Ankara'daki Falcılar

ben geçen sene 2-3 kere gitmiştim. fena değil, bazı dedikleri çıkıyor. sevgilimle aram çok iyiyken bana gerginlik var demişti, ertesi gün ayrıldık. vasatın biraz üstü bir falcı bence.

merhaba kızlar. bahçeli 3.caddedeki Laklak cafedeki fal fiyatları hakkında bir bilginiz var mı bir de önerebileceğiniz falcı ?

Benim de özelden msj atma hakkım yok mustafanın tam yeriyle ilgili bilgisi olan veya telefonunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun şimdiden tşk ederim:)

Arkadaşlar,Mustafa Bey ile biraz önce görüştüm,numarasını vermemde sakınca olmadığını söylediği için paylaşıyorum; xxxxxxxxxxxxxx aman ha sakın reklam yaptığımı düşünmeyinlütfen,sadece yardımcı olmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
leman hanımı bilmiyorum ama oraya ilk gidişimde yok randevu yok falcının asistanı falan diyince büyük bir beklenti olmuştu.Ama gele gele bir cimcime gelmişti.3 yolum olduğunu bunlardan birini tercih edeceksin demişti siz anlayın artık :)

merhaba kızlar. bahçeli 3.caddedeki Laklak cafedeki fal fiyatları hakkında bir bilginiz var mı bir de önerebileceğiniz falcı ?
30 civarıydı falı lak lakta baktırdığım hiçbir fal çıkmadı falcılar fasa fiso yoldan birini çevirsen daha iyi bakar öyle diyeyim,Atatürk Bulvarı'nda Ortaköy Cafede Yıldız var baştan savmaz uzun bakar yorumlar her ayrıntısıyla bir de Karanfil'de Güneş Cafe'deki Dilek'i de beğeniyorum.

Teşekkür ederim yorumun için peki bahsettiğin falcıların ücreti ne kadar ? Dilek 15ti sanırsam ama Yıldızı merak ettim ve çıkıyor mu falları ? Tabi elektrik meselesi bu ama

Baktırdım Arzuya dün gece. Evden sadece benim için geldiği için sohbet ede ede rahat rahat fal uzun uzun baktı. Bildiği şeyler oldu ama gelecek için dedikleri bekleyip görmek lazım. Eskiden hep böyleydi bütün falcılar hatırlıyorum da. Gül abla bile bizim eve gelirdi rahat rahat bakardı. Şimdi en çok parayı da versen sırada bekleyen varsa sallıyorlar. 15 liraydı. Çok para verip gidiyoruz da ne oluyor yine aynı şeyler. 35 o mantıcıya verdim hiçbir şey bilememişti.

yeni biri düştümü çok güldüm :)))) ben mustafayı çok okuyorum bu ara sayfada birde senin arzuyu dün de gelmiş galiba nasıl birde ulaşabileceğimiz bir numara var mı ?

arkadaşlar ben mustafaya gitmek istiyorum ne kadara bakıyor
birde yeri tam olarak nerdedir?? gerçekten çok mu ii bakıyor?
çok merak ettim....

Teşekkür ederim yorumun için peki bahsettiğin falcıların ücreti ne kadar ? Dilek 15ti sanırsam ama Yıldızı merak ettim ve çıkıyor mu falları ? Tabi elektrik meselesi bu ama
Rica ederim Dilek kahve 10 kahve+tarot 15 ya da 20 idi. Yıldız kahve 20 tarot+kahve 30du. Ben ikisine de sadece kahve baktırdım tarotları nasıldır bilmiyorum canım :)

Rica ederim Dilek kahve 10 kahve+tarot 15 ya da 20 idi. Yıldız kahve 20 tarot+kahve 30du. Ben ikisine de sadece kahve baktırdım tarotları nasıldır bilmiyorum canım :)

teşekkür ediyorum canım. sanırım Yıldızı deneyeceğim ben de pek tarota inanmıyorum zaten sadece kahve falına baktıracaktım :)

Ben EYLÜL'LÜN nerde olduğunu biliyorum mustafayla birlikte çalışıyorlar kendi ofislerinde ama uzun zaman dır burayı takip edemediğim için
yazamadım...selanikte ofisleri var diğer bilgilerini veremiyorum reklam olmasın diye

eylülün numarasını banada yollarmısınız..
bide ümitköyde veli diye biri varmış foruma baktım ama ismini bulamadım.sanırım kırk yıl kahve diye biyerde bakıyomuş. duyan giden oldumu acaba veliye?
50 ye bakıyomuş yarına randevu almış arkadaşım.karar veremedim gitsemmi gitmesemmi

Selanik Cad.'sinde mi ofisleri ? Ofisin ismi nedir ?
Nasıl ulaşabiliriz ? Adres vermek sorun değil sitede. Telefon numarası vermek yasak sadece.

Arkadaşlar merhaba

yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur.

Allah kimseye dermansız dert vermesin ve yaralı yüreklerimize serinlik versin diyerek deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bende

Fal cafe Rukiye Aslında süper ama çok kısa bakıyor yeterli olmuyor yani
Bahçeli Gül: Ciddi anlamda baktığı zaman oda çok iyi (etrafıyla ilgilenmeyi bıraktığı zaman tabi)
Sevim hanım keçiören: Çok uzun bakıyor oda oldukça iyi ama uzun vadede çıkıyor söyledikleri şimdiki durumuda iyi biliyor.
Eryamanda rahime: su falına bakıyor. fena değil iyi tarafını yakalamak lazım
Ebru Alev ermeni : iyi fakat çok çok kısa. o paraya değmiyor.
Gülbaşak bahçeli : Fiyasko
Süreyya Bahçelide: 4 türlü bakıyor dedikodu falı diye baktığı inanılmaz iyi. Tarottada uzun vadeli şeyleri görüyor. Yaşadıklarım var onunlada ilgili.Umutsuz vaka dediklerimi yaşadım en azından.
Fatma Demetevler: Tam çözemedim hala
Semra Dışkapı: 3 harflileri var evi bir tuhaf. biliyor fakat onun falı sadece insanı çok yoruyor. Oda dağınık bakıyor.

BURADA SADECE SOKULLUDAKİ YASEMİN HANIMI MERAK EDİYORUM. BİR TÜRLÜ BULAMADIM ONU. ARANIZDA TELEFONUNU YADA ADRESİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN BANA. BENİMDE SİZLERE UAMRIM FAYDAM OLUR. LÜTFEN YASEMİN HANIMI BULMAMA YARDIM EDİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…