Ankara'daki Falcılar

Selanik Cad.'sinde mi ofisleri ? Ofisin ismi nedir ?
Nasıl ulaşabiliriz ? Adres vermek sorun değil sitede. Telefon numarası vermek yasak sadece.

SELANİK 1.CADDESİ 46/17 de Eylülün numarası 0506 551 26 26 site silene kadar alabilen alsın numarasını çok fazla arayan var eylülü ondan yazdım numarasınıNERDEN BAKARSANIZ BURDA ÜYELİĞİM BAYA OLDU AMA HEM EYLÜLÜ ARAYAN HEMDE EYLÜL İÇİN YAPTIM NUMARA VERMEYİİ ÖZEL MESAJ HAKKIM YOK SİTE KURUCULARINDANDA KURALLARINI ÇİĞNEDİĞİM İÇİN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLERİM..

Eylül hanım ankara cafeden ayrıldıkdan sonra müşterileri ona ulaşamıyormuş biraz dertleştik eylül için yaptım dememin sebebi kesinlikle reklam değil daha öncede çok yazdım eylül le ilgili düşüncelerimi neden onca yıl emek vermiş bu işte en çok yıllarını vermiş bi insan müşteri kaybetsinki...NUMARASINI SİTE VERDİĞİMİ SÖYLESEM BELKI EYLÜL DE BANA ÇOK KIZACAK AMA KIZSIN AYLARDIR BANA TELEFONUN VERİN DİYE BİR SÜRÜ ÖZEL MESAJA CVP VEREMEDİM..Eylülü arayanlarada yazık zamanında bende çok aradım çünkü eylülükimse bana cvp bile vermedi ama buldum..ohhhhhhhhhhhh beeeeeeeee rahatladımmmmmmmmmmm

Peki şu an kahve ve tarota ne kadara bakıyor ?
Bir de ofisinin oralarda ne var. Hani adresi daha rahat bulabilelim diye bir yer ismi verebilir misin ?
Mağaza adı fln ..

Arkadaşlar 6-7 yıl önce olgunların ilerisinde son yaprak cafede özlem isimli bir falcı vardı.Tanıyan bilen,yardımcı olabilir mi?LÜTFENNN

Mrb Mustafaya gitmeyi düşünüyorum giden arkadaşlar kahve mi tarot mu hangisine baktırsam yorumlarını paylaşırlarsa memnun olurum

Yalnız senin yazdığın mesajlara baktım da hepsi Eylül ile ilgili.
Ama olsun. Sen Eylül'ün ta kendisi de olsan sorun değil.
İyi fal bakan insan reklam yapsa da olur yani.

Aramıza hoşgeldiniz. Eylülü bende merak ediyorum, baktırınca buradan paylaşırsanız sevinirim.. hangi fallara bakıyor,kaça bakıyo?

su,tarot,kahve ve taş falı dedi sanırım.Bugün detaylı öğrenirim.Ama şunu söylemeliyimki hepsine bakacak kadar yetenek sahibi olması biraz tuhaf ve itici geliyor. Bu kadarda olamaz diyor insan.

Yinede uzun zamandır dillerden düşmemesi insanı etkiliyor. Elimden geldiği kadar burada deneyimlerimi paylaşacağım. Sömürülmüş biri olarak gerçek ne ise onu burada içtenlikle paylaşacağım.

Bu arada bahsedilen eylülden bugün 18,30 a randevu aldım su falına bakacak Umarım memnun kalırım.

Merak ettim sonucu. Su falı çok riskli ama ya. Boşa para veriliyor bence.
Çünkü herkesin harcı değil kesinlikle. Alim hocalar bakabiliyor suya.

Randevu almadan gidilmiyor mu Eylül'e?
Ayrıca tarota ve kahveye ne kadara bakıyor?

Son düzenleme:
merhabalar

evet bugün eylüle gittim. su falına baktırdım. Mevcut durumu biliyor . İleri vadeli birçok şey söyledi ama yaşamak lazım tabi. Karıştım biraz açıkcası... Genellemeden çok daha somut olmasını isterdim aslında. Tam budur diyemiyeceğim. Süreyya hanım çok daha iyi gibi geldi. en azından yakın vadede verdiği bir çok şeyi yaşadım özelikle iskambil kağıdıyla baktığı dedikodu falı zaten yakın geleceği gösteriyor. En azından çok daha tatmin olmuş şekilde ayrılmıştım oradan.

Randevu almak gerekiyor. Ben su baktırdım su bayağı bir astronomik. 100 tl Yaklaşık 1 saatten fazla bakıyor. Umarım ileri vadede söyledikleri doğru çıkar. Çok kesin konuştu. Fakat hayatta herşey mümkün fala göre yaşamamak ,umutlanmamak yada umutsuzluğa kapılmamak gerekiyor. Temennim olumlu olması ama olmasada hayat öyle yada böyle devam ediyor. Zaman herşeyin ilacı demekten başkada yapacak bir şey yok zaten. Terapi gibi düşünüyorum. Psikoloğada gitsem para vereceğim diyerek kendime teskinde bulunuyorum.

bahçelide ki süreyya nere de bakıyor kaça bakıyor acaba

eylül bebe cafedeyken gitmiştim ama randevusuz almıyordu, sonra çok kez aradım bir türlü denk getiremedik. meğer ordan ayrılmış başka bir yere geçmiş.
kendisi aradı beni geçenlerde ama bu ara hiç fal baktırmak gelmiyor içimden. kahvesi 30, tarotu 40mış - pahalı geldi bana. dedikleri çıkıyorsa değer tabi orasını bilemem.
son günlerde yaşadıklarımla bir kez daha anladım ki fal işi boş, ya da ankara'da yapamıyorlar doğru düzgün. sadece geçen ay kader hanım, yaşar hanım, bahçeli nuran, sevgi cafe'deki kadına baktırdım - ve tek bir tanesinin bile göremediği bütün hayatımı değiştiren bir durum yaşadım bu ay. ve ben onlara gittiğimde bu durum zaten varmış, anı bile bilemediler yani.

bahçelide ki süreyya nere de bakıyor kaça bakıyor acaba

bahçelideki süreyya bahçelide koyu kahve diye bir cafeydi sanırım. 35 tl ye bakıyor çok kapsamlı. ben çok memnun kalmıştım. önce ele bakıyor sonra tarot sonra iskambil kağıdı ile dedikodu falı(ben bunu çok beğenmiştim) ve kahve. Ama ben sonrasında soruda çok sordum. Analizleri daha iyi oluyor.

ben yeni üye oldum ama yözüazılanların hepsini okudum tam bir fal tutkunuyum ankarada birçok falcıya gittim ama beni en çok etkileyen dikmendeki yasemin hanım 2 yıl öncce gitmiştim ne söylediyse harfiyen yaşadım ki hiç aklıma gelmeyecek şeyleri son birşey demişti şu an gerçekleşmesi imkansız gözüküyor ama daha 4 ayı var bakalım :) yalnız yasemin hanımın tel numarasını kaybettim acaba bilenler özelden atabilirlermi

Koyu kahve cafe tam olarak nerde acaba, yakınlarında ne var, sanırım daha önce elizi cafede süreyya hanıma baktırmıştım birkaç yıl oldu ve bazı şeyleri doğru bilmişti, kibar iyi giyimli hoş bir bayandı, sonra ismini hatırlamaya çalışmıştım eğer bulabilirsem cafeyi ben de gideyim

3 caddede koyu kahfe diye bir cafeydi. aynı kişidenmi bahsediyoruz bilemiyorum. ama ben memnun kaldım inanın. Umarım sizde kalırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…