Merhaba arkadaşlar,
bir arkadaşım bahçeli 3. Caddede laklak kafedeki leman hanım
dan bahsetti bana çok iyi biliyormuş her dediği çıkmış.
Gideniniz var mı?? Yorum yazabilir misiniz?? Ona göre gidelim bizde....
Benim de özelden msj atma hakkım yok mustafanın tam yeriyle ilgili bilgisi olan veya telefonunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden tşk ederim:)
leman hanımı bilmiyorum ama oraya ilk gidişimde yok randevu yok falcının asistanı falan diyince büyük bir beklenti olmuştu.Ama gele gele bir cimcime gelmişti.3 yolum olduğunu bunlardan birini tercih edeceksin demişti siz anlayın artık :)Merhaba arkadaşlar,
bir arkadaşım bahçeli 3. Caddede laklak kafedeki leman hanım
dan bahsetti bana çok iyi biliyormuş her dediği çıkmış.
Gideniniz var mı?? Yorum yazabilir misiniz?? Ona göre gidelim bizde....
30 civarıydı falı lak lakta baktırdığım hiçbir fal çıkmadı falcılar fasa fiso yoldan birini çevirsen daha iyi bakar öyle diyeyim,Atatürk Bulvarı'nda Ortaköy Cafede Yıldız var baştan savmaz uzun bakar yorumlar her ayrıntısıyla bir de Karanfil'de Güneş Cafe'deki Dilek'i de beğeniyorum.merhaba kızlar. bahçeli 3.caddedeki Laklak cafedeki fal fiyatları hakkında bir bilginiz var mı bir de önerebileceğiniz falcı ?
30 civarıydı falı lak lakta baktırdığım hiçbir fal çıkmadı falcılar fasa fiso yoldan birini çevirsen daha iyi bakar öyle diyeyim,Atatürk Bulvarı'nda Ortaköy Cafede Yıldız var baştan savmaz uzun bakar yorumlar her ayrıntısıyla bir de Karanfil'de Güneş Cafe'deki Dilek'i de beğeniyorum.
Herkese merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim. Son durum nedir yeni bir gözde falcı var mı? Ben de en son yine gül abla, yasemin bi de 3-4 kez baktırdığım bi kadın vardı turuncuya başka birine baktırmak için gittiğime o olmadığı için baktırıyordum istemeyerek. Sonradan baktım ki bilmiş bi şeyler. Gözünde lens olan orta yaşlı siyah kısa saçlı bi bayandı. Sonradan da sırf ona baktırmak için gittim defalarca hiçbirinde yoktu. Tam komedi. Ben tam birini beğeniyorum yok oluyor ya. Yarın da Arzu'ya baktırıcam iftardan sonra şu eski cidanda çalışan. Dışarda bakıyor artık randevuyla beğendiğin kocatepenin üstündeki kafede. Bana bişey bilmiş miydi bilmemiş miydi hiç hatırlamıyorum ama. Yanımda arkadaşım vardı o da hiç düşkün değil öylesine baktırdı. Çoğu söylediği çıktı. Sen deniz kenarında İstanbul'a yakın bi yerde iş alacaksın ondan sonra arkası gelecek iş bağlantın olacak demişti. Arkadaş da yok olamaz ben Ankara dışına iş için hiç çıkmıyorum demişti. Şimdi habire İzmit'e gidip geliyor. Tarihi de tuttu. Bana da kimse bilemiyor ya!
Yarın bi baktırıcam bakalım. İyi çıkarsa yazarım.
Tryamour sen bilirsin daimi üye olarak yeni biri düştü mü
şimdi şüphe ettim :) figen e gitmekten vazgeçip ortaköy cafedeki yıldızı mı denesem?
Rica ederim Dilek kahve 10 kahve+tarot 15 ya da 20 idi. Yıldız kahve 20 tarot+kahve 30du. Ben ikisine de sadece kahve baktırdım tarotları nasıldır bilmiyorum canım :)Teşekkür ederim yorumun için peki bahsettiğin falcıların ücreti ne kadar ? Dilek 15ti sanırsam ama Yıldızı merak ettim ve çıkıyor mu falları ? Tabi elektrik meselesi bu ama
Rica ederim Dilek kahve 10 kahve+tarot 15 ya da 20 idi. Yıldız kahve 20 tarot+kahve 30du. Ben ikisine de sadece kahve baktırdım tarotları nasıldır bilmiyorum canım :)
O şekilde aradım bulamadım Selanik 1 ,selanik 2 var dediler... telefonunu bana verirsen çok memnun olurum
Ben EYLÜL'LÜN nerde olduğunu biliyorum mustafayla birlikte çalışıyorlar kendi ofislerinde ama uzun zaman dır burayı takip edemediğim için
yazamadım...selanikte ofisleri var diğer bilgilerini veremiyorum reklam olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?