Canım ben ondan hiç memnun kalmamıştım çok üstü kapalı bakıyor nereye çekersen oraya gider onun da falı çıkmış olur hesabı.
Bir süre önce bir arkadaş tavsiyesiyle Kızılay'da Avanti kafede çalışan Deniz Hanıma yönlendirildim.30 TL Kahve 50 tl tarot bakıyormuş.Fala çok para yatırmak istemediğimden kahve falı istedim .Ancak kahve falıyla başlayan fal ilginçleşince ,daha uzun fal baksın diye tarota zıpladım.Şimdi ve gelecek odaklı fal baktı.Olmasına hiç ihtimal vermediğim ,hiç aklımdan geçmeyen bir olay bugün onun dediği gibi oldu.Yaşadığım olay çok ciddi , çok çok büyük bir şey değil ama önemsiz de sayılmaz.Kendisi o gün gününde olduğunu normalde çok sinirli ,aksi biri olduğunu söylemiştibeklerken diğer bekleyenlere de sordum 'ne kadar iyi ?' diye .İlk defa gelen yoktu.Bildiğini söylediler.2 kişi aile boyu gelip fal baktırıyorlarmış.Yalnız kötüyü de duymaya hazır ol dediler.Pattadanak söylüyormuş 'şu hastalanıyor ,bu iflas ediyor , bunun hastanelik ,yataklık işi var ,bu adamda / kadında hayır yok ,kurtul bundan ,sınavı geçemiyorsun çünkü tembelsin :/ bu kşiyle ayrılıyorsun , o işi unut olmaz vs gibi' Söylediği bir başka olay da yavaş yavaş somutlaşıyor gibi .Çoğunlukla falcılar ilk seferinde iyi bakarlar sonra arkası gelmez .Böyle bir şey yaşamışımdır belki.Ancak ücretin yüksek olduğunu düşünüyorum.Şimdilik tavsiye ediyorum demek içn değil haberdar etmek istedğim için paylaştım .
arkadaşlar yaşar hanımın numarasını bı kac kısı sormuş, maalesef eskı uye olmama ragmen , mesaj hakkım yok , bır arkadas maıl adresını gondermıs bana mesajla ona o sekıle gonderdım. yardımcı oldum. buradan yazamıyorum o nedenle uzugnum.. maıl adreslerınızı ozel mesaj atarasanız numarayı vereblrım ancak kendısı kızıyor faorumdan numara verılmesıne bunu da belırteyım o sekılde olunca bakmıyormus..
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum.... daha önceki sayfalarda düşüncelerimi yazmıştım...
1 cümle yorumunu buldum ,okudum .Ürkütücü :18: Peki bundan başka birşeyler hatırlıyor musun ?
dikmen'deki yasemin hanıma baktırdım dün. tatlı samimi bir kadın, fala bakma şekli biraz nisan'a benziyor sanki- o kişinin içine girip onun ağzından konuşabiliyor. tabi nisan'ınki kadar karışık değil, daldan dala atlamıyor. tarihler verdi ve çok keskin şeyler söyledi. anı bildi de ilerisi için tutturur mu zaman gösterecek ama benim tahminlerim onun öngörülerinin aksi yönde.
artık ankara'da baktırmadığım kişi nerdeyse kalmadı diyebilirim. pınar'ın dediklerinin yarısı tuttu, nisan'da çıkan olmadı, yaşar hanım anı bildi, ilerisi için dediklerine daha zaman var ama olmayacak gibi. meryem'in ilk falından çok memnundum, 2.si fostu. bir de ebru alev'den memnunum, düzenli gittiğim tek kişi bu ara. şu kızılay'daki ıvır zıvırları saymıyorum bile.
son olarak da eskişehir'deki kadriye hanımı deneyip jübileyi yapıcam:) gidersem yazarım buraya. bu arada soranlar oldu, telefonuna hala ulaşamadım ama eskişehir'de odun pazarı varmış orda bakıyormuş kadın da hep orda durmuyor sanırım.
keşke izmirde olsaydın bi falcı var çarşaf gibi seriyor herşeyi önüne.. onu tavsiye ederdim sana...
Rengarenk'teki Fatoştan hiç memnun kalmadım ben de canım sence Derya mı daha iyi Dilek miGittiğim falcı deneyimlerini paylaşayım :
Güneş cafe Diek hanım; kendisi en beğendiğim falcılardandır, anı çok iyi analiz eder, söyledikleri çıkar genelde.
Rengarenk cafe Fatoş hanım; şu anı iyi bilmişti ama söyledikleri çıkmadı..
Evim cafe Gülcan hanım; çok kısa bakmıştı zaten, bi konu için baktırmıştım, olay onun dediğini gibi gerçekleşmedi, çok farklı ters bi yöne gitti...
Rengarenk cafe Derya hanım; Şu anki durumu çok iyi analiz etmişti, bildi hatta beni uyardığı konuda da haklı çıktı. söylediği iki önemli şey vardı, biri gerçekleşti diğeri henüz olmadı..
Mesaj yazamıyorum size numarayı nasıl alabilirim?
bundan önceki yazılarda yazmıştım yaşarı hiçççççççç tavsiye etmem çarpılmak istiyorsanız gidin.sölediklerininde tam tersi çıktı.
Rengarenk'teki Fatoştan hiç memnun kalmadım ben de canım sence Derya mı daha iyi Dilek mi
Önceki yazdıgınızı görmemistim ben uyarınız icin cok tesekkür ederim önerebilceğiniz baska biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?