Selanik Cad.'sinde mi ofisleri ? Ofisin ismi nedir ?
Nasıl ulaşabiliriz ? Adres vermek sorun değil sitede. Telefon numarası vermek yasak sadece.
Eylül hanım ankara cafeden ayrıldıkdan sonra müşterileri ona ulaşamıyormuş biraz dertleştik eylül için yaptım dememin sebebi kesinlikle reklam değil daha öncede çok yazdım eylül le ilgili düşüncelerimi neden onca yıl emek vermiş bu işte en çok yıllarını vermiş bi insan müşteri kaybetsinki...NUMARASINI SİTE VERDİĞİMİ SÖYLESEM BELKI EYLÜL DE BANA ÇOK KIZACAK AMA KIZSIN AYLARDIR BANA TELEFONUN VERİN DİYE BİR SÜRÜ ÖZEL MESAJA CVP VEREMEDİM..Eylülü arayanlarada yazık zamanında bende çok aradım çünkü eylülükimse bana cvp bile vermedi ama buldum..ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee rahatladımmmmmmmmmmm
Eylül hanım ankara cafeden ayrıldıkdan sonra müşterileri ona ulaşamıyormuş biraz dertleştik eylül için yaptım dememin sebebi kesinlikle reklam değil daha öncede çok yazdım eylül le ilgili düşüncelerimi neden onca yıl emek vermiş bu işte en çok yıllarını vermiş bi insan müşteri kaybetsinki...NUMARASINI SİTE VERDİĞİMİ SÖYLESEM BELKI EYLÜL DE BANA ÇOK KIZACAK AMA KIZSIN AYLARDIR BANA TELEFONUN VERİN DİYE BİR SÜRÜ ÖZEL MESAJA CVP VEREMEDİM..Eylülü arayanlarada yazık zamanında bende çok aradım çünkü eylülükimse bana cvp bile vermedi ama buldum..ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee rahatladımmmmmmmmmmm
Arkadaşlar merhaba
yeni üyeyim umarım doğru yere yazıyorumdur.
Allah kimseye dermansız dert vermesin ve yaralı yüreklerimize serinlik versin diyerek deneyimlerimi paylaşmak istiyorum bende
Fal cafe Rukiye Aslında süper ama çok kısa bakıyor yeterli olmuyor yani
Bahçeli Gül: Ciddi anlamda baktığı zaman oda çok iyi (etrafıyla ilgilenmeyi bıraktığı zaman tabi)
Sevim hanım keçiören: Çok uzun bakıyor oda oldukça iyi ama uzun vadede çıkıyor söyledikleri şimdiki durumuda iyi biliyor.
Eryamanda rahime: su falına bakıyor. fena değil iyi tarafını yakalamak lazım
Ebru Alev ermeni : iyi fakat çok çok kısa. o paraya değmiyor.
Gülbaşak bahçeli : Fiyasko
Süreyya Bahçelide: 4 türlü bakıyor dedikodu falı diye baktığı inanılmaz iyi. Tarottada uzun vadeli şeyleri görüyor. Yaşadıklarım var onunlada ilgili.Umutsuz vaka dediklerimi yaşadım en azından.
Fatma Demetevler: Tam çözemedim hala
Semra Dışkapı: 3 harflileri var evi bir tuhaf. biliyor fakat onun falı sadece insanı çok yoruyor. Oda dağınık bakıyor.
BURADA SADECE SOKULLUDAKİ YASEMİN HANIMI MERAK EDİYORUM. BİR TÜRLÜ BULAMADIM ONU. ARANIZDA TELEFONUNU YADA ADRESİNİ BİLEN VARSA LÜTFEN YARDIM ETSİN BANA. BENİMDE SİZLERE UAMRIM FAYDAM OLUR. LÜTFEN YASEMİN HANIMI BULMAMA YARDIM EDİN[/QUOTE
arkadaşlar tekrar yazıyorum ama eğer yasemin hanımın iletişim numarası var ise lütfen yardımcı olabilirmisiniz. Bir türlü bulamadım. LÜTFENN
Bu arada bahsedilen eylülden bugün 18,30 a randevu aldım su falına bakacak Umarım memnun kalırım.
Aramıza hoşgeldiniz. Eylülü bende merak ediyorum, baktırınca buradan paylaşırsanız sevinirim.. hangi fallara bakıyor,kaça bakıyo?
Aramıza hoşgeldiniz. Eylülü bende merak ediyorum, baktırınca buradan paylaşırsanız sevinirim.. hangi fallara bakıyor,kaça bakıyo?
Bu arada bahsedilen eylülden bugün 18,30 a randevu aldım su falına bakacak Umarım memnun kalırım.
Merak ettim sonucu. Su falı çok riskli ama ya. Boşa para veriliyor bence.
Çünkü herkesin harcı değil kesinlikle. Alim hocalar bakabiliyor suya.
Randevu almadan gidilmiyor mu Eylül'e?
Ayrıca tarota ve kahveye ne kadara bakıyor?
merhabalar
evet bugün eylüle gittim. su falına baktırdım. Mevcut durumu biliyor . İleri vadeli birçok şey söyledi ama yaşamak lazım tabi. Karıştım biraz açıkcası... Genellemeden çok daha somut olmasını isterdim aslında. Tam budur diyemiyeceğim. Süreyya hanım çok daha iyi gibi geldi. en azından yakın vadede verdiği bir çok şeyi yaşadım özelikle iskambil kağıdıyla baktığı dedikodu falı zaten yakın geleceği gösteriyor. En azından çok daha tatmin olmuş şekilde ayrılmıştım oradan.
Merak ettim sonucu. Su falı çok riskli ama ya. Boşa para veriliyor bence.
Çünkü herkesin harcı değil kesinlikle. Alim hocalar bakabiliyor suya.
Randevu almadan gidilmiyor mu Eylül'e?
Ayrıca tarota ve kahveye ne kadara bakıyor?
bahçelide ki süreyya nere de bakıyor kaça bakıyor acaba
Koyu kahve cafe tam olarak nerde acaba, yakınlarında ne var, sanırım daha önce elizi cafede süreyya hanıma baktırmıştım birkaç yıl oldu ve bazı şeyleri doğru bilmişti, kibar iyi giyimli hoş bir bayandı, sonra ismini hatırlamaya çalışmıştım eğer bulabilirsem cafeyi ben de gideyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?