Falcıya cidden inanıyor musunuz sorgusuz sualsiz? Facıları dinleyip geçmek lazım. Olup olmayacağını da sabrederek kendiniz öğreneceksiniz. Bu kadar kapılmamak gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca siz ne hissediyorsanız o olur. İnançlı olun isteğiniz karşısında. Olumlama yapın, dua edin. Falcılara inanmayın o kadar. Su falında kandırılma riskiniz çok fazla bence. Çok tecrübeliyim, o yüzden söylüyorum. Kafede kim nasıl bakar ki su falına ... Bulmak çok güç.
Sanmıyorum..Selam ben siteye yeni üya oldum, siteden Gülbaşak Hanımı bulunca randecu aldım, bugün gideceğim, bakarken soru sormama ve ses kaydı yapmama izin veriyor mu?
ya havle ya bir de gülbaşak çıktı başımıza! foruma girip sadece gülbaşak için "süper şahane, falcımı buldum" diyenler hiç girip buraya yazarak zaman kaybetmesin, kadının kapısını aşındırsın mümkünse. ayrıca falcılar da artık bi rahat bıraksın şu forumu ya. keriz değil millet - kimin ne mal olduğunu anlıyor.
sizin hayatınızda olup biteni falcının bilmesi bence okadar önemli değil sinde biliyorsunuz önemli olan gelecekle ilgili atıpta tuttukları oldu mu yani hissiyatı kuvvetlimi? attıkları tutarlı mı?Merhaba kızlar ben bu hafta Güneş'teki Dilek'e gittim arkadaşımla ikimiz de çok memnun kaldık. Eskiden hoşlandığım çocuğun harflerini,onun kişiliğini,olayları harfiyen bildi çok şaşırdım. Evdeki durumları babamın işlerini bildi,tartıştığım kız arkadaşım vardı onu bildi arkadaşımın da baya bir şeylerini bildi kısacası biz memnun kaldık hem pahalı değil hem falı kestirip atmıyor bir de çok pozitif bir bayandı tavsiye ederim :))
Teşekkür ederim,aslında ben iyi suya bakan ve sonuçları alınmış birini arıyorum.Nette ankaradakileri taradım ama doğru dürüst biri yok. Siz biliyor musunuz?
Merhaba ben bu sitede yeniyim, Figen neye bakıyor, iyi mi?
Sanmıyorum..
Ben Olsam Bende İzin Vermem..
neden vermesin ki yazmaktan iyidir. eğer başka şey aklına geliyorsa o farklı.. benim arkadaşım yazmaktansa kayıt yapmayı tercih ediyor. arada bir dinliyor fal çıktımı çıkmadımı diye ?
burada arkadaşlar, eylül ün kendi yerini açtığını yazdılar. bebe cafeydi sanırım adı? ama kendisine ulaşamamışlardı yanlış hatırlamıosam..eğer olur da ulaşan olursa lütfen yazsın ya.Ya biri Eylül'ün hangi kafede çalıştığını yazabilir mi lütfen ???
Bir yerlerde yazıldı da ben mi kaçırdım ? :/
bende kaderi merak ediyorum birde sakarya da demet varmış biliyormusunuz. Arkadaşım çok eski gitmiş halen sakaryada mı bilmiyorum
burada arkadaşlar, eylül ün kendi yerini açtığını yazdılar. bebe cafeydi sanırım adı? ama kendisine ulaşamamışlardı yanlış hatırlamıosam..eğer olur da ulaşan olursa lütfen yazsın ya.
pardon eylül pasajını önünüze aldığınızda sağından gireceksiniz. yanlış söyledim. kusura bakmayın
kadere dün gittik çokkkkk kötüydü((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?