Ben gecen hafta Yasemin hanimi aradigimda ilk arayista acti, tatildeymis yarin sabah gelicekmis. Yarin ogleden sonra ararsaniz bence ulasirsiniz.
Peki sen baktırdın mı? Yani evinde? Benim aslında çekincem evine gitmek....
Eylulun eskiden calistigi Ankara cafede onun yerine gelen bir Nurcan Hanim var, ben eylule gittigimde eylul ayrilmisti ben de ona baktirmistim. Ben kesinlikle tavsiye ederim. Bana 9 ay once sen 2012 bitmeden yurtdisina tasincaksin demisti ve gidecegim yeri tarif etmisti (nehir kiyisi ve ormanlik , avrupada) ve avrupa oldugunu soylemisti. Buraya kabul haberimin mayista gelecegini soylemist, ben de herhalde zamani tutturamadi demistim (zaman gec gelmisti cunku) aynen dedigi tarihte guzel haberleri aldim. Kendisi suya bakiyor ve icinde oldugumuz ani , kisilerin dusuncelerini gercekten super biliyor. Hoslandigim adamla konusmadan once bana benim hakkinda ne dusundugunu tek tek soyledi, adam da ertesi gun ayni seyleri soyledi. Bana super tutturdu, enerjilerimiz bayagi uyusmustu. Pozitif enerji saciyordu, kesinlikle denemeye deger derim. Insanlarin dusuncelerini merak ediyorsaniz ozellikle gidin derim.
sakaryada nerde bu kafe acaba?? merak ettim çok.. gitmek istiyorum bende :)
Sekerim ben bir gitmek istiyorum ama su aralar cok yogunum, yurtdisina tasinacagim icin ustumde bir suru is var onlari halletmeye calisiyorum. Carsamba rahatlayacak gibiyim, olmazsa carsamba gunu gunduz bulusup gidebiliriz . Insanlar ev ortami korkutucu degil demisler
ama ben yine de bilemedim.
Leylanın fiks lafı seni hayal kırıklığına uğratmış biri var, ondan haber gelecek oluyor.
Ona inanma zaten. Ama gerisi çıkar büyük ihtimal.
Sen hayatımda biri yok diye bilgi verdin mi de aşık olacaksın dedi yoksa bi şey demeden mi söyledi onu?
Bana idrekt sen yeni biriyle mi tanıştın diye sormuştu mesela. Ve doğruydu.
Daha önceki gidişlerimde hiç yeni biriyle tanıştın mı dememişti.
Seni hayal kırıklığına uğratan biri var diyor çünkü genç kızların %99u ayrıldığı insan geri dönecek mi diye sormaya gider falcılara.
Onlar da hep evet geri gelecek der.
Yildizin kartvizitindeki numarasi sifir bes yuz otuz bes dort yuz alti sifir dort kirk
Çok iyi olur ama çalıştığım için gündüz gelemiyorum. Mesai sonrası ya da haftasonu uyarsa gidelim mi?
canım çok sağol bu akşam gidiyorum yıldız a bakalım neler olacak neler diyecek şimdiye kadar gittiğim herkes hep aynı şeyleri söyledi ve aynı tarihleri verdi bakalım bu farklı birşey söyleyecek mi? farklı birşey söyleyecek bir falcı arıyorum açıkcası :) bir de bu yasemin hn dikmenin neresinde bende dikmende oturuyorum ve ne kadara bakıyor?
canım çok sağol bu akşam gidiyorum yıldız a bakalım neler olacak neler diyecek şimdiye kadar gittiğim herkes hep aynı şeyleri söyledi ve aynı tarihleri verdi bakalım bu farklı birşey söyleyecek mi? farklı birşey söyleyecek bir falcı arıyorum açıkcası :) bir de bu yasemin hn dikmenin neresinde bende dikmende oturuyorum ve ne kadara bakıyor?
Eyvah şekerim, ben yarın yurtdışına taşınıyorum :)
Walla benim aşık olduğum bir adam vardı Yıldız ve ykm nin arkasındaki Nur hariç hepsi gelecek dedi, evleniceksiniz diyen bile oldu. Yıldız bana bu adam senden hoşlanmıyor, bir yerde daha karşılaşcaksınız ve adam yüzüne bile bakmicak demişti..aynen öyle oldu selam bile vermedi . Nur da kişiliğini beğeniyor ama senden hoşlanmıyor sen yabancı biriyle evleniceksin demişti. Rukiye de bu işin enerjisi düşük dedi..böyle. Şu adam yüzünden falcı falcı gezmişim be maddi tazminat davası açsam kazanırım :)
Hay Allah... Tam da beraber gidecek birini buldum diyordum:)
Sana iyi yolculuklar.
AYnen hahaa reklamların arkası bitmiyo...demekki bu falcılar bizleride karşılarında böyle aladatıyo!!!!
AYnen hahaa reklamların arkası bitmiyo...demekki bu falcılar bizleride karşılarında böyle aladatıyo!!!!
farfara ben de çekiniyorum tek gitmeye.. yanımıza birilerini bulup gitsek ne iyi olur değil mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?