Gülbaşak hanım aynı zamanda taş uzmanı tarot ve kişisel gelişm uzmanı diplomalı meyve veren ağaç taşlanıra döndü... Başarılı çünkü dostuda yazar düşmanıda diye düşünüyorum googlede en üst sırada gülbaşak hanım
google gülbaşak yazın sitesini inceleyin çok memnun kaldık bahcelide yeri güler yüzlü bir hanım teli xxxxxxxxxxxxxxxxx memnun kalırsınız tavsiye üzerine gittim randevusuz almıyor onudasöyleyim..
Gülbaşak hanım aynı zamanda taş uzmanı tarot ve kişisel gelişm uzmanı diplomalı meyve veren ağaç taşlanıra döndü... Başarılı çünkü dostuda yazar düşmanıda diye düşünüyorum googlede en üst sırada gülbaşak hanım
Havada çok sıcak güler yüzü serinletir bizi...
Selam ben siteye yeni üya oldum, siteden Gülbaşak Hanımı bulunca randecu aldım, bugün gideceğim, bakarken soru sormama ve ses kaydı yapmama izin veriyor mu?
valla benim soru sormama gerek kalmamıştı zaten yeterince herşeyi detaylı anlattı. ses kayıdı olayını bilmiyorum ben not almıştım isim ve tarihleriSelam ben siteye yeni üya oldum, siteden Gülbaşak Hanımı bulunca randecu aldım, bugün gideceğim, bakarken soru sormama ve ses kaydı yapmama izin veriyor mu?
Son zamanlarda Cidan'a giden var mı ? Figen en son gittiğimde yoktu şimdi orada mı ?
Ona gitmem lazım.
valla benim soru sormama gerek kalmamıştı zaten yeterince herşeyi detaylı anlattı. ses kayıdı olayını bilmiyorum ben not almıştım isim ve tarihleri
evet bu cumartesi gittim. figen hanım ordaydı
Merhaba ben bu sitede yeniyim, Figen neye bakıyor, iyi mi?
Sakarya Cad.'deki Cidan Cafe'de kahve falına bakıyor.
Tarot da bakıyor ama kahve yeterli bence.
Benim için ondan daha iyi falcı yok.
Ama dediklerinin hiçbirini yaşamayan, hiç memnun olmayan da bir sürü insan var.
Su falı her yiğidin harcı değil. Çok nadirdir herhalde suya iyi bakan. Bana kahve falı yetiyor. Bilmiyorum.
Teşekkürler ama kahve de her seferinde farklı oluyor bir olacak bir olmayacak diyorlar.Ben daha önce yıllar önce Fatma diye birine su falı baktırmıştım, müthişti ama izini kaybettim...Kadın üç harflilerle bakıyordu ne dediyse cuk oturmuştu.Ama kaybettim.Onun için o tür fala daha çok baktırmak istiyorum.Her önüne gelen kahve falı bakıyor.Su falı zor iş, umarım bulurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?