heh her neyse. gül'ün cebini buldum şimdi, üçüncü caddedeki. oraya gidiyoruz arkadaşla.
gelince yazacağım detaylı.
tatlım şanslısın ki açmıyorlar ikiside berbattırlar yazık parana gitmeye değmezkızlar elimi attığım falcı kuruyor. günlerce eylül'ü aradım, be&be kafeyi, açan yok telefonu.
madem ora açmıyor, bahçeli dejavu gül'e gideyim dedim. şimdi o da açmıyor.
bunların başka telefon numarası falan var mı ya???
Kızılayda Sakarya metrosunun hemen çıkışında solda.
tşk cnm... peki fiyatlar hakkında bilgin var mı
dikmen'deki yasemin hanıma baktırdım dün. tatlı samimi bir kadın, fala bakma şekli biraz nisan'a benziyor sanki- o kişinin içine girip onun ağzından konuşabiliyor. tabi nisan'ınki kadar karışık değil, daldan dala atlamıyor. tarihler verdi ve çok keskin şeyler söyledi. anı bildi de ilerisi için tutturur mu zaman gösterecek ama benim tahminlerim onun öngörülerinin aksi yönde.
artık ankara'da baktırmadığım kişi nerdeyse kalmadı diyebilirim. pınar'ın dediklerinin yarısı tuttu, nisan'da çıkan olmadı, yaşar hanım anı bildi, ilerisi için dediklerine daha zaman var ama olmayacak gibi. meryem'in ilk falından çok memnundum, 2.si fostu. bir de ebru alev'den memnunum, düzenli gittiğim tek kişi bu ara. şu kızılay'daki ıvır zıvırları saymıyorum bile.
son olarak da eskişehir'deki kadriye hanımı deneyip jübileyi yapıcam:) gidersem yazarım buraya. bu arada soranlar oldu, telefonuna hala ulaşamadım ama eskişehir'de odun pazarı varmış orda bakıyormuş kadın da hep orda durmuyor sanırım.
Ebru Alev hangi cafede ne kadara bakıyor canım?
ebru alev tuzlu cnm, kahve tarotu 50, su seansı 100. gerçi bu bahsettiğim falcıların hepsi 50den aşağı değil. ben genelde suya giriyorum ebru'da çünkü merak ettiğim spesifik bir konu ile ilgili nokta atışı yapıyor bana. ama herkeste aynı başarıyı gösterir mi bilemem.
Sevgili Verzogen, Ebru hn su falına uzun uzun ayrıntılımı bakıyor? Yoksa tarota baktığı gibi kısaca bakıp bitiriveriyormu? Biraz bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
dikmen'deki yasemin hanıma baktırdım dün. tatlı samimi bir kadın, fala bakma şekli biraz nisan'a benziyor sanki- o kişinin içine girip onun ağzından konuşabiliyor. tabi nisan'ınki kadar karışık değil, daldan dala atlamıyor. tarihler verdi ve çok keskin şeyler söyledi. anı bildi de ilerisi için tutturur mu zaman gösterecek ama benim tahminlerim onun öngörülerinin aksi yönde.
artık ankara'da baktırmadığım kişi nerdeyse kalmadı diyebilirim. pınar'ın dediklerinin yarısı tuttu, nisan'da çıkan olmadı, yaşar hanım anı bildi, ilerisi için dediklerine daha zaman var ama olmayacak gibi. meryem'in ilk falından çok memnundum, 2.si fostu. bir de ebru alev'den memnunum, düzenli gittiğim tek kişi bu ara. şu kızılay'daki ıvır zıvırları saymıyorum bile.
son olarak da eskişehir'deki kadriye hanımı deneyip jübileyi yapıcam:) gidersem yazarım buraya. bu arada soranlar oldu, telefonuna hala ulaşamadım ama eskişehir'de odun pazarı varmış orda bakıyormuş kadın da hep orda durmuyor sanırım.
yasemin hanıma nasıl ulaşacağımız(adres,tel vb) ve ücreti hakkında da bilgi verirseniz sevinirim
Canım ben ondan hiç memnun kalmamıştım çok üstü kapalı bakıyor nereye çekersen oraya gider onun da falı çıkmış olur hesabı.arkadaşlar taynatta gül hanıma bakıtan oldumu hiç
arkadaşlar taynatta gül hanıma bakıtan oldumu hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?