Mrb Sakaryadaki falcı Mustafanın yerini bilen varsa paylaşabilirler mi?
arkadaşlar ben aslında izmirde yaşıyorum..ama eski bir ankaralıyım ve ankaraya en son gittiğimde arkadaşım beni selanik caddesinde mustafa diye birine götürdü.... bu arkadaşa giden var mı dediklerini yaşayan filan... söylediği bazı şeyleri arkadaşımda ben de hemen yaşadık diyebilirm gelecekle ilgili de şeyler söyledi... gidenler varsa nasıl sonuçlar aldıklarını yazabilirler mi lütfen...
Mustafa dediğiniz hafif kibar olan ve gay olan adam mı ?
Evet,bilginiz var mı hakkında?ben heyecanla dediği tarihi bekliyorum ama 3 gün kaldı ve olması çok zor bu süre içinde.
Ben de gitmiştim ona ama ben gittiğimde çok yorgun ve bitkindi. Akşam olmuştu. Zar zor 3 kişi baktırdık.
Pek iyi bulmadım ben.
Belki bana söylediği de tesadüfen tutmuştur diyeceğim ama benden sonra giren arkadaşım yüzü bembeyaz çıktı ve bana "sen mi söyledin falanca şahısla ilgili birşeyler" dedi.Şaşırdım çünkü ben söylememiştim.Başka bir arkadaşıma da söylediğinin çıktığını söyledi bugün.Dediğim gibi bunlar tesadüf olabilir.Zaten genellikle sıkıntılı zamanlarda gideriz falcıya ,güzel birşeyler duymak için.Bir umut işte...
Selanik caddesinde,meşrutiyetten girince sol tarafta 3-4 bina ileride.Binaların yukarısına bakarak ararsan tarot v.s yazan siyah bir tabelası var.Telefonu arkadaşımda var,randevu ile bakıyor,ben 3 hafta kadar önce gittim.
Mustafa en son nerede? Turuncudan sonra baktırmadım. Ama iyiydi bi ara tırım tırım onu arıyordum.
Özelden mesaj hakkım yokmuş,bugün 2 arkadaş maillerini yazmışlar özelden mesaj yollayarak.Onlara arkadaşımdan Mustafa'nın telefon numaralarını alarak yazdım.
Özelden mesaj hakkım yokmuş,bugün 2 arkadaş maillerini yazmışlar özelden mesaj yollayarak.Onlara arkadaşımdan Mustafa'nın telefon numaralarını alarak yazdım.
evet kızlar bende paylaşmak istiyorum gittiğim falcıları
şilan cafe leyla , yıllar önce gitmiştim nokta atışları yaptı bana dediklerinin bazıları çıkmıştı bana bazı konular hariç .müşterisi baya çok bir falcı
sakaryada cidan cafe : figen miydi neydi kızıl saçlı bir kadın fincanın üstüne nazar içinmi ne 1 tl koyduruyor sonrada o parayı geri vermiyor cebe atıyor hiç bir şey tutturamadı sözde benim babam iflas etmişmiş ne alaka hiç öle bişi olmadı resmen param boşuna gitti.
ortaköy yıldız : çok methettiler gittim ama sıra vardı bekleyemedim ama aklımda o kadına gitcem bi gün
asmalı konak helin : 40 yaşlarında siyah saçlı uzun boylu bir bayan bir kaç dediği çıktı forumda biride bahsetmiş gerçekten sohbeti hoş biri
şilan cafe fatih : fatih beyin enerjisini beğendim ama maalesef dedikleri çıkmadı
bahçeli gül : sarı saçlı zayıf orta boylu bi kadın gitmez olaydım fala mı baktı etrafıylamı lgilendi anlamadım bi yemek söylüyor bi okey oynuyor aradada bana fal bakıyordu rezillikti param gitti boşunaa sinir krizi geçirmiştim üstüne üstlük hiç bişi bilemedi
falcı çiğdem kiler marketin yanında restoraunt tarzında bi yerde bakıyordu en son : sürekli tarih verdi tarihlerin hiç biri çıkmadı ama kadını çok sevdim bol bol sohbet ettik bide tarot kartı çektirdi bana hemde hepsine 15 tl verdim ama maalesef bişi bilemedi
clarissa, çayyolu taraflarında biri olabilir mi demişsin. ben gecen sene bilkent park sitesinde birine gittim. adı ebru idi ama sanırım su ermeni ebru ile bir alakası yok. bu kadın renkli gözlü sarışın orta boylu bir kadın ve çoğu falcının dedigi ( pınar dahil) seylerin aksini söyledi ve eninde sonunda onun dedigi cıktı :) yanlıs hatırlamıyorsam marakeshteydi. ama oranın falcısı degil, bir arkadasımın mekanı fal baktırmak isteyen oldukça geliorum demişti. 30 tlye baktı, bakarken pek tatmin etmemişti ama dediklerinden yaşadıklarım oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?