Ankara'daki Falcılar

başka giden, bilen var mı yeter hanımı?

havin hn. hsbc banaksının olduğu apartmanda ve kaç numarada orada hiç cafe gibi bir yer yok, adresini ve kaça baktığını daha açık yazabilirmisin

havin hn. hsbc banaksının olduğu apartmanda ve kaç numarada orada hiç cafe gibi bir yer yok, adresini ve kaça baktığını daha açık yazabilirmisin

evet cafe işletmiyor. kendi yeri var. apartmanın en üst katında (8.kat). asansörden indikten sonra sağ tarafa doğru (yanı karşı koridora doğru) gidiyorsunuz. güzellik merkezi var. hemen onun yanındaki daire. sanırım 72 numara diye kalmış aklımda. kahve falı 20 tl, katina 30 tl, su falı 50 tl. eğer değişmediyese

Son düzenleme:
arkadaşlar selam bahçelideki gülbaşak hanım felaket bugün gittimm.... kadının tek derdi PARAA....
bana 1000 liraya kolye satmaya çalıştı durumum düzelsin diye.çok nazar varmış bir de bende kurşun falan dökecekmiş gene para.
SAKIN GİTMEYİNNN..... çok sinirlendim sizinle paylaşmak istedimmmm...

merhabalar dün medyum gülbaşaka fala baktırdım çakralardan ve kaşık falından söz etti daha önce giden arkadaşlar yorumlarını paylaşabilirler mi?

benim gitmediğim yer kalmamıştı gülbaşak hanımı google dan buldum resmi web siteside var bahçelievler 3. Caddede. öyle bir enerjisi varki herşeyi söyledi artık kapı kapı falcı aramam bitmiştir çokk şükür.. Isim bile veriyor olacak şey değil.çok teşekkür ederim tavsiye eden arkadaşa, allah razı olsun.kral tv de programları felanda var bir sürü dergide yazıyor beklerken hepsini inceledim. Ablam şehirdışında onada kameradan veya telden bakacak. Ayrıca çakralardan bahsetti banada tıkanıklık varmış, taş uzmanı olduğu için şifalı bir taş verdi yüklemesini yaptı nasıl kullanacağımı anlattı. Yarında bende olan taşı yükleyecek. Bende içim rahat bir şekilde önerebilirim herkese...

aynı kişidenmi bahsediyoruz ki? banada ücretsiz taş verdi çok ilginç para olsa derdi ücretsiz verirmi ki??? adanadan 2 aile geldi bekledik onlarla beraber..ben çok memnun kaldım çünkü kimsenin bilemeyeceği şeyleri söyledi yol gösterdi bana.haa birde haftaya yine gelebilirmiyim dedim o kadar sık gelme vakit geçsin gör söylediklerimi dedi

google gülbaşak yazın sitesini inceleyin çok memnun kaldık bahcelide yeri güler yüzlü bir hanım teli xxxxxxxxxxxxxxxxx memnun kalırsınız tavsiye üzerine gittim randevusuz almıyor onudasöyleyim..
deminden beri kim tavsiye etmişti seni bulmaya çalışıyordum çok teşekkür ederim sana. Ankarada gitmediğim yer kalmamıştı gülbaşak hanım cidden konusunda uzman, kral tv de felanda çıkmış sima olarak tanıdık geldi zaten. Bakanlık çalışanları olarak buraya taşınmaya karar verdik :d tekrar çok sağol.

Bana da öyle geldi yüksek rakamlardan söz ediyor çakra taşını arkadaşıma farklı fiyat dedi,bana farklı bir tuhaflık var anlayamadım

Bu bahçelievler 3.caddedeki Gül başak, umarım Dejavu kafedeki GÜl değildir. eski yorumların tümüne bakarsanız daha önce de yazmıştım. ömrümde bu derece rezil bir fal görmemiştim. üstelik 40 tl.idi. şimdi zam bile yapmış olabilir. bana fal bakarken benden başka herkesle ingilendi, yoldan geçen insanlara laf atmalar, ikide bir telefon gelir millete telefonda fal bakmalar, bişey bahane deip kalkıp dolaşıp gelmeler... bunların hepsini benim falım ortasında yaptı. sonra da ipe sapa gelmez iki şey söyleyip bitirdi. ben de 40 tl nin üstüne bir bardak soğuk su içtim. hani şu kızılayda 5 tlye heryerde fal bakılıyorlar ya, onlar bile çok daha tutarlı fal bakıyor.

dejavudaki gül için sana tamamen katılıyorum parama çok acıdım bide çektiğim eziyete dayak yemiş gibi çıkmıştım bende çok iyi hatırlıyorum sürekli kalktı gezdi başka masalarla konuştuk hiçde birşey bilemedi zaten 1-2 düzgün cümle ancak kurmuştu

Merhaba,

Ben de dün Mustafa'ya gittim Selanik caddesinde kendi bürosuna.2.gidişimde beni iş konusunda uyarmıştı,uyarısına aldırmadım.2-3 ay sonra iş akdim feshedilince uyarısını hatırladım ama söylediğinde anlam verememiştim.Arkadaşım da önceden gidip memnun kalmıştı,hadi tekrar gidelim dedik.Arkadaşım odadan çıktığında işyeri ile ilgili yaşadığımız bir olayla alakalı birşeyler söylemiş ve kızın yüzü bembeyaz çıktı.Tarif ettiği kişi sorun yaşadığımız kişi ile aynı.Bu ayın sonuna kadar olacak dediklerini bekleyip görücez.

Mustafa kimdir? NErdedir?

ya havle ya bir de gülbaşak çıktı başımıza! foruma girip sadece gülbaşak için "süper şahane, falcımı buldum" diyenler hiç girip buraya yazarak zaman kaybetmesin, kadının kapısını aşındırsın mümkünse. ayrıca falcılar da artık bi rahat bıraksın şu forumu ya. keriz değil millet - kimin ne mal olduğunu anlıyor.

haklısın bende aylar önce gitmiştim dejavudaki gül e. Falcıları toplamıştı.fal bakmaya 1001 şahit gerek ağzında sakızı basbas küfürlü konuşuyor 40 lira verdim öylece 2 laf zor etmiştir. Ama gülbaşak hanım çok kaliteli kadının yüzünden kalite asalet akıyor.medyumluğunuda çok beğendim canım ablam benim o lav yuuuuuuuuuuuuuu

Anlıyoruz artık kimin reklamcı olduğunu

ya benim asıl sinir olduğum, bu reklamcıların bizi aptal yerine koymaları. oradan o kadar salak mı görünüyoruz da her reklamı yapılana koşalım. burda güven tahsis etmiş, yorumlarına güvenilen insanlar var. çoğu da girip haberleşmek amacıyla, bilgilendirmek amacıyla yazıyor zaten. ama arada parazit gibi, allahını seven gitsin şu falcıya şeklindeki mesajları görünce forumdan da soğuyorum. insan bu denli fanatik ancak futbol takımı tutar yaa :)

kısacası burası evet özgür bir platformdur ama bizlerde mantık sahibi insanlarız. aptal yerine konunca sinirlenirim.

Kızlar tabiki gerçek üyelere sesleniyorum forumdaki yazılarınız çok doğru falcı gül ve diğerleri artık paraya doymuşlar milleti kovsalar insanlar yine gidiyor yani kadın bir b.. bilmiyor ama falın hastası çokkk... bunları şımartan kim bizleriz o kadar çok para kazanıyorlar ki sayemizde gö... kalkmış hepsinin. Devlete ne kadar vergi veriyorlar inanın çok merak ediyorum çünkü acayip paralar dönüyor sayemizde ...ayrıca müşterilerede hiç saygıları yok..şu kızılayda verdiğimiz parayı hakeden falcı 2 yi geçmez onun içindir ki her falcıya gitmeyin iyi seçin 1 tane falcınız olsun sadece ona gidin ve bu işi terapi gibi görüp gidin başka birşeyde beklemeyin fazla paralarda bayılmayınız altı üstü bir fal küçük bir tavsiye ....

Kesinlikle katışıyorum size,sadece terapi olarak düşünmek lazım.Geleceği Allah'tan başkası bilemez.Sadece sezgileri güçlü insanlarla sahtekarları ayırmak lazımama onu da ancak gidip paraları bayıldıktan sonra tecrübe ediyoruz.Bir de ben de şu var ;kötü birşeyler anlatınca hadi lennn diyorum içimden,iyi şeyler söylyince olması için birumutla bekliyorum.Umut işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…