Ankara'daki Falcılar

hahaha merak etme akttif meydanı boş bırakmayız, kolpazanların reklamcılarına kalmadı bu forum.
valla canım işte en son meryem'e tekrar gittim bir de ehlikeyf'te kaan'a gittim. onlarla ilgili görüşlerimi yazdım zaten önceki sayfalarda.
bir de kovaladığım 2 tane falcı var, biri dikmen'de yasemin diye bir kadın - iyi diyorlar. diğeri de eskişehir'de biri, ona da baya iyi diyorlar. krizim tutarsa bu ikisinden birini denerim ama eskisi kadar çok baktırmamaya çalışıyorum artık.
duyan bilen varsa dikmen'deki yasemin'i görüşlerini paylaşırsa sevinirim.

Merhabalar verzogen, Dikmendeki yasemin hn. gideli çok oldu, kesinlikle o kadın da birşeyler var anı ve geçmişi çok iyi bildi, nokta vuruşları hayli fazla etkileyici diyebilirim, söylediği şeyler için bekliyorum ben,randevu denk düşürmek biraz zor yılmadan aramak gerekiyor, eskişehirdeki falcı kimmiş bilgilerini bana yazabilirmisiniz?

Kulağım mı çınladı ne benim iş arkadaşımın kardeşi fala düşkün biri herkesi de beğenmez kendinin kızılayda güzellik merkezi var neyse bir falcı bulmuş güzel bakıyormuş arkadaşım da tastik etti onayladı kadın bir cafede çalışıyormuş anlaşabilirlerse haftada bir gün fln onun salonunda çalışacakmış falcı olarak bir detaylı öğreneyim ikinizide ararım verzo ve aktifçim seni burdan reklam meklam dememek için önce sizlerin ve benimde onaylaması lazım ki burdan söyleyelim adını ok mi?

Ooooo kimler gelmiş kulaklarını çınlattık tabikide... Sen merak etme burda herkse kimin reklamcı kimin paylaşımcı oladuğunu gayet iyi biliyor. ama sen yinede özelden yolla bilgileri...biz baktırdıktan sonra burada paylaşırız... hoş kadın gelecekle ilgili bişeyler bilsede zamanı gelmeden yorumda yapılamıyo ki! bende yakın zamanda meryeme gitmeyi düşünüyor idim sen gideceksen beraberde gidebiliriz. ayrıntıları görüşelim....

Merhaba ben aranıza yeni katıldım Ankara'da çok falcıya gittim tek tek analizlerimi yapıyorum şimdi :)
-Göksu'nun faldan anladığı yok şu kadar gün sonra der uzun vadedir unutur gidersin ama ben not almıştım hiçbir şey yok.
-Güneş harf konusunda başarılı ama şimdi kendi yerini açmış gidip de o kadar para vermenin bir anlamı yok.
-Meryem Abla'yı severim hem güleryüzlü hem de güzel fal bakıyor.
-Ortaköydeki Yıldız Abla çok güzel yorumluyor falı bölmüyor,kestirip atmıyor uzun vadeli de baya konuşuyor şuanı da biliyor ama unutmayalım ki bizim o anki hayatımız ve düşüncelerimize göre fal şekillenir düşünce değişince ileride yoruma yanlış dememeliyiz.
-Tuğba şeker biri ama bakışları beni çok rahatsız ediyor bir de ağzından laf alarak falı yorumluyor.
-Cidanın ortamını hiç sevmiyorum ama Figen Abla güzel fal bakıyor hatta arkadaşımla gitmiştik açar açmaz senin ikizin mi var dedi kardeş değil yalnız ikiz-arkadaşımın ikizi vardı- bir arkadaşımın da anne babasının ayrı olduğunu burcunu sevgilisini ve ne kadar süreceğini bildi.
Evim'de Fatih ve Gülcanın ismini çok duyuyorum gideniniz varsa bilgi verebilir mi?
Benden bu kadar gittikçe yazarım :)

özlettin kuzu ya. bi öğren bakalım kimmiş neymiş kaç paraya ne zaman bakabilirmiş. haberleşip beraber gideriz - beğenirsek de burda yazarız. falcı konusunda artık taze kan lazım:)

valla cnm aynen dediğin gibi yasemin'e kolay kolay ulaşılmıyor. arkadaşım aramış kaç kere açmamış, mesajına da dönmemiş. o paraya da değer mi bilemedim açıkçası.
eskişehir'deki kadının adı kadriyeydi yanlış hatırlamıyorsam. oduncular pasajı mı ne varmış, orda bakıyormuş. ama kadın şeker hastası hep orda olmuyor - kocasıyla konuştum telefondan bir kere alanyadaydı. eskişehir için tarih vermişti de gidemedim, kaldı öyle. ama duyduğum kadarıyla çok iyi diyorlar - uzak geleceği bile tutturuyormuş.

O zaman Eskişehire yol gözüktü desene

Mrb sahinus ben de bu sitedeki bir çok falcıyı denedim ama memnun kaldığım hiçbiri olmadı açıkçası bahsettiğin bu falcıyı ve önereceğin falcıları benimle de paylaşırsan çok mutlu olurum:)İyi bir falcıya en kısa zamanda çok ihtiyacım var şimdiden tşk ederim

Kadriye hn. telefonunu bana özelden gönderebilirseniz sevinirim..

Arkadaşlar ben nisan ayının ilk haftası evim kafede yasemin hanıma tarot baktırmıştım.Tavsiye üzerine gitmiştim.Gelecekle ilgili söyledikleri çıkmaya başladı.Tekrar baktırmak için gidecektim ama evim kafeden ayrılmış cep telefonunuda kapattırmış.Nerde olduğunu bilen varmı?

Ben bu hafta Evim'deki Menekşe'ye baktırdım ayy o orada sadece kahve yapsın lütfen diyecektim sen kapat ben bakayım diye hiç beğenmedim bugün Rengarenk cafedeki Fatoşa baktırdık ondan da çok memnun kalmadık acele acele bakıyor arkadaşıma 3 tane harf söyledi kız bir saniye düşünüyorum dedi hadi hadi acele et burnumuzdan getirdi falı oradaki Derya çok tatlı ama yakın zamanda ona baktıracağım gidince söylerim. Cidanda Figen dışında birine baktırmayın derim saçma sapan kişileri koyuyorlar falcı diye o rezil ortama gittiğinize değmez. Güneş Ablanın yeni açtığı yerde Birgül ya da Bircan diye biri vardı hem detaylı bakıyordu hem güzel o da ayrılmış oradan.

kızlar elimi attığım falcı kuruyor. günlerce eylül'ü aradım, be&be kafeyi, açan yok telefonu.
madem ora açmıyor, bahçeli dejavu gül'e gideyim dedim. şimdi o da açmıyor.
bunların başka telefon numarası falan var mı ya???

heh her neyse. gül'ün cebini buldum şimdi, üçüncü caddedeki. oraya gidiyoruz arkadaşla.
gelince yazacağım detaylı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…