Ankara'daki Falcılar

ben bir falcıya gittim ismi şule tarot ve kahve karısık baktı gercekten iyiydi tavsiye edrim en cok isim vuruşları süperdi hepsi tuttu ..yabancı bir arkadaşım gitti ingiliz vallaha onda isim tutturunca benim number one oldu .birde iinsanı daraltmıyor sıkmıyor neyse onu söyluyor yok sa yok varsa var demesi pozitif oluşu cok iyi benden tavsıye isterseniz tel .numarasını yazayım xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
bende geçenlerde bir baktırdım nisana nisan artık kahvede bakamıyo eskisi gibi doğru ben suya baktırdım eskisi gibi baktı suda ordaki varlıklarla kahvedeki varlıklar ayrıymış meğer tavsiye ederim ücreti 150 bana 130 indirdi ama mükemmeldi bu sefer tabi herkezin kendi fikri bişey diyemem ama deneyin suyu zararlı çıkmazsınız inanın bende denedim çıkmadım zararlı

Bir süre önce bir arkadaş tavsiyesiyle Kızılay'da Avanti kafede çalışan Deniz Hanıma yönlendirildim.30 TL Kahve 50 tl tarot bakıyormuş.Fala çok para yatırmak istemediğimden kahve falı istedim .Ancak kahve falıyla başlayan fal ilginçleşince ,daha uzun fal baksın diye tarota zıpladım.Şimdi ve gelecek odaklı fal baktı.Olmasına hiç ihtimal vermediğim ,hiç aklımdan geçmeyen bir olay bugün onun dediği gibi oldu.Yaşadığım olay çok ciddi , çok çok büyük bir şey değil ama önemsiz de sayılmaz.Kendisi o gün gününde olduğunu normalde çok sinirli ,aksi biri olduğunu söylemişti beklerken diğer bekleyenlere de sordum 'ne kadar iyi ?' diye .İlk defa gelen yoktu.Bildiğini söylediler.2 kişi aile boyu gelip fal baktırıyorlarmış.Yalnız kötüyü de duymaya hazır ol dediler.Pattadanak söylüyormuş 'şu hastalanıyor ,bu iflas ediyor , bunun hastanelik ,yataklık işi var ,bu adamda / kadında hayır yok ,kurtul bundan ,sınavı geçemiyorsun çünkü tembelsin :/ bu kşiyle ayrılıyorsun , o işi unut olmaz vs gibi' Söylediği bir başka olay da yavaş yavaş somutlaşıyor gibi .Çoğunlukla falcılar ilk seferinde iyi bakarlar sonra arkası gelmez .Böyle bir şey yaşamışımdır belki.Ancak ücretin yüksek olduğunu düşünüyorum.Şimdilik tavsiye ediyorum demek içn değil haberdar etmek istedğim için paylaştım .

Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.... daha önceki sayfalarda düşüncelerimi yazmıştım...

Mesaj yazamıyorum size numarayı nasıl alabilirim?

sitede yeni olduğum için özelden yazamıyorum daha önce bahçeli 3 de nurana gittim ilk falcı deneyimimdi. söylediklerinin bazıları tuttu ama bazılarının alakası yoktu. bahsettiğiniz eskişehirdeki falcının ve yaseminin numaralarını özelden yazarsanız sevinirim. paylaşımlarınız için ayrıca teşekkürler... :)

son fal deneyimimi de buraya yazıp fal defterimi tamamen kapatıyorum. arkadaşlarım kızılay'da şu inci hanımın da çalıştığı fal merkezine gitmiş ve aydın beyi çok beğenmişti, dün ben de kalktım gittim. yemin ederim faldan tek kelime hatırlamıyorum adamın tarzına gıcık olmaktan fala odaklanamadım. önce fincanınızla giriyosunuz ve sadece kahve falı baktırmak istediğinizde size önce ağız yapıyor "eğer sırf kahve değil detaylı fal isteseydin şunları şunları yapardım ama işte istemedin" diye. baktığı kahve falı da o kadar kısa ve yavan ki, ister istemez merak yaratıyor detaylısı nasıl peki diye, ben de tamam dedim devam edelim. bi de devamlı olarak yıldızın çok düşmüş nazar var sende keşke kurşun dökebilseydim vaktin olsaydı da falan dedi, ki sordum aynı şeyleri arkadaşlarıma da demiş. falın sonunda bi de alakasız bi şekilde saçmasapan ahlak dersi veren bişeyler anlattı bana iyice rahatsız oldum. yani baktığı faldan zerre tat alamadım bi yandan beni yolmaya çalıştığını fark edince, belki benim enerjim tutmadı adamla bilmiyorum da yani yok hiç sevmedim. zaten fala girmeden önce kafenin yaptığı kurnazlık da irrite etmişti beni, fincanın üzerine bozuk on kuruş koymuştum, kız beni içeri alırken bir lira koymanız lazım fincanı tam kapsaması için, fal çıkmıyor yoksa dedi suratına şöyle bi baktım. ben kaç kez fal baktırdım kimseden öyle bir laf duymadım. fincanın üstündeki para onlarda kalıyor ya nereden kaç kuruş koparsak kardır dediler herhalde. dürüst bi şekilde fala 1 lira zam yapsalar hem böyle insanlarda negatif hava yaratmazlardı, hem de cambazlık yapmadan kazanacakları şey neyse kazanırlardı.

sonuç: test ettim onayladım kızılay fos :)

Gittiğim falcı deneyimlerini paylaşayım :
Güneş cafe Diek hanım; kendisi en beğendiğim falcılardandır, anı çok iyi analiz eder, söyledikleri çıkar genelde.
Rengarenk cafe Fatoş hanım; şu anı iyi bilmişti ama söyledikleri çıkmadı..
Evim cafe Gülcan hanım; çok kısa bakmıştı zaten, bi konu için baktırmıştım, olay onun dediğini gibi gerçekleşmedi, çok farklı ters bi yöne gitti...
Rengarenk cafe Derya hanım; Şu anki durumu çok iyi analiz etmişti, bildi hatta beni uyardığı konuda da haklı çıktı. söylediği iki önemli şey vardı, biri gerçekleşti diğeri henüz olmadı..

Rengarenk'teki Fatoştan hiç memnun kalmadım ben de canım sence Derya mı daha iyi Dilek mi

rukiye ye giden varmı içinizde yazarsanız sevinirim son zamanları 2 yıldır söledikleri tutmamaya başladı acaba sadece bendemi oluyor bu.

Önceki yazdıgınızı görmemistim ben uyarınız icin cok tesekkür ederim önerebilceğiniz baska biri var mı ?

üzgünüm 2 yıl öncesi olsaydı rukiye derdim ama artık söledikleri tutmuyor yani artık oda sallıyor. şu koskoca ankarada iyi bir falcı yok diyebilirim.bende arıyorum malesefff.geçenlerde komşu kızına baktırdım o daha iyi kızılaydaki falcılardan.

annem bugün Mihriye ye gitmiş baya uzun bakmış söyledikleri de gayet tutarlı abimin kpss si için puan bile verdi inşallah söyledikleri çıkar burda pek tutulan bi falcı değil ben bikere gittim memnum kalmıştım sizinlede paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…