Ankara'daki Falcılar

foruma 5 mesaj yazmışsınız, 5i de sadece nermin hanımı empoze etmekle ilgili, çok enteresan... "formda daha ii olanın ismini zikredin" dediğiniz kullanıcı aylardan beri bu forumda ve emin olun onlarca falcıyla ilgili "objektif" yorumlar yapmıştır. yine aynı şekilde bir sürü reklamcıların deşifre olmasında da katkı sağlamıştır. tabi bu sizin reklam peşinde olduğunuz anlamını taşımaz ama başka falcılarla ilgili yorumlarınızı ve "ısrarlarınızı" da aynı şekilde görmek isteriz.

Arkadaşlar dikmendeki yasemin hanıma gidip memnun kalanlar ve falı çıkanlar oldu mu? biraz yorum yapıp aydınlatıcı olur musunuz.Biz de ona göre gidip gitmemeye karar veririz.Artık yalama olduk resmen birinin dediği öbürünü tutmuyo.biri dibe batırıyo,öbürü göklere çıkarıyo.Yasemin hanım hakkındaki yorumları bekliyorum.objektif yorumları ve anlizleri nasıldır? yoksa pembe tablo çizen falcılardan mı?

birinin dediği öbürünü tutmaz çünkü falda kesinlik diye bir şey yok. bu tamamen enerji ve frekans meselesi, keşke %100 emin olabildiğimiz biri çıksa da buraya yazsak.. yasemin hanıma ben 1-2 ay önce gitmiştim. o an için olan durumu biliyor, ama ileriye yönelik çok emin olarak söylediği bir şey benim için gerçekleşmedi. en azından dediği tarihte olmadı, belki ilerde olur onu bilemem. mesela kardeşime baktığı faldaysa çok daha başarılıydı, işiyle ilgili bir sürü şeyde nokta atışı yaptı resmen. üstelik o an için imkansız, atıyor bu dediğimiz şeylerdi.

henüz kimse göndermedi Yasemin Hanım'ın telefon numarasını.. lütfen birisi göndersin. teşekkürler şimdiden..

Bana sağolsun araştırmacı kişiliğiyle öne çıkan tryamour verdi :) , numara budur : beş yüz otuz yedi yedi yüz bir doksan yedi kırk dokuz

arkadaşlar herkes yasemin hanımın peşindeyken kimse ulaşıp da gidemedi mi hala? yorum bekliyoruz.kadın nabza göre şerbet veren bir tip mi yoksa olmayacak birşeyi gördüğü zaman olmayacak diyen bir tip mi? son zamanlarda gidenlerden olumlu ya da olumsuz yorumlar bekliyoruz

Pazartesi karamel kafedeki leyla hanıma gidicem ilk defa. Bakalım neler söyleyecek :97:

Son düzenleme:
arkadaşlar ben daha önce çatı kafeye gitmiştim orda aşkın adında bir bayan vardı vard.çok ii bakıoyodu fala.hatta ikinci kez gittiğimdede çok şey bilmişti.geçen hafta gittim ordan ayrılmış.herhangibir kafede karşılaşan varmı:?sonra rengarenk kafeye gittim orda sultan isimli bir bayan vardı.yeni gelmiş.ben memmun kaldım açıkcası 7.5 tl ye bakıodu.

Umarım sana da 'senin kalbini kırmış biri var. O geri gelecek. Başka biri daha var tanışacağın. Sen arada kalacaksın' demez :)

Banada 2 vakte kadar geri gelecek, ama geldiğinde çok geç olacak demişti. 2 gün, 2 hafta, 2 ay çoktan geçti. Acaba 2 mevsim yada 2 yılımı kastetti?

Umarım sana da 'senin kalbini kırmış biri var. O geri gelecek. Başka biri daha var tanışacağın. Sen arada kalacaksın' demez :)

şaka gibi o hatun bana da aynı şeyleri söyledi okuyunca çok şaşırdım.kelimesi kelimesine aynı.bazen falcıların arkamızdan çok güldüklerini düşünüyorum..fena kekleniyoruz galiba:))))

Banada 2 vakte kadar geri gelecek, ama geldiğinde çok geç olacak demişti. 2 gün, 2 hafta, 2 ay çoktan geçti. Acaba 2 mevsim yada 2 yılımı kastetti?

Ben aslında birisi geri geldin diye beklemiyorum ama diğer söyledikleri için de umutlanamıyorum böyle olunca. En azından sadece birisiyle tanışacaksın, şöyle olacak, böyle olacak deseydi sadece de bana değişik birşey söyledi, belki olur diye umudum olsaydı hiç değilse

bende baktırdım dedikleri çıkmadı hatta ordaki çocuk çıkmazsa gel kafama vur ne istersen yap demişti o kadar iddialıydı ama bi tık yok.. olmadı napalım acırrım acırımda parama acırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…