aramıyor, bekle dediği gelmiyor.
arkadaşlar ya bu sayfayı falcılar biliyor ve benim adım kadınlar klübünde geçiyo filan diye kendini övüyorlar
aynen cnm, ne yazık ki sadece bilmekle yetinmeyip aynı zamanda girip reklam yaptıran da var. 5 para etmez falcının burda adı geçse ne olur, ya kendi girip yazmıştır ya da birine yazdırmıştır en fazla. son zamanlarda özellikle türeyen bir tanesi var ki sinirlerimi bozuyor. forumun müdavimleri bu tuzağa düşmüyor da yeniler de ayık olur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?