Ankara'daki Falcılar

Mrb Sakaryadaki falcı Mustafanın yerini bilen varsa paylaşabilirler mi?

Selanik caddesinde,meşrutiyetten girince sol tarafta 3-4 bina ileride.Binaların yukarısına bakarak ararsan tarot v.s yazan siyah bir tabelası var.Telefonu arkadaşımda var,randevu ile bakıyor,ben 3 hafta kadar önce gittim.

Ben 3 hafta kadar önce gittim,forumda bir arkadaş ta onun yerini sormuş.2.gidişimdi,ilk gittiğimde beni bir konuda uyardı,uyarısını dikkate almadım daha doğrusu unutmuştum anlatıklarını ve kötü bir olay yaşadım,yaşadıktan sonra aklıma gelmişti söyledikleri,bunun üzerine tekrar gittim,arkadaşlarım da gidip dediklerinin çıktığını söylemişlerdi.

Evet,bilginiz var mı hakkında?ben heyecanla dediği tarihi bekliyorum ama 3 gün kaldı ve olması çok zor bu süre içinde.

Ben de gitmiştim ona ama ben gittiğimde çok yorgun ve bitkindi. Akşam olmuştu. Zar zor 3 kişi baktırdık.
Pek iyi bulmadım ben.

Ben de gitmiştim ona ama ben gittiğimde çok yorgun ve bitkindi. Akşam olmuştu. Zar zor 3 kişi baktırdık.
Pek iyi bulmadım ben.

Belki bana söylediği de tesadüfen tutmuştur diyeceğim ama benden sonra giren arkadaşım yüzü bembeyaz çıktı ve bana "sen mi söyledin falanca şahısla ilgili birşeyler" dedi.Şaşırdım çünkü ben söylememiştim.Başka bir arkadaşıma da söylediğinin çıktığını söyledi bugün.Dediğim gibi bunlar tesadüf olabilir.Zaten genellikle sıkıntılı zamanlarda gideriz falcıya ,güzel birşeyler duymak için.Bir umut işte...

Ben beğenmedim diye falları çıkmayacak diyemeyiz zaten.
Burada defalarca söyledik, biri kötülerken öteki yüceltebiliyor aynı falcıyı.
Ben mesela bir daha giderim Mustafa'ya.
Çünkü inanılmaz müşterisi var ve o gün çok yorgundu. O yüzden çok sağlıklı olmadı bizim fallar.
Ayrıca falcıların tarihleri genelde tutmaz. Tarihlere bel bağlamamak lazım bence.

Evet falcılar hep iyi şeyler söyler zaten. :s Olursa ne ala.

evet kızlar bende paylaşmak istiyorum gittiğim falcıları

şilan cafe leyla , yıllar önce gitmiştim nokta atışları yaptı bana dediklerinin bazıları çıkmıştı bana bazı konular hariç .müşterisi baya çok bir falcı
sakaryada cidan cafe : figen miydi neydi kızıl saçlı bir kadın fincanın üstüne nazar içinmi ne 1 tl koyduruyor sonrada o parayı geri vermiyor cebe atıyor hiç bir şey tutturamadı sözde benim babam iflas etmişmiş ne alaka hiç öle bişi olmadı resmen param boşuna gitti.
ortaköy yıldız : çok methettiler gittim ama sıra vardı bekleyemedim ama aklımda o kadına gitcem bi gün
asmalı konak helin : 40 yaşlarında siyah saçlı uzun boylu bir bayan bir kaç dediği çıktı forumda biride bahsetmiş gerçekten sohbeti hoş biri
şilan cafe fatih : fatih beyin enerjisini beğendim ama maalesef dedikleri çıkmadı
bahçeli gül : sarı saçlı zayıf orta boylu bi kadın gitmez olaydım fala mı baktı etrafıylamı lgilendi anlamadım bi yemek söylüyor bi okey oynuyor aradada bana fal bakıyordu rezillikti param gitti boşunaa sinir krizi geçirmiştim üstüne üstlük hiç bişi bilemedi
falcı çiğdem kiler marketin yanında restoraunt tarzında bi yerde bakıyordu en son : sürekli tarih verdi tarihlerin hiç biri çıkmadı ama kadını çok sevdim bol bol sohbet ettik bide tarot kartı çektirdi bana hemde hepsine 15 tl verdim ama maalesef bişi bilemedi

Son düzenleme:
Selanik caddesinde,meşrutiyetten girince sol tarafta 3-4 bina ileride.Binaların yukarısına bakarak ararsan tarot v.s yazan siyah bir tabelası var.Telefonu arkadaşımda var,randevu ile bakıyor,ben 3 hafta kadar önce gittim.

O şekilde aradım bulamadım Selanik 1 ,selanik 2 var dediler... telefonunu bana verirsen çok memnun olurum

Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim. Son durum nedir yeni bir gözde falcı var mı? Ben de en son yine gül abla, yasemin bi de 3-4 kez baktırdığım bi kadın vardı turuncuya başka birine baktırmak için gittiğime o olmadığı için baktırıyordum istemeyerek. Sonradan baktım ki bilmiş bi şeyler. Gözünde lens olan orta yaşlı siyah kısa saçlı bi bayandı. Sonradan da sırf ona baktırmak için gittim defalarca hiçbirinde yoktu. Tam komedi. Ben tam birini beğeniyorum yok oluyor ya. Yarın da Arzu'ya baktırıcam iftardan sonra şu eski cidanda çalışan. Dışarda bakıyor artık randevuyla beğendiğin kocatepenin üstündeki kafede. Bana bişey bilmiş miydi bilmemiş miydi hiç hatırlamıyorum ama. Yanımda arkadaşım vardı o da hiç düşkün değil öylesine baktırdı. Çoğu söylediği çıktı. Sen deniz kenarında İstanbul'a yakın bi yerde iş alacaksın ondan sonra arkası gelecek iş bağlantın olacak demişti. Arkadaş da yok olamaz ben Ankara dışına iş için hiç çıkmıyorum demişti. Şimdi habire İzmit'e gidip geliyor. Tarihi de tuttu. Bana da kimse bilemiyor ya!
Yarın bi baktırıcam bakalım. İyi çıkarsa yazarım.
Tryamour sen bilirsin daimi üye olarak yeni biri düştü mü

Mustafa en son nerede? Turuncudan sonra baktırmadım. Ama iyiydi bi ara tırım tırım onu arıyordum.

Mustafa en son nerede? Turuncudan sonra baktırmadım. Ama iyiydi bi ara tırım tırım onu arıyordum.

Özelden mesaj hakkım yokmuş,bugün 2 arkadaş maillerini yazmışlar özelden mesaj yollayarak.Onlara arkadaşımdan Mustafa'nın telefon numaralarını alarak yazdım.

Özelden mesaj hakkım yokmuş,bugün 2 arkadaş maillerini yazmışlar özelden mesaj yollayarak.Onlara arkadaşımdan Mustafa'nın telefon numaralarını alarak yazdım.

Benim de özelden msj atma hakkım yok mustafanın tam yeriyle ilgili bilgisi olan veya telefonunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden tşk ederim:)

şimdi şüphe ettim :) figen e gitmekten vazgeçip ortaköy cafedeki yıldızı mı denesem?

Merhaba arkadaşlar,

bir arkadaşım bahçeli 3. Caddede laklak kafedeki leman hanım
dan bahsetti bana çok iyi biliyormuş her dediği çıkmış.
Gideniniz var mı?? Yorum yazabilir misiniz?? Ona göre gidelim bizde....

Teşekkürler ipek_bal. Peki ona nasıl ulaşabilirim, biliyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…